çatlatma iğnesi

kısmet napalım sizde çatlatma iğnesi oldunuz mu? bu benim 2.ydi. ilki kimyasal oldu bu da tutmadı maalesef polikistik over var bende kilo vermem gerek bugun kontrol vardı doktor ısrarla kilo vermemi istiyo senin kilo vermen benim tedavimden daha etkili dedi. sizin bi sağlık sorununuz var mı ?
Ben gelecek ay olacam eşim şehir dışındaydı Dr sknti yok dede enfeksiyon çok fazlaymış bı dusukte yaptm 11 ay önce kilom çok iyi bakalm ya

Canım bende 11 Kasım’da çatlatma iğnesi vuruldum son durumun nedir benimde kaşık arılarım var
Dış gebelik riskim var galiba ic kanamam da başladı ve o igneyi yaptiniz diye saglikli bi hamilelik lütfen düşünmeyin her ihtimale kendinizi hazırlayın

Dış gebelik riskim var galiba ic kanamam da başladı ve o igneyi yaptiniz diye saglikli bi hamilelik lütfen düşünmeyin her ihtimale kendinizi hazırlayın
Benim basit kistim vardı 5 mm öncelikle kist için ilaç kullandım doktor önce onu yok etmemiz lazım yaksa ilaç kisti besleyebilir dedi Kist olduğu için yumurtam çatlayamamış tedaviye başladık 15 gün oldu iğne vurunalı kaşık ağrılarım var yarın adet günüm hayırlısı neyse o olsun ümitlenmek istemiyorum

Benim basit kistim vardı 5 mm öncelikle kist için ilaç kullandım doktor önce onu yok etmemiz lazım yaksa ilaç kisti besleyebilir dedi Kist olduğu için yumurtam çatlayamamış tedaviye başladık 15 gün oldu iğne vurunalı kaşık ağrılarım var yarın adet günüm hayırlısı neyse o olsun ümitlenmek istemiyorum
Kasık agrilarin cok normal canım benim kistim vardı doktorum dedi sen zayifladikca o yok olacak o yüzden kist için bi tadavi görmedim insalah sağlıklı bi gebelik elde edersin hamile kalınca da yinede benim başıma gelen olayı düşün 3 ayliğa kadar canım

Back
X