canım 11.12 gunler krıtık gunler yanı ne var ne yok dıyebılırız, takıp etmen gerekıyor 12.13.14 gunlerde. ınsallah vardırMerhaba lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm daha öncesinde test yapmadım ama bugün dayanamadım ve test yaptım sizce pozitif mi sonucum iğne etkisi geçmişmidir
Evet yaptımMerhaba hergun test yapın koyulasacaktir yada bı anda negatife dönüp 14 15 günler pozitife dönebilir. Bugün yaptınız mı test?
İnşallah canım resim ekledim bugüne ait birde kasıkta batma ve ağrılarım varcanım 11.12 gunler krıtık gunler yanı ne var ne yok dıyebılırız, takıp etmen gerekıyor 12.13.14 gunlerde. ınsallah vardır
Sabah ilk idrarla yaptım ama çok sıkışmıştım bence seyreltti o yüzden böyle biraz silik çıktıMerhaba hergun test yapın koyulasacaktir yada bı anda negatife dönüp 14 15 günler pozitife dönebilir. Bugün yaptınız mı test?
Kan sonucum 1.77 çıktı artma ihtimali varmıdırMerhaba hergun test yapın koyulasacaktir yada bı anda negatife dönüp 14 15 günler pozitife dönebilir. Bugün yaptınız mı test?
canım naptın tekrar kan verdın mı ?Kan sonucum 1.77 çıktı artma ihtimali varmıdır
Canım ben hala adet olmadım döngünün 36. Günündeyim normal bi durum mu acaba yoksa gebelik ihtimali varmıdırcanım naptın tekrar kan verdın mı ?
Baya olmuş canımm test yaptın mı ? Gebelik olabilirCanım ben hala adet olmadım döngünün 36. Günündeyim normal bi durum mu acaba yoksa gebelik ihtimali varmıdır
Açıkçası hayal kırıklığına uğramayım diye ne test yaptım ne de umutlandımBaya olmuş canımm test yaptın mı ? Gebelik olabilir
Yeni gördüm yzıyı sonucun ne oldu canımTesti yapar yapmaz ikinci çizgiyi gördüm sonradan oluşmuş bir çizgi değil
İdrar testi negatif maalesef ve hala adet olamadım baya geçti niye böyle oldu anlamadımYeni gördüm yzıyı sonucun ne oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?