Çatlatma iğnesi

Tartem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
23
4
1
32
Kızlar çatlatma iğnesi olanlar yumurtalarınız kaç mm deydi ve nasıl sonuçlar aldınız aynı zamanda başka ilaç kullandınız mı ?

Ben geçen hafta yaptırdım aşılama 27 milimi tek yumurta idi doktor biraz zor dedi cok büyümüş galiba

Ben geçen hafta yaptırdım aşılama 27 milimi tek yumurta idi doktor biraz zor dedi cok büyümüş galiba
Merhaba inşallah hayırlısıyla tutar
Çok büyümeside sorunmus bilmiyordum
Benimde bugün 13. Günüm 15 mm tek yumurta solda bakalım Çarşamba tekrar çağırdı inşallah büyür ve çatlatma iğnesi olabilirim

Bizde sperm ileri hareket sorununu da var bakakim insallat tutar

21x17 dedi ben anlamadım :)

İnşallah hayırlısı olsun ilk çatlatma denemeniz mi peki başka ilaç kullanıyor musunuz
İlk oldu cumartesi yaptık. Başka ilaç aspirin kullanmamı söyledi malesef sigara kullandığım için. Bir de progestan kullanmamı istedi.

İlk oldu cumartesi yaptık. Başka ilaç aspirin kullanmamı söyledi malesef sigara kullandığım için. Bir de progestan kullanmamı istedi.
Kan sulandırıcı ve düşük önleyici inşallah hayırlısı olsun çatlatma iğnesi mi yaptirdiniz aşılama mi orayı tam anlayamadım

Kan sulandırıcı ve düşük önleyici inşallah hayırlısı olsun çatlatma iğnesi mi yaptirdiniz aşılama mi orayı tam anlayamadım
Aşılama yapıldı cumartesi. Çatlatma iğnemi perşembe olmuştum

Bize hiç böyle demedi Dr. Klomen kullandım 5 gün şimdi iğne vuracak ve ilişki günü verecek
Nasıl yani? Aşılama yaptırmayacak mısınız siz. Ben klomeni çok kullandım pcos var bende etkili olmadı hiç. Aşılama istediğim için 7 gün gonal f ipne vuruldum 8. Gün kontrol yaptı 9. Gün çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonrasında da aşılama yapıldı. Normal prosedür bu zaten. Size ne dedi doktorunuz

Bendede pcos var.
Rahim filmi için bile erken tahlilleriniz güzel dedi.
Çatlatma deneyelim 2 defa olmazsa film isterim duruma göre aşılama yapalım dedi.
Adetin 3.gunu klomene başlıyorum 5 gün sonra kontrole gidiyorum yumurtama bakıyor.
İlkinde 20 mm tek yumurtam vardı o gün iğne vurdu ilişki için gün verdi ama olmadı.
Şimdi 2. Asamadayim 13. Günüm kontrolde yumurtam 15 mm çıktı carsamba tekrar gel dedi

Bende geçen ay otrivelle çatlatma iğnesi denedim malesef negatif sonuc aldım bu ay nasipse tekrar denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…