Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esnm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Kızlar ya bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulduktan 36 ve 48 saatlari arası ilişkide bulunamadim da geçse o saatleri tutmamazlik olabilir mi

Denemeye başladım bugün canım ama çok üzülüyorum ya peki durumda olup olan varmıdır acaba

Bende bugun çatlatma iğnesi oldum kızlar normalde 36 saat sonra ilişki deniliyor da ovülasyon da yapıyorum yumurtlama buugn tabi baya koyu çıktı acaba buugn de ilişki olsa mı illa 36 saati beklesek mi yokda 3 gün üst üste olsa mı kafam karıştı

Merhaba kızlar 😊 bu çatlatma iğnesi ne zman wuruluyo ? Bnde dostinex we cyclo progynova kullanıyorum daha 2 gn oldu doktor hamile kalmazsan gel çatlatma iğnesi wuralım dedi ? prolaktinim yüksek

arkadaşlar merhaba benim eşim de test yaptı ve 11 milyon spermi varmış ve bana direkt tüp bebek dedi eşimin nöroloji bölümüne de bir baktırmasını söyledi nörolojiyle alakalı mı bu durum yoksa ben mi doktoru yanlış anladım acaba yardımcı olur musunuz lütfen

Kızlar ya bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulduktan 36 ve 48 saatlari arası ilişkide bulunamadim da geçse o saatleri tutmamazlik olabilir mi
Merhaba bebek tuttu mu?
bende 36. Saati değerlendirecekken vajinismus hastasıyım elimde olmadan aşırı stres olup kendimi kapattım. Şimdi be kadar beklesem bilmiyorum çok üzgünüm

Merhaba bebek tuttu mu?
bende 36. Saati değerlendirecekken vajinismus hastasıyım elimde olmadan aşırı stres olup kendimi kapattım. Şimdi be kadar beklesem bilmiyorum çok üzgünüm
Tuttu canım ben o saatleri geçmişti öyle yaptım eşim iş nedeniyle gitti sans işte ama tuttu Allah izin verirse oluyor canım bende kalp atışlarını duyamadım şuan onu bekliyorum canım herşey gönlüne göre olsun stres yapma hiç yani bebeği düşünerek yapma normal yap canım gerek bile yok gerçekten

Tuttu canım ben o saatleri geçmişti öyle yaptım eşim iş nedeniyle gitti sans işte ama tuttu Allah izin verirse oluyor canım bende kalp atışlarını duyamadım şuan onu bekliyorum canım herşey gönlüne göre olsun stres yapma hiç yani bebeği düşünerek yapma normal yap canım gerek bile yok gerçekten
Ayyy çok sevindim sizin adınıza ya masallah ❤️

Back
X