Çatlatma iğnesi

Ayvegece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
30
21
3
Hanımlar iyi akşamlar.
Hemen konuya girmek istiyorum.
Yumurta büyütme ilacı kullandım ve bugün sabah saat 10 da çatlatma iğnesi vurulmam gerekiyordu ama eşimle bir tartışmamız oldu ve vurulamadim.Bir gün sonra vurulsa sorun olur mu?23 Nisan dan dolayı kadın doğum polikinikleri de kapalı.Sorabilecegim kimse yok.Bilen varsa bilgi verebilir mi?

Onun bir zamani var diye biliyorum ama belki kendisi catlamistir igneye gerek olmadan cunku belli bor boyuta ulasiyor.

Onun bir zamani var diye biliyorum ama belki kendisi catlamistir igneye gerek olmadan cunku belli bor boyuta ulasiyor.
Çok ikilemdeyim.Kafam allak bullak.Yani iğne vurulmadanda çatlama oluyor mu?İğne vurulmadanda hamile kalabilir miyim?

Bilmiyorum durumunu ama kontrol ediyorlar ultrasonla bazen catlamis oluyor
Bazilarinin catlamiyor
çatlatma iğnesi hakkındaki diğer konulara baktığımda iğne vurulduktan sonraki 36. Saat önemli diye anladım.yani şimdide vursam 36. Saati hesaplayıp takip etmem lazım diye anladım yanlış mı düşünüyorum acaba

Özellikle belli bir saati oluyor diye biliyorum.
Ben vurduğumda gece 3te vurmuştum
Kendi uygun olduğumuz saate göre vurulsa gece 3te vurdurmazlardı bence

7 kere çatlama ignesi vuruldum. Çatlama iğnesi vurulmadan çatladığıda oldu ,çatlama iğnesiyle çatladığıda oldu ,2 tane çatlama iğnesi vurulnama rağmen çatlamadiğida oldu. Simdi hamileyim kendi kendine yumurtam çatladı hamile kaldim.
Bence doktorunuza danisin . Yumurtanin büyüklüğü en son kaç mm di o önemli.

En son 20 mm di

Özellikle belli bir saati oluyor diye biliyorum.
Ben vurduğumda gece 3te vurmuştum
Kendi uygun olduğumuz saate göre vurulsa gece 3te vurdurmazlardı bence

Aa maşallah hamilesin. Sağlıkla devam eder inşallah

Yani salı günü 20 mm di

Kaç mm olmuştu yumurtan canım bide doktoruna ulaşma gibi bi şansın yokmu en iyi o bilir çünki dikkat edilmesi gereken bi konu şimdi burada kim ne dese zan altında kalır

Catlatma ignesi ya da catlatma ignesi sonrasi iliski icin saat vermisti doktor.Hangisi unuttum ama.Birinde zaman onemliydi.

Yani salı günü 20 mm di

Yumurta gelustirici ilaçlar kullaninca günde ortalama 2mm büyüyor. Bugün 24 25mm olmuştur. Kaliteli yumurta 20_24mm arasinda oluyor.Çatlamiş olma ihtimali var. Sen bugünü yarını muhakkak değerlendir

Yumurta gelustirici ilaçlar kullaninca günde ortalama 2mm büyüyor. Bugün 24 25mm olmuştur. Kaliteli yumurta 20_24mm arasinda oluyor.Çatlamiş olma ihtimali var. Sen bugünü yarını muhakkak değerlendir
Adama da tavirliyim yani ben küsüm.aksamdan beri özür dileyip duruyor ben geç kaldım diye geri de adım atmadım.simdi tükürdüğümü yalamak gibi olacak

Adama da tavirliyim yani ben küsüm.aksamdan beri özür dileyip duruyor ben geç kaldım diye geri de adım atmadım.simdi tükürdüğümü yalamak gibi olacak

Valla canim eğer barısmaya niyetin varsa bu gece senin icin çok önemli. Hatta dünde olmalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…