Pcos varsa klomen de femara da pek işe yarsmıyor ben de hep yumurtalar kist oldu yeniden yq da hiç büyümediler. Ama aşılamadan önce hapla denemek istşyorlar ısrarla. Ne kadarlık evlisiniz bence rahim filmi çektirin öncelşkle. Ben o hatayı yaptım 2 yıl boşa uğraştım meğer 2 tüpüm de kapalıymış ameliyat oldumBendede pcos var.
Rahim filmi için bile erken tahlilleriniz güzel dedi.
Çatlatma deneyelim 2 defa olmazsa film isterim duruma göre aşılama yapalım dedi.
Adetin 3.gunu klomene başlıyorum 5 gün sonra kontrole gidiyorum yumurtama bakıyor.
İlkinde 20 mm tek yumurtam vardı o gün iğne vurdu ilişki için gün verdi ama olmadı.
Şimdi 2. Asamadayim 13. Günüm kontrolde yumurtam 15 mm çıktı carsamba tekrar gel dedi
3 yıllık evliyim 28 yaşındayım.Pcos varsa klomen de femara da pek işe yarsmıyor ben de hep yumurtalar kist oldu yeniden yq da hiç büyümediler. Ama aşılamadan önce hapla denemek istşyorlar ısrarla. Ne kadarlık evlisiniz bence rahim filmi çektirin öncelşkle. Ben o hatayı yaptım 2 yıl boşa uğraştım meğer 2 tüpüm de kapalıymış ameliyat oldum
Hmm anladım ben hiç gebe kalamadım ondan söyledim rahim filmi çektirin diye.3 yıllık evliyim 28 yaşındayım.
Ama ben iki kez kimyasal gebelik geçirdim tüpler kapalı olsa olurmuydu biiyorum ama
4 yıllık evliyim ben de ama 2 senem boşa gitmiş :) 2 yıl sayalım biz onuSiz kaç yıllık evlisiniz
İnşallah . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallahAllah'ım inşallah tutarbende buda olmazsa rahim filmi çekeceğiz Dr. Rahim filminin bı yapisiklik varsa geçer ve her zaman rahim filmi den sonra gebelik ihtimalinin bı sorun yoksa şansın arttığını söyledi
Bende geçen ay otrivelle çatlatma iğnesi denedim malesef negatif sonuc aldım bu ay nasipse tekrar denemek istiyorumins
Bende geçen ay otrivelle çatlatma iğnesi denedim malesef negatif sonuc aldım bu ay nasipse tekrar denemek istiyorum
Famara ve asprin kullandım bı tane 20 mm iken çatlattı oda nasıp olmadı inşallah isteyen herkese nasip olurİnşallah tutarkaç mm ve kaç yumurtanız vardı baska bir ilaç kullandınız mı
Aynı durumdayız bende klomen kullandımFamara ve asprin kullandım bı tane 20 mm iken çatlattı oda nasıp olmadı inşallah isteyen herkese nasip olur
Bende pko 21 m tek yumurta çatlattık bekliyorum bu 2.Bende polikistik owerim
Ben pko hastaydıym 3 yıllık evliyim doktorum pko için aşılama önermiyorum bence gereksiz bir işlem dedi rahim filmi çekildim y rahim histereskopi oldum ilk gonalf ile yumurta büyüttük çatlattık hiç test yapmadım ağrım hiç ol adı hayret etmiştim sadece göğüs uclarım çok hassastır 14. Gün idrar pozitif çıktı kan verdim yine pozitif iki gğn sonra değer artması gerekirken 1 e düşmüş düşük yada kimyasal dediler aşırı kanamam oldu hemen tedaviye devam ettim gonalf +klomen kullandım 21 m 1 yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vuruldum pko olduğum için birde glifor kullanıyorum. Şimdi bekliyorum şuan tek düşüncem iğneden birgün sonra aşırı ağrı oldu şuan tık yok hayat devam ediyorArkadaşlar merhabalar klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay ve ilaveten c life macun kullandım ilk kez, çatlatma iğnesinden sonra inanılmaz şekilde kasık ağrım oldu bugün iğneden sonra 10. günüm ve sabah kahverengi lekelenme gördüm reglime henüz 5 gün var. Sizden ricam bu lekelenme gebelik belirtisi olabilir mi umutlanmak istemiyorum ama bir yandanda aklım sürekli oradabana yardımcı olabilir misiniz ? Çatlatma iğnesi kullanarak hamile kalan arkadaşlar varsa bana cevap verebilir mi..?
