Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar catlatma iğnesi oldum aşılama tedavim var ilk kez yaptım iğneyi oldumu bilemedim ama. Eşime yaptırdım. İlacı kendim hazırlamalıydım içine hava kaçtı ve iğneyi vurununca köpürme gibi oldu sanırım havadan su toplar gibi oldu canım acıdı biraz ama sıvı geri çıkmadı sonra düzeldi.. olmuştur dimi yaa endişeliyim biraz titriye titriye yaptım resmen iğnenin ucunu derin sokmadım deri altına gecmesi yeterli dimi kızlar??

Dışarı çıkmadıysa yeterli zaten bir iki damla çıkabilir . Hayırlı olsun aşılamanız
Diğer paylaştığınız sorudan aklımdaydınız gece yazacaktım tam saatinde oldun mu diye

Dışarı çıkmadıysa yeterli zaten bir iki damla çıkabilir . Hayırlı olsun aşılamanız
Diğer paylaştığınız sorudan aklımdaydınız gece yazacaktım tam saatinde oldun mu diye
Oldum oldum kaçtım misafirlikten olay olmuş eşimin tarafından diye
Allah razı olsun canım inşallah bakalım Ne stres ettim olacakmı nasıl olacak diye ilacı hazırlıyasıya elim ayağım titredi bee

Oldum oldum kaçtım misafirlikten olay olmuş eşimin tarafından diye
Allah razı olsun canım inşallah bakalım Ne stres ettim olacakmı nasıl olacak diye ilacı hazırlıyasıya elim ayağım titredi bee
İlk başta öyle oluyor ama zamanla alışıyorsun . Tabi Allah alıştırmasın ilk ve son olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…