çatlatma iğnesi

maviibalonn

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
43
18
18
34
merhaba kızlar

23 ekimde sol tarafta 19mm yumurta gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Ancak iğne yapıldığından beri sağ kasıkta ağrı var yani yumurta olmayan tarafta.sol kasıkta da ara ara ağrı ve batma oluyor. Ayrıca beyaz akıntı oluyor. bu normalmi? bilgisi olan var mıdır?

canım ben geçen ayda iğne oldum ozaman sadece yumurta olan tarafta ağrım vardı şimdi iki tarafta hatta yumurta olmayan tarafta daha fazla var

Canım benim ilk zamnlarda sadece sol tarafim ağrıyordu aradan 4 gün geçti sag tarafim agriyor

Belirtiler normal bi süre şişkinlik, rahatsızlık , ağrı, kasılma hissedebilirsiniz çok normal. 14. günden önce test yapmayın yanıltır. 14.günden sonra idrar testi yapabilrsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

merhaba kızlar

23 ekimde sol tarafta 19mm yumurta gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Ancak iğne yapıldığından beri sağ kasıkta ağrı var yani yumurta olmayan tarafta.sol kasıkta da ara ara ağrı ve batma oluyor. Ayrıca beyaz akıntı oluyor. bu normalmi? bilgisi olan var mıdır?
Merhaba birebir ayniyim sizinle, 26 ekimde yaptım igneyi bende. Son durum nedir sizde😔

Of ya hayırlısı ins 🤲🤲🤲
kısmet napalım sizde çatlatma iğnesi oldunuz mu? bu benim 2.ydi. ilki kimyasal oldu bu da tutmadı maalesef polikistik over var bende kilo vermem gerek bugun kontrol vardı doktor ısrarla kilo vermemi istiyo senin kilo vermen benim tedavimden daha etkili dedi. sizin bi sağlık sorununuz var mı ?

Back
X