Catlatma ignesi

Klomen kullanıyorm canm 5 günlük kullandım gittim doktoruma 17 mm olmuş iki yumurtan ama 3 gun daha klomen kullan dedi pazartesi saat onda iğneyi yap dedi pcoluyum ben
Bende PKo var çatlama iğnesi ve femara ile hamile kaldım ikinci tedavide erken doğumla sonuçlandı maalesef şimdi tekrar başladı sezaryen doğum yaptım birde 8 ay geçti ilaç bitti 13. Günü gel dedi ben iğne ile çatlatsın istiyorum ama kendide çatlıyor diye yapmaya da bilir Allah hayırlı güzel sonuçlar versin inş 🤲

Kızlar merhaba 30kasım da çatlatma iğnesi olmuştum bugün 16.günü ve normal gebelik testi yaptım sonucunu ekleyeceğim iğnenin etkisi midir gebelik var mı sizce?

Kızlar merhaba 30kasım da çatlatma iğnesi olmuştum bugün 16.günü ve normal gebelik testi yaptım sonucunu ekleyeceğim iğnenin etkisi midir gebelik var mı sizce?
Canım sonucu eklememişsin eğer pozitif çıktıysa doğru olabilir çünkü iğnenin etkisi 12. Günden sonra gidiyor 16.gün yoktur

Canım 16.günü akşam testim

Eklentiler

• 965FB6A1-13C3-4EC7-A28B-0C0EB576EE97.webp
    965FB6A1-13C3-4EC7-A28B-0C0EB576EE97.webp
    91,7 KB · Görüntüleme: 44
Kizlarrr catlatma ignesi olup hamile kalaniniz var mi peki agriniz nezamana kadar sürdü
Merhaba ben de bu ayin 9'unda oldum catlatma ignesini 36 saat sonra kasiklarimda agri oldu catlama agrisi tabi bu daha sonra iliski v.s bat 24 u bekleniyor doktor rahim duvarina bakti catladiktan 1 hafta sonra 11 mm gayet iyi dedi 25inde kan testi ver dedi bakalim hayirlisi olsun suan da sadece belim ve goguslerim cok hassas 1 haftadır boyle gecen sene düşük yapmistim

Benim bugun 9 gun oldu agri ara ara oldu 5-6 gune kadar sanirim birgun sadece cok siddetli agrim oldu insallah hepimizinki catlar tutar 🤍

Insallah olmazsin 🥰insallah hepimiz hamile kaliriz peki belirtiler varmi ?
Insallah canimm,ya suan da goguslerim hassas arada kasiklarim agriyor birde belim ama akinti v.s bisey yok ilk hamileligimde her seyi hissetmiştim hatta vücudum tuhaf davrandığını anlayıp kesin hamileyim dedim birde gecen sene tam bu ay hamile kalmıştım tabi düşük yaptim

Back
X