Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah ya senin nasıl gidiyor bakalım annelik
inşallah gelir canım eşin ben 3 yıl bekledim daha yaşım 20 ismim Melek ,daha netleşmediki canım 2 testte pozitif çizgi çıktı adetimden 2 gün geçiyo şuan öyle acıktım ki neden bilmiyorum ama

inşallah gelir canım eşin ben 3 yıl bekledim daha yaşım 20 ismim Melek ,daha netleşmediki canım 2 testte pozitif çizgi çıktı adetimden 2 gün geçiyo şuan öyle acıktım ki neden bilmiyorum ama
Harbiden ya tanışmayıda unuttuk heyecandan bende 28 yaşındayım isim güler inşallah gelir en geç 9 da burda ya artık yapacak bişey yok inşallah sende sorunsuz bi şekilde o sevince dahil olursun dua edicem senin icinde

allah razı olsun canım benim duamda seninle hayırlı haberlerini bekliyom canım bu arada taniştığıma çok memnun oldum

allah razı olsun canım benim duamda seninle hayırlı haberlerini bekliyom canım bu arada taniştığıma çok memnun oldum
Bende cok memnun oldm aynen ya kan testini unutma boşa hayal cok kötü oluyor benden daha fazladır uğrasmıssın gerçekten Allh kolaylığı versin inşallah sana bu arada ben şuna mesaj atayımda sen hangi testen aldın ondan alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…