Çatlatma iğnesi

4243ay

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
46
En iyi cevaplar
1
24
8
merhaba hanımlar⚘ ben bu salı çatlatma iğnesi vuruldum yumurtamın biri 18mm diğeri ise 20 mm olmuş daha iğne vurulalı üç gün oldu ama benim karnım da değişik ağrılar oluyor bu şekilde yaşayanlar var mı

Normal ignenin etkisi bazilarinda 2 haftaya kadar suruyor. Hatta hamilrlik belirtileri bile veriyor. Kendinizi dinlemeyin. 2 hafta sonra test yapin. InsaAllah hayirlisiyla olumlu sonuçlanir bugunki agrilarin çatlama belirtisi de ola bilir. Genelde çatlama olurken de agri oluyor. Degerlendirin bu gunleri

Dinlememeye çalışıyorum aslında ama ev işi yaparken ağır kaldırdım acaba etkisi olur mu acaba sıkıntı olur mu diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum maalesef ve inşallah rabbim yüzümüze güler tüm isteyenlere

Merak etme daha yumurta çatliyor. Siz degerlendirin ve kendinize dikkat edin bundan sonra

merhabalar yardımcı olur musunuz, pazartesi günü akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum. dün geceden beri kasıklarımda ağrı sık idrara çıkma ve alt tarafımda baskı hissediyorum başınıza geldi mi?24 -36 saat içindeyim şu anda

Yaaa ☺tebrik ederim kaçıncı günü belli oldu
İğne dahil, ben 8. gün silik 9. gün kaset tstte negatifi gördüm, 10. gün sabahı erken gebelik testi yaptım negatif, 11. gün kan veremeye gişttim sonuç 3,20 dedim çok arada bu değer hiç böyle çıkmamıştı. 12 gün yine verdim 8.60 pozitiffff 13. gün kaset testte silik çıkmış artık 15. gün de tekrar kan vermişim 61 çıkmıştı 17. Gün 230

Teşekkür ederim papatya Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin bi şey DHA sorucam benimde 15. Günüm bugün hep kasıklarım ağrıyor sürekli sizinde ağrıyor muydu acaba

Ben köyde oturuyorm canım maglesef merkeze sürekli gidemiyorum ebeyle konuştum da bugün pazartesiye kadar bekle bi aksilik olmazsa pazartesi kan alalım senden öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…