Ben geçen hafta yaptırdım aşılama 27 milimi tek yumurta idi doktor biraz zor dedi cok büyümüş galii
Merhaba inşallah hayırlısıyla tutarBen geçen hafta yaptırdım aşılama 27 milimi tek yumurta idi doktor biraz zor dedi cok büyümüş galiba
Bizde sperm ileri hareket sorununu da var bakakim insallat tutarMerhaba inşallah hayırlısıyla tutar
Çok büyümeside sorunmus bilmiyordum
Benimde bugün 13. Günüm 15 mm tek yumurta solda bakalım Çarşamba tekrar çağırdı inşallah büyür ve çatlatma iğnesi olabilirim
Bende polikistik owerimBizde sperm ileri hareket sorununu da var bakakim insallat tutar
Yani 2 tane yumurta biri 21 milim biri 17 milim21x17 dedi ben anlamadım :)
İnşallah tutar Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla..Bizde sperm ileri hareket sorununu da var bakakim insallat tutar
Ama tek yumurta var dedi sonrada :) ondan kafam karıştı zaten :)Yani 2 tane yumurta biri 21 milim biri 17 milim
İnşallah hayırlısı olsun21x17 dedi ben anlamadım :)
Tek yumurta çap olarak ölçüsü olabilirAma tek yumurta var dedi sonrada :) ondan kafam karıştı zaten :)
İlk oldu cumartesi yaptık. Başka ilaç aspirin kullanmamı söyledi malesef sigara kullandığım için. Bir de progestan kullanmamı istedi.İnşallah hayırlısı olsunilk çatlatma denemeniz mi peki başka ilaç kullanıyor musunuz
Doktorları anlamak zorTek yumurta çap olarak ölçüsü olabiliren boy gibi
Kan sulandırıcı ve düşük önleyiciİlk oldu cumartesi yaptık. Başka ilaç aspirin kullanmamı söyledi malesef sigara kullandığım için. Bir de progestan kullanmamı istedi.
Aşılama yapıldı cumartesi. Çatlatma iğnemi perşembe olmuştumKan sulandırıcı ve düşük önleyiciinşallah hayırlısı olsun çatlatma iğnesi mi yaptirdiniz aşılama mi orayı tam anlayamadım
Bize hiç böyle demedi Dr. Klomen kullandım 5 gün şimdi iğne vuracak ve ilişki günü verecekAşılama yapıldı cumartesi. Çatlatma iğnemi perşembe olmuştum
Nasıl yani? Aşılama yaptırmayacak mısınız siz. Ben klomeni çok kullandım pcos var bende etkili olmadı hiç. Aşılama istediğim için 7 gün gonal f ipne vuruldum 8. Gün kontrol yaptı 9. Gün çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonrasında da aşılama yapıldı. Normal prosedür bu zaten. Size ne dedi doktorunuzBize hiç böyle demedi Dr. Klomen kullandım 5 gün şimdi iğne vuracak ve ilişki günü verecek
Bendede pcos var.Nasıl yani? Aşılama yaptırmayacak mısınız siz. Ben klomeni çok kullandım pcos var bende etkili olmadı hiç. Aşılama istediğim için 7 gün gonal f ipne vuruldum 8. Gün kontrol yaptı 9. Gün çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonrasında da aşılama yapıldı. Normal prosedür bu zaten. Size ne dedi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?