Normal ignenin etkisi bazilarinda 2 haftaya kadar suruyor. Hatta hamilrlik belirtileri bile veriyor. Kendinizi dinlemeyin. 2 hafta sonra test yapin. InsaAllah hayirlisiyla olumlu sonuçlanirmerhaba hanımlar⚘ ben bu salı çatlatma iğnesi vuruldum yumurtamın biri 18mm diğeri ise 20 mm olmuş daha iğne vurulalı üç gün oldu ama benim karnım da değişik ağrılar oluyor bu şekilde yaşayanlar var mı
Dinlememeye çalışıyorum aslında ama ev işi yaparken ağır kaldırdım acaba etkisi olur mu acaba sıkıntı olur mu diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum maalesef ve inşallah rabbim yüzümüze güler tüm isteyenlereNormal ignenin etkisi bazilarinda 2 haftaya kadar suruyor. Hatta hamilrlik belirtileri bile veriyor. Kendinizi dinlemeyin. 2 hafta sonra test yapin. InsaAllah hayirlisiyla olumlu sonuçlanirbugunki agrilarin çatlama belirtisi de ola bilir. Genelde çatlama olurken de agri oluyor. Degerlendirin bu gunleri
Merak etme daha yumurta çatliyor. Siz degerlendirin ve kendinize dikkat edin bundan sonraDinlememeye çalışıyorum aslında ama ev işi yaparken ağır kaldırdım acaba etkisi olur mu acaba sıkıntı olur mu diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum maalesef ve inşallah rabbim yüzümüze güler tüm isteyenlere
Yumurtan çatliyordur büyük bir ihtimal canım bir iki gün sonra geçermerhaba hanımlar⚘ ben bu salı çatlatma iğnesi vuruldum yumurtamın biri 18mm diğeri ise 20 mm olmuş daha iğne vurulalı üç gün oldu ama benim karnım da değişik ağrılar oluyor bu şekilde yaşayanlar var mı
Mrb ağrın geçti mi canımmerhabalar yardımcı olur musunuz, pazartesi günü akşam saat 7 de çatlatma iğnesi oldum. dün geceden beri kasıklarımda ağrı sık idrara çıkma ve alt tarafımda baskı hissediyorum başınıza geldi mi?24 -36 saat içindeyim şu anda
Canım evet hamileyimMrb ağrın geçti mi canım
Yaaa ☺tebrik ederim kaçıncı günü belli olduCanım evet hamileyimağrıların bir sebebi varmış
İğne dahil, ben 8. gün silik 9. gün kaset tstte negatifi gördüm, 10. gün sabahı erken gebelik testi yaptım negatif, 11. gün kan veremeye gişttim sonuç 3,20 dedim çok arada bu değer hiç böyle çıkmamıştı. 12 gün yine verdim 8.60 pozitiffff 13. gün kaset testte silik çıkmış artık 15. gün de tekrar kan vermişim 61 çıkmıştı 17. Gün 230Yaaa ☺tebrik ederim kaçıncı günü belli oldu
Teşekkür ederim papatya Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin bi şey DHA sorucam benimde 15. Günüm bugün hep kasıklarım ağrıyor sürekli sizinde ağrıyor muydu acabaİğne dahil, ben 8. gün silik 9. gün kaset tstte negatifi gördüm, 10. gün sabahı erken gebelik testi yaptım negatif, 11. gün kan veremeye gişttim sonuç 3,20 dedim çok arada bu değer hiç böyle çıkmamıştı. 12 gün yine verdim 8.60 pozitiffff 13. gün kaset testte silik çıkmış artık 15. gün de tekrar kan vermişim 61 çıkmıştı 17. Gün 230
EVET neden hala test yapmadım canımTeşekkür ederim papatya Allah sağlıkla kucağına almyı nasip etsin bi şey DHA sorucam benimde 15. Günüm bugün hep kasıklarım ağrıyor sürekli sizinde ağrıyor muydu acaba
Teşekkür ederim ,EVET neden hala test yapmadım canımbasit bir kaset test sonucu gösterecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?