Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrr bende bu ay inşallah tüp bebek için transfer olacağım bugün yarın regl olacağım ve kontrollerden sonra gün verilecek, topiğinize denk geldim sizin adınıza çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah çok mutlu oldum. hamilelerin duaları kabul olurmuş banada dua edin lütfen ilk tüüp bebek tedavimiz inşallah bende sizler gibi bu mutluluğu yaşayabilirim

Ben yaptırdım hiç bir ilaç kullanmadan sadece igne yaptım 6.cı günüm bugün
Cevabın için teşekkür ederim ☺️ Sanırım bu ay da kendiliğinden çatlamayla geçecek inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🙏🏻 Benim bir tüpüm yok dış gebelikten dolayı o yüzden sadece diğer taraftan yumurtladığımda hamilelik şansım var. Onu anlamak içinde adetin üzerinden bir iki gün geçmesi gerekiyor O yüzden herhangi bir ilaç kullanmak saçma oluyor ama çatlatma iğnesi yapılır mı onu merak etmiştim. Biraz karışık oldu sanırım 🙈 siz neden ilaçsız sadece çatlatma iğnesi kullandınız acaba

Cevabın için teşekkür ederim ☺️ Sanırım bu ay da kendiliğinden çatlamayla geçecek inşallah rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin 🙏🏻 Benim bir tüpüm yok dış gebelikten dolayı o yüzden sadece diğer taraftan yumurtladığımda hamilelik şansım var. Onu anlamak içinde adetin üzerinden bir iki gün geçmesi gerekiyor O yüzden herhangi bir ilaç kullanmak saçma oluyor ama çatlatma iğnesi yapılır mı onu merak etmiştim. Biraz karışık oldu sanırım 🙈 siz neden ilaçsız sadece çatlatma iğnesi kullandınız acaba
Kızlar çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebeliğini öğrendiniz acaba benim yarım 9.günüm olcak yapsam mı acaba

Back
X