- Konu Sahibi bade123567
-
Yok cnm ilk yaptım zaten hiç yapmadım gebelik testiCanım normal testin pozitif cikmamismiydi senin ben mi yanlış hatırlıyorum
Hadi yaa . Bugün iğnenin 15.gunu vuruldugum günle birlikte seninde aynıydı demi . Bende idrar testi yaptım negatif. Normal adetim 1 veya 2 kasım . Ama iğneden 14 veya 15 gün de adet olunur diyolar . Bn anlamadım ne zaman olurumKan testi yaptirdim negatif
Benimde 12.günü idrarda negatif 6 Kasım adet günüm inş olur ama zorHadi yaa . Bugün iğnenin 15.gunu vuruldugum günle birlikte seninde aynıydı demi . Bende idrar testi yaptım negatif. Normal adetim 1 veya 2 kasım . Ama iğneden 14 veya 15 gün de adet olunur diyolar . Bn anlamadım ne zaman olurum
4 gün önce bnde erken gebelik testi yaptım negatif ama iğneden sona bugun 15. Günüm adet olmadım normal adet tarihim 1 yada 2 kasım kafam karışık deliricem artıkHadi yaa . Bugün iğnenin 15.gunu vuruldugum günle birlikte seninde aynıydı demi . Bende idrar testi yaptım negatif. Normal adetim 1 veya 2 kasım . Ama iğneden 14 veya 15 gün de adet olunur diyolar . Bn anlamadım ne zaman olurum
İnş. En yakın zamnda mutlu haberi alırsınKan testi yaptirdim negatif
Vallahi bende . Yapmicam test falan artık. Acaba diyorum bazen varda idrar da mı çıkmıyor. Düşünüyorum anca rahme gelicek bebek.bugun bas dönmem oldu . Strestende olabilir depremi çok kotu yaşadığımız için4 gün önce bnde erken gebelik testi yaptım negatif ama iğneden sona bugun 15. Günüm adet olmadım normal adet tarihim 1 yada 2 kasım kafam karışık deliricem artık
Vallahi bende . Yapmicam test falan artık. Acaba diyorum bazen varda idrar da mı çıkmıyor. Düşünüyorum anca rahme gelicek bebek.bugun bas dönmem oldu . Strestende olabilir depremi çok kotu yaşadığımız için
Valla aslına çok kişi var hamile kalıp adet olucak gibi olup ama olamayan. Mesela ben de ilk kızımda hamileyken adet günü testte cikmadi 4.gun silik cıktı. Ve adet olcam gibi kasiklarim dolgundu hafif ağrı vardı. Ondan aslında bilemeyiz de.sagol canım. Bu aradaÇok geçmiş olsunBende yapmıycam pazartesiye kadar bekliycem olmazam salı sabah doktora gidicem ama olurum kesin kısmet hayırlısı artık
Bnde ilk oğlumda adet oldum olcam gibi hissersiyodum agladım hatta olcam diye bide bişiy sorcam benm akıntım hala devam ediyo iğneden sonra az önve bayagı bi akımtı gekdi beyaz dedim heralde adet oldum çom geldi çamaşırım ıslanmıştı ama akıntı sende de varmı böyle seyler göğüs uçlarım sızlıyo bideValla aslına çok kişi var hamile kalıp adet olucak gibi olup ama olamayan. Mesela ben de ilk kızımda hamileyken adet günü testte cikmadi 4.gun silik cıktı. Ve adet olcam gibi kasiklarim dolgundu hafif ağrı vardı. Ondan aslında bilemeyiz de.sagol canım. Bu arada
Bnde ilk oğlumda adet oldum olcam gibi hissersiyodum agladım hatta olcam diye bide bişiy sorcam benm akıntım hala devam ediyo iğneden sonra az önve bayagı bi akımtı gekdi beyaz dedim heralde adet oldum çom geldi çamaşırım ıslanmıştı ama akıntı sende de varmı böyle seyler göğüs uçlarım sızlıyo bidet az önce girdim tuvalete seffaf ve yogun akintim geldj islaklik var baya . Test yaltim smdi negativ f
