- 22 Ekim 2020
- 28
- 21
- 3
- 34
- Konu Sahibi avangart8111
-
Test yapın gebe olabilirsiniz.
bende bugün 20.günü ve de adet günüm canım dün test yaptim pozitif çıktı ama hâlâ adet olma hissi var karantinadayım doktorada gidemiyom ve yeşil akintim da var inşallah sende hamilesindirKIZLAR MERHABA DAHA YENİ ÜYE OLDUM KAFAMDA DELİ SORULAR
Ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum daha ilk defa deniyorum bunu 1.5 senelik evliyim
Yumurtam çatladı sıvısını gösterdi doktor
Bugün 19. Günü iğnenin yarında adet günüm ama hic belirtim yok bu şekilde hamile kalan varmı acaba acil destekkk
Ay cok geçmiş olsun canım ya bende beyaz bi akıntı var sende inşallah hamilesindir başka bi belirtin varmıbende bugün 20.günü ve de adet günüm canım dün test yaptim pozitif çıktı ama hâlâ adet olma hissi var karantinadayım doktorada gidemiyom ve yeşil akintim da var inşallah sende hamilesindir
belim ağriyo canım biraz karnımda ağrı var göğüslerim şiş uclarına dokunamiyom onun harici birseyim yok ama teste iki çizgi koyu çıkmasına rağmen umudum yok nedense canım birde rahimde kaşıntım varAy cok geçmiş olsun canım ya bende beyaz bi akıntı var sende inşallah hamilesindir başka bi belirtin varmı
canım inşallah hamilesindir ben 2 gün daha beklicem test yapıcam artık inşallah vardır hic belirtim yokbelim ağriyo canım biraz karnımda ağrı var göğüslerim şiş uclarına dokunamiyom onun harici birseyim yok ama teste iki çizgi koyu çıkmasına rağmen umudum yok nedense canım birde rahimde kaşıntım var
canım aslında bence en güzeli belirti olmaması benim her yerim ağriyo diyom şimdi adet olucam inşallah dilerim adet olmazsıncanım inşallah hamilesindir ben 2 gün daha beklicem test yapıcam artık inşallah vardır hic belirtim yok
İnşallah cnm ya valla eşim benden heyecanlı senimde inşallah olur valla beraber büyütürz :))canım aslında bence en güzeli belirti olmaması benim her yerim ağriyo diyom şimdi adet olucam inşallah dilerim adet olmazsın
Klomen kullanıldı sonrasında çatlatma iğnesi yaptıMerhabalar kızlar çatlatma iğnesi olmadan bazı ilaçlar kullandınız mı dekara ya da klomen gibi. Ya da bu ilaçları kullanmadan sadece çatlatma iğnesi yaptıranlar var mı acaba
Ben yaptırdım hiç bir ilaç kullanmadan sadece igne yaptım 6.cı günüm bugünMerhabalar kızlar çatlatma iğnesi olmadan bazı ilaçlar kullandınız mı dekara ya da klomen gibi. Ya da bu ilaçları kullanmadan sadece çatlatma iğnesi yaptıranlar var mı acaba
İnşalllah cok teşekkür ederiz Rabbim ne zaman bize bunu uygun görürse o zaman olucak bu cok takınca kafaya olmuyo psikoji etkiliyor bende ve eşimde hic sıkıntımız yok cok şükür hsg dahil tüm testler yapıldı Rabbime kaldıMrb kızlar bende bu ay famera kullandım çatlatma iğneminde 6. Günü bugün daha beklemedeyim inşallah hamilesinizdir daha önce 3 kez kullandım ama gebelik olmadı bu ay da olmayacak gibi sanki bakalım hayırlısı bu ay tek fark progestan başladım ilk kez
Aynen canım bizimde sadece bende piko var ilaçsız regl olamıyorumİnşalllah cok teşekkür ederiz Rabbim ne zaman bize bunu uygun görürse o zaman olucak bu cok takınca kafaya olmuyo psikoji etkiliyor bende ve eşimde hic sıkıntımız yok cok şükür hsg dahil tüm testler yapıldı Rabbime kaldı
canım bugün test yaptım pozitif darısı sana inşallah hayirli haber ver banaİnşallah cnm ya valla eşim benden heyecanlı senimde inşallah olur valla beraber büyütürz :))
Ayy ne kadar sevindim şuanda yaaa Ay inşallah benim icinde dua et inşallah sabah namazında yapıcam testi 22. Gün artık inşallahcanım bugün test yaptım pozitif darısı sana inşallah hayirli haber ver bana
ay inşallah canım ben sabah namazında giricem buraya atarsın testin resmini inşallah güzel haberini beklerim kardeşim inşallah mübarek aylar hürmetine seninde yüzün gülerAyy ne kadar sevindim şuanda yaaa Ay inşallah benim icinde dua et inşallah sabah namazında yapıcam testi 22. Gün artık inşallah
İnşallaah gerçektn cok teşekkür ederm size öyle moral oldunuzki bana anlatamam yani eşim itfaiyeci nöbetten gelmesini beklyrm test alıcak bende heyecandan uyuyamadım yaniay inşallah canım ben sabah namazında giricem buraya atarsın testin resmini inşallah güzel haberini beklerim kardeşim inşallah mübarek aylar hürmetine seninde yüzün güler
daha gelmedi mi canımİnşallaah gerçektn cok teşekkür ederm size öyle moral oldunuzki bana anlatamam yani eşim itfaiyeci nöbetten gelmesini beklyrm test alıcak bende heyecandan uyuyamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?