Ahh gerçekten çok üzgünüm sizinle tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz 5 yıllık evliyim pko hastasıyım 4 aydır glifor kullanıyorum 2 aşılama geçirdim fakat olumsuz sonuç aldım.. Yeni bir doktorla yeni bir yola girdim 3 ay glifor kullanarak tatlıyı hayatımdan çıkararak 10 kilo verdim ama yine sonuç olumsuzdu.. Yaşım henüz 28 olduğu için doktorum tüp bebeği en son aşama olarak görüyor ve klomen+çatlatma iğnesine başladık bu ay 3 ay devam edecek olumsuz olması halinde aşılama ve tüp bebeğe geçeceğiz gerçekten hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç artık doktora gitmekten çok yoruldumPko hastasıyım 27 yaşında 3 yıllık evliyim hem sigara iç
Ben pko hastaydıym 3 yıllık evliyim doktorum pko için aşılama önermiyorum bence gereksiz bir işlem dedi rahim filmi çekildim y rahim histereskopi oldum ilk gonalf ile yumurta büyüttük çatlattık hiç test yapmadım ağrım hiç ol adı hayret etmiştim sadece göğüs uclarım çok hassastır 14. Gün idrar pozitif çıktı kan verdim yine pozitif iki gğn sonra değer artması gerekirken 1 e düşmüş düşük yada kimyasal dediler aşırı kanamam oldu hemen tedaviye devam ettim gonalf +klomen kullandım 21 m 1 yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vuruldum pko olduğum için birde glifor kullanıyorum. Şimdi bekliyorum şuan tek düşüncem iğneden birgün sonra aşırı ağrı oldu şuan tık yok hayat devam ediyoray sonuna kadar düşünceler kendini yemekle meşgul.. Umarım var olur ama lütfen her belirtiyi var yada yok sayma biliyorum zor ama bırak biraz anı oldum olucam dşyr de oluyor insan
Ben diyetisyene gittim 95 kilodan 79 a düştüm öyle başladım tedaviye normalde de pkonun da yaptığını iddia edilen aşırı gerginlik sinir var tedaviye başladıktan sorma 95 kilo oldum aşırı yemiyorum ama tek öğün çok yiyendenim gün boyu oruçlu gibi akşamda sürekli kola ilk tedavide çok dikkat ettim sıkılmış meyve suları bilmem sigarayı azaltmalar keçiboynuzu pekmezleri bademler ballar bu sefer bunlar hiç. Umrumda değil inan zor artık eşimi görmekten bile nevrim dönüyor hatta üzgünken ben beni sevip destek olduğunda üzüntü yerini hırs ve sinir alıyor kendimi o an sevilmeye laik görmüyorum. Kendim sigara içiyorum o içince kendine dikkat etmiyorsn sperm kalitesi düşer diye adamdan hırsımı alıyorum valla bazen amann diyorum bazen çok istiyorum bazen büyük konuşmak değil de anneleri görüyorum hani çocuğa bakmaktan aciz ya bu bile diyorum sonra lafımı yutuyorum. Nasipte ötem yok çok şükür ki tedavisi olan olabilecek Bi illet ile uğraşıyoruz daha çaresiz insanlar var.Ahh gerçekten çok üzgünüm sizinle tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz 5 yıllık evliyim pko hastasıyım 4 aydır glifor kullanıyorum 2 aşılama geçirdim fakat olumsuz sonuç aldım.. Yeni bir doktorla yeni bir yola girdim 3 ay glifor kullanarak tatlıyı hayatımdan çıkararak 10 kilo verdim ama yine sonuç olumsuzdu.. Yaşım henüz 28 olduğu için doktorum tüp bebeği en son aşama olarak görüyor ve klomen+çatlatma iğnesine başladık bu ay 3 ay devam edecek olumsuz olması halinde aşılama ve tüp bebeğe geçeceğiz gerçekten hem maddi hem manevi olarak çok yorucu bir süreç artık doktora gitmekten çok yoruldumAllah sizin benim ve isteyen herkesin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah.. Hastalığıma henüz 3 gün var ve inanılmaz şekilde belim ağrıyor ve bugün adet olacakmışım gibi ağrım oldu sürekli.. Bazen hiç anneliği yaşayamayacağım gibi geliyor
