- Konu Sahibi bade123567
-
Yok bana progestan vermedi doktor 17. Sinde oldum bnde senn gibi o kadar kafam karışık ki günde bi kaç kere adet olacakmışım gibi hissediyorum hatta bi akntı geliyo o an eyvah diyorum ader olaum ama beyaz akıntı geliyor başkada belirti tok bnde ama sende dün negatif bugun pozitifse hamiş olabilirsin inşBana da 10 günde test yap demişti doktor bişi demedi ama hemşire öle dedi size progestan filan bişi verdi mi bana extra hiç bi ilaç yazmadı ki olmuş gibi de durmuyor ama sonucu yazarım size
Toplamda 3 kişiyiz galiba aynı gün çatlama ipnesi yaptıran inş hayırlı güzel haberleri pazar günü yazarızKızlar merhaba . Benimde bugün iğne ile beraber 12.günum. Ilk defa kullandım . Test yaptım bugün öğlen.negatif . Bel agrım var koyu kıvamlı krem gibi beyaz akıntım var batma var arada kasıkta . Yarın sabah tekrar yapicam inşallah . Bat normalde 1 kasım.veya 2 kasım .
Inşallah canım ya . Belirtilerin varmı acaba?Toplamda 3 kişiyiz galiba aynı gün çatlama ipnesi yaptıran inş hayırlı güzel haberleri pazar günü yazarız
Aynen vermiyor manyak gibi yapiyorumÇok erken bence biraz daha bekle erken gebelşk testi bile 5. Günden önce doğru sonuç vermiyor
Allah yardımcın olsun inşallah. Kolay değil elbet . Ama.zaman gerekli hayırlı zamanda olması gerekiyordur . Şuan bizim için hayırlısı değil demek ki . Öyle düşün hep . Bende sıkılıyorum çok ama bir kızım var benim ondan çok takmamaya çalışıyorum.aglamak çözüm değil.hem tip bu konuda ilerledi elbet olur . Yaşın ufaksa hele hiç korkmaBen de 17sinde ovitrelle oldum kizlar 19unda da aşılama yapıldı ama tutan bir Allah'ın kulu yok çok umutsuzum ağlayıp duruyorum sürekli çok kötüyüm
Oo siz gele daha da erken yapmışsınız testBenimde yarın 10.günüm bu sabah test yaptım negatifti inş yarın çıkar bişi
Neden aglıyosun anlamadım daha çok erken zaten belli olmaz şimdi Allahtan ümit kesilmez iyi düşün iyi olsun olmuyosada vardır onun bi zamanı karamsar olma bak ben ilk bebeğime öyle zor ulaştım ki 4 yıllım evliydim ve vajinismustum 4 sene birliktelik yaşayamadım kendi kendime sonumda yendim sınra 1 sene olmadı çocugum tahliller normal çıktı eşim spermlerinde hareketsizlik çıktı tedavi olacak dedi doktor bnde tam o gün çatlatma ipnesi vurdurduö doktor mucize bu ay kalman dedi ve o ay hamile kaldım herşeyin bir hayır zamanı var o bebeğin dünyaya gelecegi kader saati var Allah en iyisini bilir sakın ümitsizlğe kapılma içini rahat tut bu ay olmazsa sonraki ay olur olmazsa bi sonraki ay olur ama olur canını sıkma yeterki ve daha erken aşılaman 19 unda olmuş sen 2 kasımdan önce tahlil yapma bekle inş hayırlı habeler verirsinBen de 17sinde ovitrelle oldum kizlar 19unda da aşılama yapıldı ama tutan bir Allah'ın kulu yok çok umutsuzum ağlayıp duruyorum sürekli çok kötüyüm
Belirti inanırmısım her ay aynı belirtileri yaşıyorum ama bu ay daha fazla hissettirdi kendini akımtım olmazdı mesela beyaz akıntım bar belim kopuyo kasıklarım agrıyo sag göğsümün ucunda biraz hassasiyet var ama belkide hepsi hissetmek istediğim içindir çünkü gerçekten insan ne kadar kendimi rahat bırakıcm düşünmiycem desede düşünüyor engel olamıyor bnde devamlı uzanıyorum çok yormuyorum kendimi hamileymişim gibi davranıyorum hatta bugun oğlum anne kucagına al dedi hayır annecim alamam dedimInşallah canım ya . Belirtilerin varmı acaba?
Ayniyiz nerdeyse.bende yarin sabah yapicam.dua edinKızlar merhaba . Benimde bugün iğne ile beraber 12.günum. Ilk defa kullandım . Test yaptım bugün öğlen.negatif . Bel agrım var koyu kıvamlı krem gibi beyaz akıntım var batma var arada kasıkta . Yarın sabah tekrar yapicam inşallah . Bat normalde 1 kasım.veya 2 kasım .
Tabiki önce hayırlısını diliyorum. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmazNeden aglıyosun anlamadım daha çok erken zaten belli olmaz şimdi Allahtan ümit kesilmez iyi düşün iyi olsun olmuyosada vardır onun bi zamanı karamsar olma bak ben ilk bebeğime öyle zor ulaştım ki 4 yıllım evliydim ve vajinismustum 4 sene birliktelik yaşayamadım kendi kendime sonumda yendim sınra 1 sene olmadı çocugum tahliller normal çıktı eşim spermlerinde hareketsizlik çıktı tedavi olacak dedi doktor bnde tam o gün çatlatma ipnesi vurdurduö doktor mucize bu ay kalman dedi ve o ay hamile kaldım herşeyin bir hayır zamanı var o bebeğin dünyaya gelecegi kader saati var Allah en iyisini bilir sakın ümitsizlğe kapılma içini rahat tut bu ay olmazsa sonraki ay olur olmazsa bi sonraki ay olur ama olur canını sıkma yeterki ve daha erken aşılaman 19 unda olmuş sen 2 kasımdan önce tahlil yapma bekle inş hayırlı habeler verirsi
Ne güzel canımın benimde belirtiler aynılı . Tabi yorma kendini ne okur ne olmaz dikkatli ollBelirti inanırmısım her ay aynı belirtileri yaşıyorum ama bu ay daha fazla hissettirdi kendini akımtım olmazdı mesela beyaz akıntım bar belim kopuyo kasıklarım agrıyo sag göğsümün ucunda biraz hassasiyet var ama belkide hepsi hissetmek istediğim içindir çünkü gerçekten insan ne kadar kendimi rahat bırakıcm düşünmiycem desede düşünüyor engel olamıyor bnde devamlı uzanıyorum çok yormuyorum kendimi hamileymişim gibi davranıyorum hatta bugun oğlum anne kucagına al dedi hayır annecim alamam dedim
Teste göre hamilesinizz kan verdinizmiBiraz karanlik cikti ama idare ediniki cizgide biraz silik gibi.once t cikti sonra c cikti.test bozul degildir demi
Bugun vericem sonucu yazarimTeste göre hamilesinizz kan verdinizmi
Erken gebelik testi aldım sonuç negatifNe güzel canımın benimde belirtiler aynılı . Tabi yorma kendini ne okur ne olmaz dikkatli oll
Bende 3 gun once ovitrelle oldum ama hic bsey hissetmiyorum belirti yok yaniÇok erken bence biraz daha bekle erken gebelşk testi bile 5. Günden önce doğru sonuç vermiyor
Canım normal testin pozitif cikmamismiydi senin ben mi yanlış hatırlıyorumErken gebelik testi aldım sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?