Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Peanutss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
43
23
3
Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorum olcak. Sat 22 mart ve sonrasında adet olmadım. 1buçuk ay inofolic combi kullandım. Geçtiğimiz cuma doktora gittim bi tane 22mm yumurtam olduğunu gördü. Pek ihtimal yok ama çatlatalım onu dedi çatlatma iğnesi verdi. Merak ettiğim şu yumurta bu kadar beklediği için gebelik şansı olmaz mı? Başına böyle bi durum gelen var mı? Bu arada pko var bende.. Şimdiden teşekkürler🤲🏻

Bende klomen kullandım 1 yumurta cevap vermiş tembelmiş diğeri herhalde . 12.5 cm benim doktor sonuçta bir yumurta bir sperm yeter dedi sizin gibi umutsuz konuşmadı. Duruma göre banada pazartesi iğne vuracak.

Bende klomen kullandım 1 yumurta cevap vermiş tembelmiş diğeri herhalde . 12.5 cm benim doktor sonuçta bir yumurta bir sperm yeter dedi sizin gibi umutsuz konuşmadı. Duruma göre banada pazartesi iğne vuracak.
Ya aslında umutsuz konuşma sebebi yumurtanın çok beklemiş olması. Adetim baya gecikti belki de geç yumurtladım bilemiyorum beklemedeyim. İnşallah olumlu sonuçlar alırız 🤲🏻

Ya aslında umutsuz konuşma sebebi yumurtanın çok beklemiş olması. Adetim baya gecikti belki de geç yumurtladım bilemiyorum beklemedeyim. İnşallah olumlu sonuçlar alırız 🤲🏻
İnşalah hayırlısıyla 🙏
Bende Pazartesi detaylı soru soracağım

merhaba hanımlar bende 3 defadır klomen kullandım ama ilk defa çatlama iğnesi yaptım ve bugün 3 .gün kasık ağrım var hareket etmekte zorlanıyorum böyle olan varmı?sanki karnım aşağı inecek gibi

Back
X