- 22 Ekim 2020
- 28
- 21
- 3
- 34
- Konu Sahibi avangart8111
-
Ayyy yaaa canmmm bu test gerçekten doğrumudur yaaaaaamin inşallah canım kardeşim
Yaaa. Bakarmısın ya hic silikte cıkmadı hep net kıpkırmızı cıktı ne oldı şimdiamin inşallah canım kardeşim
gözün aydın canım kardeşim benimde öyle çıktı içime doğdu senin hamile olduğun hemen yarin doktora gitYaaa. Bakarmısın ya hic silikte cıkmadı hep net kıpkırmızı cıktı ne oldı şimdi
çok sevindim inşallah rabbim kucağinada almayı nasip edergözün aydın canım kardeşim benimde öyle çıktı içime doğdu senin hamile olduğun hemen yarin doktora git
Amin inşallah yaa canım seninde Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben dayanamadım ve inanmadım teste şimdi kan verdim 1 saat sonra cıkacak sonuc yine strestli bekleyişçok sevindim inşallah rabbim kucağinada almayı nasip eder
ne güzel canım iyi yaptın keşke bende verebilsem kaynanam şimdi de çarşamba gününe attı ben nasıl dayanicam bilmiyom inşallah kan değerin yüksek çikar kuzum haber verAmin inşallah yaa canım seninde Rabbim kucağına almayı nasip etsin ben dayanamadım ve inanmadım teste şimdi kan verdim 1 saat sonra cıkacak sonuc yine strestli bekleyiş
Gözün aydın canım tebrikler allahım sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallahYaaa. Bakarmısın ya hic silikte cıkmadı hep net kıpkırmızı cıktı ne oldı şimdi
İnşallah kuzum yaaa Allahım sanada hayırlısıyla nasip etsinne güzel canım iyi yaptın keşke bende verebilsem kaynanam şimdi de çarşamba gününe attı ben nasıl dayanicam bilmiyom inşallah kan değerin yüksek çikar kuzum haber ver
canımmmmmmm dualarımız kabul oldu allahımmmmm sanada nasip etsin inşallahh kan değeri aşırı yüksek bidaha teste bile gerek yok dediler sonucu atıyorum sanane güzel canım iyi yaptın keşke bende verebilsem kaynanam şimdi de çarşamba gününe attı ben nasıl dayanicam bilmiyom inşallah kan değerin yüksek çikar kuzum haber ver
Amin inşallah Allah istiyen herkese nasip etsn inşşah şoktayımm yaaGözün aydın canım tebrikler allahım sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
çok sevindim kardeşim dua et bana da hamilelerin duası kabul olur belkide ikizdir maşallah baya yüksek ❤İnşallah kuzum yaaa Allahım sanada hayırlısıyla nasip etsin
canımmmmmmm dualarımız kabul oldu allahımmmmm sanada nasip etsin inşallahh kan değeri aşırı yüksek bidaha teste bile gerek yok dediler sonucu atıyorum sana
Her daim kardesm sen bize cok dua ettin akşama kadar Allahım sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımçok sevindim kardeşim dua et bana da hamilelerin duası kabul olur belkide ikizdir maşallah baya yüksek ❤
amin canım kardeşim inşallah sağlıklı güzeller güzeli bir evladin olur ❤❤dualarim seninleHer daim kardesm sen bize cok dua ettin akşama kadar Allahım sanada güzel haberler almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım
Benimde seninle kesinlikle Allah razı olsunamin canım kardeşim inşallah sağlıklı güzeller güzeli bir evladin olur ❤❤dualarim seninle
senden de canım❤❤Benimde seninle kesinlikle Allah razı olsun
Sizde mi çatlatma iğnesi olmuştunuzAmin inşallah Allah istiyen herkese nasip etsn inşşah şoktayımm yaa
Evet ilk kez oldum ilk denememdi yaniSizde mi çatlatma iğnesi olmuştunuz
Bi doktorunu danışmanı isterim ben hic bi şekilde ağrısada içmedim riske girmesin diyeKızlar bana bi yardım edin hele 3 gündür geçmeyen bi baş ağrım var ama artık dayanamıyorum bugün daha şiddetli iğneminde 7. Günü ne yapabilirim bu ağrıya parol içsem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?