- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Valla hep 1 tane yazıyor 1 tanesi işe yaramıyor bende Pkos var ondan sanırımTam hatırlamıyorum onun dozu tek doz mu oluyordu işe yaraması lazım. Belki öncekilerde yumurta yeterli büyüklüğe gelmemiştir
Teşekkür ederim canım aynen tez doz yaptım cesaret edemedim ikiyeCanım onu tek doz yapıyorlar sanırım..
İyi yapmışsın canım hakkında hayırlısı. Kaç gün oldu yaptıralıTeşekkür ederim canım aynen tez doz yaptım cesaret edemedim ikiye
Bugün 6 gün oldu canım sende mi 3 yıldır istiyorsun mesajını gördüm inşallah Rabbim hayırlısı ile tez zamanda kavuşturur canım bana da 3.5 sene oldu beklemek çok zor gerçektenİyi yapmışsın canım hakkında hayırlısı. Kaç gün oldu yaptıralı
Aynen canım 3 sene oldu benim sorumsuz doktora denk gelip 3 senemi kaybettim sonra başka doktor buldum gider gitmez tedaviye başladı.. Seninde mi yeni başladı tedaviBugün 6 gün oldu canım sende mi 3 yıldır istiyorsun mesajını gördüm inşallah Rabbim hayırlısı ile tez zamanda kavuşturur canım bana da 3.5 sene oldu beklemek çok zor gerçekten
Yeni sayılır kuzum bende kendim gitmedim doğru düzgün ama doktor çok önemli sanki şuan gittiğim doktorla da boşa vakit harcıyorum gibi geliyor ama zaten son aydı bu defa bakalımAynen canım 3 sene oldu benim sorumsuz doktora denk gelip 3 senemi kaybettim sonra başka doktor buldum gider gitmez tedaviye başladı.. Seninde mi yeni başladı tedavi
Hadi bakalım hayırlısı canım ben internetten bi macun getirttim gecen ay 1 yumurtam olmuştu bu ay 3. İşe yaradı sanırım c life macun.. Bakmak istersen bi bak onaYeni sayılır kuzum bende kendim gitmedim doğru düzgün ama doktor çok önemli sanki şuan gittiğim doktorla da boşa vakit harcıyorum gibi geliyor ama zaten son aydı bu defa bakalım
Ewt adını çok duydum ama hiç kullanmadım zaten bu ay olmazsa öyle şeyler denemeyi düşünüyorum çünkü doktor işim bitti artıkHadi bakalım hayırlısı canım ben internetten bi macun getirttim gecen ay 1 yumurtam olmuştu bu ay 3. İşe yaradı sanırım c life macun.. Bakmak istersen bi bak ona
3 ay kullanıyorsun sonra ara veriyosun kullanırken bol su bol yürüyüş hakkında hayırlısı.. Doktor ne diyo peki neden olmuyo varmı bi probleminizEwt adını çok duydum ama hiç kullanmadım zaten bu ay olmazsa öyle şeyler denemeyi düşünüyorum çünkü doktor işim bitti artık
Şu c life yada naturellen varmış onlardan mı senin aldığın3 ay kullanıyorsun sonra ara veriyosun kullanırken bol su bol yürüyüş hakkında hayırlısı.. Doktor ne diyo peki neden olmuyo varmı bi probleminiz
C life canım buŞu c life yada naturellen varmış onlardan mı senin aldığın
Bende Pkos var canim ondan olmuyor
Adını çok duydum ama cesaret edemedim almaya inşallah fayda eder canımC life canım bu
İnşallah canım instagramda sayfası var ordaki yorumlara da bak.. Şifan olur inşallah.. Adamın biri hastaymış su içerken içtiğim su şifam olsun demiş şifası olmuş.. Nasip bu nerden çıkacağı belli olmaz. İçinde çam balı, hayıt, civan perçemi, aslanpençesi, çörekotu, adaçayı var ama bol su içmen lazım ben ilk aldığımda suyu az içmişim boğazım alerji olduAdını çok duydum ama cesaret edemedim almaya inşallah fayda eder canım
Aynen canım şifamızın nereden geleceği belli olmazİnşallah canım instagramda sayfası var ordaki yorumlara da bak.. Şifan olur inşallah.. Adamın biri hastaymış su içerken içtiğim su şifam olsun demiş şifası olmuş.. Nasip bu nerden çıkacağı belli olmaz. İçinde çam balı, hayıt, civan perçemi, aslanpençesi, çörekotu, adaçayı var ama bol su içmen lazım ben ilk aldığımda suyu az içmişim boğazım alerji oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?