Testnyaptınız mı acaba hamile misinizİnsallah tutar canim. Benim ilk ay 1 taneydi yapmadi igne. 2 tane olmadan yapmiyolar genelde. Gecen ay 2 taneydi kismet olmadi bu ay da 2 taneydi çok umitliyim bu aydan.9.günüm bugün.
Kaçıncı gün test yapmıştınız acabaCanım ben klomen felan kullanmadan yumurtam kendisi büyüdü çatlama iğnesi oldum 22 Ocak ta ilk iğnem ilk tedavim ve iğne gecesi diğer gün gece bide ertesi sabah doktorum ilişki önerdi daha sonra ilişkiye dikkat etmedim ve şuan 5 haftalık hamileyim inşallah rabbim sizede nasip eder
Canım o mesajdan sonra 1 ay daha klomen kullandım yine olmadı benim.Testnyaptınız mı acaba hamile misiniz
Yine sat yaptım 8. Gün geri de kaldı ama pozitifCanım o mesajdan sonra 1 ay daha klomen kullandım yine olmadı benim.
Bekleyin daha erkenYine sat yaptım 8. Gün geri de kaldı ama pozitif
Merhaba bir sorum olacak klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı ve belirli dünler ilişki dedi doktorum ve 15 gün sonra test yap dedi ama sol kasığımda rgl olacakmışım gibi ağrılar oluyor sebebi nedir rgl olmama daha 10 gün var nerdeyse 2 tane yumurtam oluşmuştu acaba tutmuşmudurMerhaba
Merhaba canım ben hiç klomen filan kullanmadım ama benim de iki tane yumurtam olmustu. Çatlatma iğnesi oldum aynı etkiler bende de var ama benim yarın adet günüm. İnşallah hamile kalırız olma olasılığı da var tabi kiMerhaba bir sorum olacak klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı ve belirli dünler ilişki dedi doktorum ve 15 gün sonra test yap dedi ama sol kasığımda rgl olacakmışım gibi ağrılar oluyor sebebi nedir rgl olmama daha 10 gün var nerdeyse 2 tane yumurtam oluşmuştu acaba tutmuşmudur
Bilemiyorum ama tutmuş da olabilir. Bekleyin derimKızlar merhaba doktorum yumurta tembelliği var demişti klomen kullandım yumurta takibi oldu belirli günler ilişki önerdi bir tane seçilmiş yumurtan var 10 mm büyümüş ve daha da büyür dedi ve bir tane daha varmış 2 yumurtam var ama çatlatma iğnesi vermedi şimdi bekliyorum 15 gün sonra test yap demişti ama sol kasığımda özellikle rgl olucakmışm gibi ağrılarım var belime vurdu belim ağrıyor uykum geliyor sizce tutmuşmudur yumurtalar zaten soldaydı
İnş tutmuştur cnm benim tutmamıştı geçen ay rahim filmi çektirdim bekliyorum şimdiMerhaba bir sorum olacak klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı ve belirli dünler ilişki dedi doktorum ve 15 gün sonra test yap dedi ama sol kasığımda rgl olacakmışım gibi ağrılar oluyor sebebi nedir rgl olmama daha 10 gün var nerdeyse 2 tane yumurtam oluşmuştu acaba tutmuşmudur
Merhaba bir sorum olacak klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı ve belirli dünler ilişki dedi doktorum ve 15 gün sonra test yap dedi ama sol kasığımda rgl olacakmışım gibi ağrılar oluyor sebebi nedir rgl olmama daha 10 gün var nerdeyse 2 tane yumurtam oluşmuştu acaba tutmuşmudur
inşallah canımMerhaba canım ben hiç klomen filan kullanmadım ama benim de iki tane yumurtam olmustu. Çatlatma iğnesi oldum aynı etkiler bende de var ama benim yarın adet günüm. İnşallah hamile kalırız olma olasılığı da var tabi ki
Bende kaşık ağrısı karnın alt bölgesi ağırdı bide bel ve sırtKizlar igne olduktan sonra ne gibi degisiklikler yasadiniz.bende hicbir degisiklik olmadi
Neden film çektirdin canımİnş tutmuştur cnm benim tutmamıştı geçen ay rahim filmi çektirdim bekliyorum şimdi
Tuttumu pekiBende kaşık ağrısı karnın alt bölgesi ağırdı bide bel ve sırt
İşte bugün 9. Gün ve hala pozitif test yarın tekrar yapacağım atmıştım testleri Ama buraya da yükleyeyim. Bak istersenTuttumu peki
Hamilelik testi dimi cnm buİşte bugün 9. Gün ve hala pozitif test yarın tekrar yapacağım atmıştım testleri Ama buraya da yükleyeyim. Bak istersen
Evet gebelik testi ama bu kadar belli olmazdı 9. Günde sence ? Bu sıkım virüsten de korkuyorum hastanelere gitmeyeHamilelik testi dimi cnm bu
Doktor önceki ay yumurtan çok iyiyidi çatlatma ignesi de oldun ama neden hamile değilsin dedi ben geçen yaz bi düşük yaşamıştım rahmimde bişey varmı diye istedi birde ben alttan muayne olamıyorum o yüzden cnmNeden film çektirdin canım
Ignenin etkisi 14 gun boyunca suruyor diyorlar cnm.sej 15 16.gunde yap cift olursa kan verirsinEvet gebelik testi ama bu kadar belli olmazdı 9. Günde sence ? Bu sıkım virüsten de korkuyorum hastanelere gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?