Bu işler biraz nasip işleri inan ben 5 yıldır nelerle uğraştım ama olmadı çok istememe rağmen nasip dedim geçtim bu ay gerçekten umutsuzum çünkü çok ağrım oldu üzülür müyüm pek sanmıyorum çünkü alıştım artıkBen diyetisyene gittim 95 kilodan 79 a düştüm öyle başladım tedaviye normalde de pkonun da yaptığını iddia edilen aşırı gerginlik sinir var tedaviye başladıktan sorma 95 kilo oldum aşırı yemiyorum ama tek öğün çok yiyendenim gün boyu oruçlu gibi akşamda sürekli kola ilk tedavide çok dikkat ettim sıkılmış meyve suları bilmem sigarayı azaltmalar keçiboynuzu pekmezleri bademler ballar bu sefer bunlar hiç. Umrumda değil inan zor artık eşimi görmekten bile nevrim dönüyor hatta üzgünken ben beni sevip destek olduğunda üzüntü yerini hırs ve sinir alıyor kendimi o an sevilmeye laik görmüyorum. Kendim sigara içiyorum o içince kendine dikkat etmiyorsn sperm kalitesi düşer diye adamdan hırsımı alıyorum valla bazen amann diyorum bazen çok istiyorum bazen büyük konuşmak değil de anneleri görüyorum hani çocuğa bakmaktan aciz ya bu bile diyorum sonra lafımı yutuyorum. Nasipte ötem yok çok şükür ki tedavisi olan olabilecek Bi illet ile uğraşıyoruz daha çaresiz insanlar var.
Harika Bi yazı olmuş ama ben normalde de stresliyim. Bende gonalf çatlatma yaptm benim de hiç ağrım olmadı iğneyi vurduk bir gün sadece kasık ağrıdı sonra ağrımadı bende bu yüzden ne olumlu nede olumsuz düşünebiliyorumBu işler biraz nasip işleri inan ben 5 yıldır nelerle uğraştım ama olmadı çok istememe rağmen nasip dedim geçtim bu ay gerçekten umutsuzum çünkü çok ağrım oldu üzülür müyüm pek sanmıyorum çünkü alıştım artıkbiliyorum ki Rabbim en beklenmedik anda nasip edecek, buda bizim imtihanımız oldu sanırım çok istediğimiz için.. Ben 66 kiloya düştüm ne eşim ne ben sigara alkol vs tüketmeyiz. Ben polikistik overin hiçbir belirtisini yaşamıyorum ama engel işte olmuyor.. Bakalım tedaviyle hamile kalabilecek miyiz ikimizde.. Sana nacizane tavsiyem bu süreçte gerginlikten stresten uzak durabildiğin kadar uzak dur başka şeylerle oyalanmaya çalış 5 senedir yaşadığım için söylüyorum bu süreçte malesef en çok anne baba adayları ve evlilikler yıpranıyor çocuğumuz mutlaka olacak ama biz ona göstereceğimiz sabrı o doğduğunda belki tüketmiş olacağız.. Biraz zor ama yapmamız lazım
Estağfurullah faydası olursa ne mutlu, bende öyleyim baya agresifimdir hattaHarika Bi yazı olmuş ama ben normalde de stresliyim. Bende gonalf çatlatma yaptm benim de hiç ağrım olmadı iğneyi vurduk bir gün sadece kasık ağrıdı sonra ağrımadı bende bu yüzden ne olumlu nede olumsuz düşünebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?