Aşılama Catlatma ignesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Catlatma ignesi yapan bayanlar gelin sohbet edelim kimin kaç günü var kim guzel haberler aldi 🙂
Son 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geçti

Son 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geçti
Insallah hamilesindir 🤗 bende sadece göğüs ağrısı var ve adet olucam gibi. Ayrıca iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif adetinin gecikmesini bekliyorum 😏

Insallah hamilesindir 🤗 bende sadece göğüs ağrısı var ve adet olucam gibi. Ayrıca iğneden 16 gün sonra test yaptim negatif adetinin gecikmesini bekliyorum 😏
Bende karın ağrısı var işte kasık ağrısı yok iğneyi vurulduktan 3 gün sonra başladı hayla devam ediyor bazen adet olucak mış gibi ağrıyor bazen de gaz ağrısı gibi ümidim yok o yüzden

Ben artık düşünmüyorum 2. Igneyi yani ne umudum ne umudim kaldi Allahim nezman isterse ozman olur bi çaba sarfetmicam

Bilmiyorum ilk iğnem diye mi nedir çok inanmıştım olacağına. Nasip tabi Rabbimin bir bildiği vardır muhakkka
Benim 3 tanıdığım da 2. İğne de hamile kaldı tabii nasip işi ama isyorsanız peşini bırakmayın deneyin tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorucu zorlayıcı bi yoldayız hepimiz ama dua etmekten tevekkül etmekten başka şansımız da yok bizim sınavımız da bu sabır edeceğiz

Benim 3 tanıdığım da 2. İğne de hamile kaldı tabii nasip işi ama isyorsanız peşini bırakmayın deneyin tekrar tekrar deneyin biliyorum çok yorucu zorlayıcı bi yoldayız hepimiz ama dua etmekten tevekkül etmekten başka şansımız da yok bizim sınavımız da bu sabır edeceğiz
Ikıncı iğne için nezman gidilmesi gerekiyo doktora bi zamanı var mi

Peki canım çok saol

Son 5 gün kaldı sonuç için 2. Denemem 1 saat önce falan eltimin çocuğunu kucağıma aldım kasıklarımdan vajinama doğru bi acı bir acı bi anda geldi hemen cougu bıraktım ama 5 6 dk sürdü sonrasında ara ara oldu şimdi geç

Adet olunca 3. Günü kontrole gittim ultrasondan baktı kist falan var mı diye sonra tekrar Adetimin 5. Günü başlamam için klomen verdi
Test yaptın mi

Back
X