- 17 Eylül 2020
- 189
- 105
- 53
- 35
İnşallahCanim rahim duvarin gayet iyi yumurtan da iyiymiş inşallah tutmuştur bnm fazla kasik agrisi yasamadim bende gogus agrisi oldu ve hala devam ediyor 5 gun daha sabret sonra test yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahCanim rahim duvarin gayet iyi yumurtan da iyiymiş inşallah tutmuştur bnm fazla kasik agrisi yasamadim bende gogus agrisi oldu ve hala devam ediyor 5 gun daha sabret sonra test yap
İnş olmuştur senin. Tutmadı benim canım doktor tekrar denetiyor klomen kullanmaya başladım tekrarBenim.bugun 5. Gunum ve suanda fazla agrim yok aksama dogru şiddetli oluyor . Amin canim imsallah . Ne zaamn vuruldun
Benim de akşamları ağrım oluyor, aynı regl öncesindeki gibi..Kızlar sizde de alt bölge ağrısı yaşadınız mı iğnenin 7. Günündeyim 2 gündür regl ağrısı gibi akşamları vuruyor karnıma
Sen yinede bugünlerde dikkat et canım tutunmaya çalışıyor olabilir agırlik kaldırma uzanma raflaraKızlar sizde de alt bölge ağrısı yaşadınız mı iğnenin 7. Günündeyim 2 gündür regl ağrısı gibi akşamları vuruyor karnıma
İnşallah dediğiniz gibidirSen yinede bugünlerde dikkat et canım tutunmaya çalışıyor olabilir agırlik kaldırma uzanma raflara
Sizin kaçıncı günündesinizBenim de akşamları ağrım oluyor, aynı regl öncesindeki gibi..
İğne günü dahil 12.gün bugünSizin kaçıncı günündesinizinşallah tutunma ağrılarıdır . Sanki rahim bölgemde biri elleriyle tırmalıyor tam regl sancıma benzerlik var
Bendede hep akşamları olurdu sanci ama vurup kaçardı sonra bi daha inşallah hamilesindir caniimİnşallah dediğiniz gibidirAma inanın baya ağrı var sürekli sanki biri elleriyle tırmalıyor akşamları
Siz gebeydiniz değil miBendede hep akşamları olurdu sanci ama vurup kaçardı sonra bi daha inşallah hamilesindir caniim![]()
EvetSiz gebeydiniz değil mibi de adet ağrısı gibi oluyorya adet olcam diye düşünüyorum ben..
Göğüslerinizde şişme mi oldu acaba bende genellikle adet öncesi şişme ve ağrı olur ve iğnenin 8. Günündeyim yine başladım sanırım bu ayda olmadıEvetben de adetim e yakin basladi o adet olcakmis gibi hisler bel ve kasik agrisi ama goguslerim catlatma ignesinden 4.5 gun sonra başladı
Daha çok agri oldu damarlar belirgin oldu ümitsizliğe kapılma olumlu düşün ve dua etGöğüslerinizde şişme mi oldu acaba bende genellikle adet öncesi şişme ve ağrı olur ve iğnenin 8. Günündeyim yine başladım sanırım bu ayda olmadı![]()
İnşallahDaha çok agri oldu damarlar belirgin oldu ümitsizliğe kapılma olumlu düşün ve dua et![]()
Artış olumlu devam ediyor değil mi? Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız varEvetben de adetim e yakin basladi o adet olcakmis gibi hisler bel ve kasik agrisi ama goguslerim catlatma ignesinden 4.5 gun sonra başladı
Valla canim bilmiyorum 2 gun sonra yaptırdığımda 28 di bi daha yarin vericem ne olcak bende bilmiyorumArtış olumlu devam ediyor değil mi? Güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var![]()
İki gün öncesi ilk öğrendiğinde kaçtı?Valla canim bilmiyorum 2 gun sonra yaptırdığımda 28 di bi daha yarin vericem ne olcak bende bilmiyorum
16.9İki gün öncesi ilk öğrendiğinde kaçtı?
Allah sağlıkla kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin
İnşallah caniimAllah sağlıkla kucagına almayı ve büyütmeyi nasip etsin![]()