Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Igneden sonra bulundun ama o saatlerdemi bulunamadin ?Kızlar ya bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulduktan 36 ve 48 saatlari arası ilişkide bulunamadim da geçse o saatleri tutmamazlik olabilir mi
İğneden sonra hiç bulunamadim yaIgneden sonra bulundun ama o saatlerdemi bulunamadin ?
Ah o kotu olmusİğneden sonra hiç bulunamadim ya
Off ya şansa bak ya çok kötü denk geldiAh o kotu olmusmaalesef etkisi gecmis 48 saatide gectiyse zor bence
Hiç bilmiyorum ki canım. Ama her zaman şans vardır yeter ki İnan sen hep hep iyiyi düşünDenemeye başladım bugün canım ama çok üzülüyorum ya peki durumda olup olan varmıdır acaba
İnşallah canım iğneden önceki gün ilişkide bulundum 72 saat yaşıyor spermler vardır bunda da bir hayr diyoruz Allah nasip.ettiyse bir mucize gönderirHiç bilmiyorum ki canım. Ama her zaman şans vardır yeter ki İnan sen hep hep iyiyi düşün
Aynen öyle kuzum. O yüzden bugün de şansın var hatta yarın da.İnşallah canım iğneden önceki gün ilişkide bulundum 72 saat yaşıyor spermler vardır bunda da bir hayr diyoruz Allah nasip.ettiyse bir mucize gönderir![]()
İnşallah canım Allah büyük sabır edicez olmazsa yine denerim rabbim sağlık güç kuvvet versinAynen öyle kuzum. O yüzden bugün de şansın var hatta yarın da.
Amin inşallah dualarım seninleİnşallah canım Allah büyük sabır edicez olmazsa yine denerim rabbim sağlık güç kuvvet versin![]()
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim de sana güç kuvvet versin sagsalim kucağına alırsınAmin inşallah dualarım seninle![]()
Merhaba bebek tuttu mu?Kızlar ya bişey sorucam çatlatma iğnesi vurulduktan 36 ve 48 saatlari arası ilişkide bulunamadim da geçse o saatleri tutmamazlik olabilir mi
Tuttu canım ben o saatleri geçmişti öyle yaptım eşim iş nedeniyle gitti sans işte ama tuttu Allah izin verirse oluyor canım bende kalp atışlarını duyamadım şuan onu bekliyorum canım herşey gönlüne göre olsun stres yapma hiç yani bebeği düşünerek yapma normal yap canım gerek bile yok gerçektenMerhaba bebek tuttu mu?
bende 36. Saati değerlendirecekken vajinismus hastasıyım elimde olmadan aşırı stres olup kendimi kapattım. Şimdi be kadar beklesem bilmiyorum çok üzgünüm
Ayyy çok sevindim sizin adınıza ya masallahTuttu canım ben o saatleri geçmişti öyle yaptım eşim iş nedeniyle gitti sans işte ama tuttu Allah izin verirse oluyor canım bende kalp atışlarını duyamadım şuan onu bekliyorum canım herşey gönlüne göre olsun stres yapma hiç yani bebeği düşünerek yapma normal yap canım gerek bile yok gerçekten
Teşekkür ederim canım inşallah kalp atışlarını da duyarız bende çok sevinirim sizin içinde herşey gönlünüzce olsun umutunuzu yetirmeyin eşinle hep dua edin rabbim aratmasınAyyy çok sevindim sizin adınıza ya masallah![]()