Evet az once test yapmaya girdim tuvalete tsbi negatif . Şeffaf fazla bi akıntım vardı . Göğüslerim adet önceside hassaslaşır benim uçlarda biseu yok ama hafifledi sızı bende sabah daha fazlaydı adet olcam diye hafifledi sanırım. Uçlarda acı varsa o baya bi hamilede olmuştu okudum burda.Bnde ilk oğlumda adet oldum olcam gibi hissersiyodum agladım hatta olcam diye bide bişiy sorcam benm akıntım hala devam ediyo iğneden sonra az önve bayagı bi akımtı gekdi beyaz dedim heralde adet oldum çom geldi çamaşırım ıslanmıştı ama akıntı sende de varmı böyle seyler göğüs uçlarım sızlıyo bide
Sıkma sakın canını napalım var demekkş vakti zamanı bende hamile olduguma inanmıyorum ama işte umutEvet az once test yapmaya girdim tuvalete tsbi negatif . Şeffaf fazla bi akıntım vardı . Göğüslerim adet önceside hassaslaşır benim uçlarda biseu yok ama hafifledi sızı bende sabah daha fazlaydı adet olcam diye hafifledi sanırım. Uçlarda acı varsa o baya bi hamilede olmuştu okudum burda.
Olmadim canim . Bugun olmam lazim . Agrim var asiri değil akıntım var sarı gibi bazen şeffaf . Bel agrım var o da hafif. Kasiklar hafif sizi var . Ama olucak gibiyim benim hep böyle olur sonra gelir. Ben testleri bitirdim elimdeki yapamicam gelmesse yinede yapmicam 2 gün.sende bekle bugujBen hala adet olmadım Allahım inş ya test almaya korkuyorum sen oldun mu
Ben 17. Gün yaptığımda cok net çift çizgi gördüm. Tuttum kendimi bekledim cunku kafamda soru işareti kalsın istemedim. Kan sonucu da aynı gün 202 çıkmıştı. Beklenen adet gününü 1 gün geçmişti.Ayin 17sinde catlatma ignesi oldum.beklenen adete bir hafta var.ne zaman idrar testi yapabilirim en erken? Su an yapinca pozitif cikiyor.catlatma ignesinden dolayi sanirim
Hayirli oksun canim .benimde adet gunum bugün . Gelen giden yok.bazen adet olucak gibi oluyorum geçiyor sonra . Göğüslerim hassastı onlarda geçti o yüzden adet olurum belki diyorim . Senin adet günü belirtilerin nelerdiBen 17. Gün yaptığımda cok net çift çizgi gördüm. Tuttum kendimi bekledim cunku kafamda soru işareti kalsın istemedim. Kan sonucu da aynı gün 202 çıkmıştı. Beklenen adet gününü 1 gün geçmişti.
Çok teşekkür ederim:) benim tamamen adet belirtilerim vardı şiddetli kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik ağrı. Hatta tuvalete gidip duruyordum adet oldum zannedip.Hayirli oksun canim .benimde adet gunum bugün . Gelen giden yok.bazen adet olucak gibi oluyorum geçiyor sonra . Göğüslerim hassastı onlarda geçti o yüzden adet olurum belki diyorim . Senin adet günü belirtilerin nelerdi
Akinti geliyor demi adet yerine . Akıntı rengi nasıl acaba sizin ilk başlarda adet günü özelikle? Bende sarımtırak oluyor bazen bazen çok açık kahve bazen şeffaf beyaz anlamadım gittiÇok teşekkür ederim:) benim tamamen adet belirtilerim vardı şiddetli kasık ağrısı ve göğüslerde şişlik ağrı. Hatta tuvalete gidip duruyordum adet oldum zannedip.
Bence akıntıyı belirti olarak baz almamalısın çünkü kimisinde hiç akıntı olmuyormuş. Ben de cok yoğun olmadı ama ara ara beyaz şeffaf akıntı oldu.Akinti geliyor demi adet yerine . Akıntı rengi nasıl acaba sizin ilk başlarda adet günü özelikle? Bende sarımtırak oluyor bazen bazen çok açık kahve bazen şeffaf beyaz anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?