- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
- Konu Sahibi Bal10cuk28
-
Hakkımızda hayırlısı olsunBenimde bugün 11. Günü iğnenin arada hafif mide bulantısı tansiyon düşüklüğü oluyor kasık ağrısı yok deneck kadar az ve göğüslerimde hiç birşey yok. Duphaston kullanıyorum belki ondan mide bulantısı tansiyon düşüklüğü oluyordur.
Bencede çıkardı canım adetime 4 gün kaldı bakalım bu ay olmazsa bi dahaki aya c life diye macun getirtmiştim ona başlıycam ibşallah bakalım nasip biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmışOlsa çıkardı heralde erken gebelik testi ilişkiden 7-8 gün sonra çıkıyormşya. Ama adetine daha varsa bellide olmaz yani.
Bende de hiç tık yok canım olmadı sanırım bu ay neyse bi dahaki aya yeni umutlar artıkBende klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bugün iğnenin 11.günü test yapmadım daha ama bende hiç ağrı filan yok okuyorum burdan herkes bi ağrı bi belirti yok bende okudukça daha umutsuzlaştım
Test yaptınız mıBende de hiç tık yok canım olmadı sanırım bu ay neyse bi dahaki aya yeni umutlar artık
Dün sabah yaptım canım 15.gündü erken gebelik testi yaptım negatif.. Olsa çıkardı sanırım ama ilaçların etkisi sanırım aşırı sinirliyim ya sende varmı öyle bişiTest yaptınız mı
Keşke olsaydı kan verdin mi yada bi daha yap benceDün sabah yaptım canım 15.gündü erken gebelik testi yaptım negatif.. Olsa çıkardı sanırım ama ilaçların etkisi sanırım aşırı sinirliyim ya sende varmı öyle bişi
Yok canım adetimi bekliyorum kendi doktoruma gitcem 4 gün var adetime de bakalımKeşke olsaydı kan verdin mi yada bi daha yap bence
Arada oluyo bendede
İnşALLAH güzel olurYok canım adetimi bekliyorum kendi doktoruma gitcem 4 gün var adetime de bakalım
İnşallah canımm sen naptın varmı belirtiİnşALLAH güzel olur
Yok ya bende bi belirti bi iki güne test yaparım belkİnşallah canımm sen naptın varmı belirti
Hadi bakalım inşallah olmuştur canımYok ya bende bi belirti bi iki güne test yaparım belk
İnşALLAH bakalım olursa büyük bir mucize olurHadi bakalım inşallah olmuştur canım
Aynen canım öyle banada mucize olur.. Sen ne zamandır istiyosunİnşALLAH bakalım olursa büyük bir mucize olur
5 aylık evliyim ben Adet düzensizliği için gitmiştim doktora bi kaç sorun çıkınca doktor çocuk istiyorsan tedavi başlayım dedi öyle oldu istememAynen canım öyle banada mucize olur.. Sen ne zamandır istiyosun
Aa sen daha yenisin iyi olmuş iyi doktora denk gelmişsin ben doktor ihmalliği yüzünden 3 senemi kaybettim5 aylık evliyim ben Adet düzensizliği için gitmiştim doktora bi kaç sorun çıkınca doktor çocuk istiyorsan tedavi başlayım dedi öyle oldu istemem
İnşALLAH güzel sonuçlar alırım iyimi kötü mü bilmiyorum amaAa sen daha yenisin iyi olmuş iyi doktora denk gelmişsin ben doktor ihmalliği yüzünden 3 senemi kaybettim
En azından fazla vakit kaybetmezsin canımİnşALLAH güzel sonuçlar alırım iyimi kötü mü bilmiyorum ama
İnşALLAH güzel olur hepimiz içinEn azından fazla vakit kaybetmezsin canım
Anlıyamadım tekrar niçin ovülasyon testine başlıyorsun adet gününe az kalmış zaten. Gebelik testi al bence ☺Arkadaşlar ben bi şey sorucam bilgi verirseniz çok sevinirim
Ben çatlatma iğnesi olmadan önce ovülasyon testi kullanıyordum onun etkisinden dolayı koyu çıkınca bıraktım
Bugün iğnemin 13.günü saydım şimdi tekrar ovülasyon testine başlasam olur mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?