- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 13
- 25
- Konu Sahibi avangart8111
-
bende senin yerine heyecan yaptimdaha gelmedi mi canım
Gelmedi yadaha gelmedi mi canım
İnşallah ya senin nasıl gidiyor bakalım annelikbende senin yerine heyecan yaptiminşallah her şey gönlınce olur
inşallah gelir canım eşin ben 3 yıl bekledim daha yaşım 20 ismim Melek ,daha netleşmediki canım 2 testte pozitif çizgi çıktı adetimden 2 gün geçiyo şuan öyle acıktım ki neden bilmiyorum amaİnşallah ya senin nasıl gidiyor bakalım annelik
bu pazartesi kan vericeminşallah gelir canım eşin ben 3 yıl bekledim daha yaşım 20 ismim Melek ,daha netleşmediki canım 2 testte pozitif çizgi çıktı adetimden 2 gün geçiyo şuan öyle acıktım ki neden bilmiyorum ama
Harbiden ya tanışmayıda unuttuk heyecandan bende 28 yaşındayım isim güler inşallah gelir en geç 9 da burda ya artık yapacak bişey yok inşallah sende sorunsuz bi şekilde o sevince dahil olursun dua edicem senin icindeinşallah gelir canım eşin ben 3 yıl bekledim daha yaşım 20 ismim Melek ,daha netleşmediki canım 2 testte pozitif çizgi çıktı adetimden 2 gün geçiyo şuan öyle acıktım ki neden bilmiyorum ama
allah razı olsun canım benim duamda seninle hayırlı haberlerini bekliyom canım bu arada taniştığıma çok memnun oldumHarbiden ya tanışmayıda unuttuk heyecandan bende 28 yaşındayım isim güler inşallah gelir en geç 9 da burda ya artık yapacak bişey yok inşallah sende sorunsuz bi şekilde o sevince dahil olursun dua edicem senin icinde
Bende cok memnun oldm aynen ya kan testini unutma boşa hayal cok kötü oluyor benden daha fazladır uğrasmıssın gerçekten Allh kolaylığı versin inşallah sana bu arada ben şuna mesaj atayımda sen hangi testen aldın ondan alsınallah razı olsun canım benim duamda seninle hayırlı haberlerini bekliyom canım bu arada taniştığıma çok memnun oldum
Kız kazanamı düştün yoksa karnım acıktı dedin kayboldun öldüm meraktannallah razı olsun canım benim duamda seninle hayırlı haberlerini bekliyom canım bu arada taniştığıma çok memnun oldum
canım telefon elimde uyumuşum kusura bakma valla komşum 2 tane bebetime almiş canımKız kazanamı düştün yoksa karnım acıktı dedin kayboldun öldüm meraktann
Günaydn cnm tahmin ettim uyuduğunucanım telefon elimde uyumuşum kusura bakma valla komşum 2 tane bebetime almiş canım
vallahi canım sen bilirsin bebetime ne kadar doğru bilemem ama sen 2 tane aldır eşineGünaydn cnm tahmin ettim uyuduğunu
Ne yazayım şimdi ben bebetime mi desin ezcanede 9 da yanımda olcak
2 tane aldırdım vallahivallahi canım sen bilirsin bebetime ne kadar doğru bilemem ama sen 2 tane aldır eşine
ayy vallahi canim ediyorum senden gelen mesajlara bakiyom hep rabbim inşallah nasip edicek ❤❤2 tane aldırdım vallahiyolda cnm geliyor 10 dk bende olur duaa et ne olur
Ya uff heyecandan idrarım daha gelmedi onu beklyrm ya eşimde gergin baya işyerinde sabaha kdar calısmışlar inşallah vardır yacanım naptın
Ya uff heyecandan idrarım daha gelmedi onu beklyrm ya eşimde gergin baya işyerinde sabaha kdar calısmışlar inşallah vardır ya
bence var üzülmeYa uff heyecandan idrarım daha gelmedi onu beklyrm ya eşimde gergin baya işyerinde sabaha kdar calısmışlar inşallah vardır ya
Ya baya okudum araştırdımda su falan icmeyin yazıyo testen önce gelir ya beklemedeym napaym canım inşallah dediğin gibi vardır ya güzel haberi veririm inşallah sanabende heyecandan seni bekliyom su falan birşeyler iç canim
amin inşallah canım kardeşimYa baya okudum araştırdımda su falan icmeyin yazıyo testen önce gelir ya beklemedeym napaym canım inşallah dediğin gibi vardır ya güzel haberi veririm inşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?