Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı gün test yapmıştınız acaba

Merhaba bir sorum olacak klomen kullandım yumurtlama takibi yapıldı ve belirli dünler ilişki dedi doktorum ve 15 gün sonra test yap dedi ama sol kasığımda rgl olacakmışım gibi ağrılar oluyor sebebi nedir rgl olmama daha 10 gün var nerdeyse 2 tane yumurtam oluşmuştu acaba tutmuşmudur

Kızlar merhaba doktorum yumurta tembelliği var demişti klomen kullandım yumurta takibi oldu belirli günler ilişki önerdi bir tane seçilmiş yumurtan var 10 mm büyümüş ve daha da büyür dedi ve bir tane daha varmış 2 yumurtam var ama çatlatma iğnesi vermedi şimdi bekliyorum 15 gün sonra test yap demişti ama sol kasığımda özellikle rgl olucakmışm gibi ağrılarım var belime vurdu belim ağrıyor uykum geliyor sizce tutmuşmudur yumurtalar zaten soldaydı

Merhaba canım ben hiç klomen filan kullanmadım ama benim de iki tane yumurtam olmustu. Çatlatma iğnesi oldum aynı etkiler bende de var ama benim yarın adet günüm. İnşallah hamile kalırız olma olasılığı da var tabi ki

Bilemiyorum ama tutmuş da olabilir. Bekleyin derim

İnş tutmuştur cnm benim tutmamıştı geçen ay rahim filmi çektirdim bekliyorum şimdi

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…