- 6 Aralık 2017
- 892
- 525
- 103
- Konu Sahibi kerem34gul
-
- #4.421
Gonal f daha etkili diye biliyorum canim insallah bu ay sana ugurlu gelirTatlım bugün 7. Gün memelerim patlayacak. Aşılamanın ilk gününden beri memelerimde ağrı var. Karnımda ağrı. Kasıklarımda ağrı diğerlerinde bu kadar olmamıştı. Bu 3. Aşılamam. İlk ikisi Klomen ile olmuştu. Bu 3. Olan Gonal-F ile oldu. Ben tabi ki hamilelik kesin diye yormuyorum ama hormonlar beni mahfetti.
Canım bi test mi yapsan? Yerleşme de olabilir. Bir de ne renk gelmişti regl dediğinKızlar yine ben reglim gecikmisti sonra regl oldum demistim ama bir gün sürdü sonra kesildi kahverengi bisey bile yok goguslerim regl olunca sisligi iner hala sis hatta aciyor anlayamiyorum neden kesilir adet
Bizde ayni durumdayız sadece öksürük çok çok azBebeğim hastalandı canım, hastanedeyiz, bu gece yatış verdi doktor. Ateş öksürük vs... Küçük bebekte çok tehlikeli olabiliyormuş. Annelik böyle gidiyor işte :)
Çok geçmiş olsun canım...Bizde ayni durumdayız sadece öksürük çok çok az
Önce mesajları okurken çok heyecan yaptın ama kısmet değilmiş kuzum bu sizmEvet bide üstüne sinirlilik ve duygusallık yapıyor iğneler. Son aşılaman mı?
Aynen ben eskisi gibi takmıyorum artık yoksa her kafadan bir ses çıkıyor
sagol cnm .hala hastanedemisiniz nasıl oldu Bebis .Çok geçmiş olsun canım...
Dün akşama doğru çıktık canım elhamdulillah. Evde yeğenimin nebulizatörü var deyince tedaviye evde devam ettireceğim o zaman dedi. Evde ilaçlı hava ve antibiyotik tedavisine devam ediyoruz. Çok şükür bugün uyudu kuzum, biraz daha iyi nefes alıyor ve daha az öksürüyor..Önce mesajları okurken çok heyecan yaptın ama kısmet değilmiş kuzum bu sizm
sagol cnm .hala hastanedemisiniz nasıl oldu Bebis .
Geçmiş olsun kuzumCanım bi test mi yapsan? Yerleşme de olabilir. Bir de ne renk gelmişti regl dediğin
Canım ben baya adet gibi kanama gördüm kaç ay. Lekem oldu aralıklarla doğuma kadar. Kutu kutu progestan kullandım. Yani tabi boş yere heyecanlan istemem yani yerleşme olmayabilir.Geçmiş olsun kuzum
Test yapmadım canım ama regl gibi geldi cok koyu degildi fakat cok geldi bir gün boyunca sonra kesildi kac gun gecti hala gelen giden yok anlamadim ki yerlesme olmasi bu kadar gelecegini sanmiyorum
Doktoru aradım konuştum o da dedi yerleşme kanaması olabilir kan testi yaptır bir gün normal degil dedi bugün kan vercem eşim gelince heyecanlandım bana dua et olur mu bir umut en azındanCanım ben baya adet gibi kanama gördüm kaç ay. Lekem oldu aralıklarla doğuma kadar. Kutu kutu progestan kullandım. Yani tabi boş yere heyecanlan istemem yani yerleşme olmayabilir.
Yengem de hamileymiş, müjdesini aldık geçen gün. Kanaması oldu, hemen doktora gittik ki düşük riski olursa diye. Progestan verdi doktor hemen.
Yani şüphe varsa evde test yap bence. Ne olur ne olmaz
Bende anlamadım canım regl oldum dedim üzüldüm bir gün sürdü kesildi 4 gündür gelen giden yok doktor kan testi yaptır dediÖnce mesajları okurken çok heyecan yaptın ama kısmet değilmiş kuzum bu sizm
sagol cnm .hala hastanedemisiniz nasıl oldu Bebis .
Amin inşallah canım dualarım seninle
Doktoru aradım konuştum o da dedi yerleşme kanaması olabilir kan testi yaptır bir gün normal degil dedi bugün kan vercem eşim gelince heyecanlandım bana dua et olur mu bir umut en azından
Yengenede hayırlı olsun canım sağ salim kucagına alır inşallah
İnşallah canım duysamda inanamam gibiyim 18 ay olduAmin inşallah canım dualarım seninle
İnşallah kalpler dolu bir mesajla daha müjdeni vereceksin
Kaçta vereceksin canım kanı? Hadi inşallah bugün senin günün olsunİnşallah canım duysamda inanamam gibiyim 18 ay oldu
Verdim geldim canım bekledik tabiki yokmuş yineKaçta vereceksin canım kanı? Hadi inşallah bugün senin günün olsun
Kuzum ya, Rabbim sabrınızı arttırsın. Gerçekten beklerken sonsuza kadar sürecekmiş gibi hissettiriyor o bekleyiş ama Allahın izniyle meleğine kavuştuğunda hepsinin değdiğini söyleyeceksiniz...Verdim geldim canım bekledik tabiki yokmuş yine
Çok şükür cbm sevindim insallah bundan sonra çok çok daha iyi olur kuzum .bizee çok şükür daha iyiyiz ama hastaaliktan sonra sanki huysuzlugu ağlamayı huy edindiDün akşama doğru çıktık canım elhamdulillah. Evde yeğenimin nebulizatörü var deyince tedaviye evde devam ettireceğim o zaman dedi. Evde ilaçlı hava ve antibiyotik tedavisine devam ediyoruz. Çok şükür bugün uyudu kuzum, biraz daha iyi nefes alıyor ve daha az öksürüyor..
Siz ne durumdasınız?
Canım atak haftasında olabilir mi?Çok şükür cbm sevindim insallah bundan sonra çok çok daha iyi olur kuzum .bizee çok şükür daha iyiyiz ama hastaaliktan sonra sanki huysuzlugu ağlamayı huy edindibakalım sabırla düzene gireriz insallah .
42 günlük cnm bilmiyorum ki ne yapmalı bu atak haftasındaCanım atak haftasında olabilir mi?
Canım doğması gereken günden hesaplanıyormuş. 4,5haftalıkken ilk atak haftası başlıyor, 5,5haftaya kadar sürüyor. Harika haftalar diye araştırırsan internette bi incele canım.42 günlük cnm bilmiyorum ki ne yapmalı bu atak haftasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?