Yaaaa streste adet geçıkmesi yapar biliyor msn çok stresli Msn pekiİdrar testi negatif maalesef ve hala adet olamadım baya geçti niye böyle oldu anlamadım
Evet stresliyim ama bu ay olmadı diye üzüldüm sadece stres yaptığımı düşünmüyorumYaaaa streste adet geçıkmesi yapar biliyor msn çok stresli Msn peki
Benimde olmadı ne yazık kiEvet stresliyim ama bu ay olmadı diye üzüldüm sadece stres yaptığımı düşünmüyorum
Canim sonucun ne merk ettm hamilemisinBenim gibi olup hamile klan varmı ?
Mağlesef değilimCanim sonucun ne merk ettm hamilemisin
Benim doktorum çok gecikmişsin dedi test yap adet söktürücü yazayım negatif çıkarsa dedi idrar testi yaptım negatif çıktıMağlesef değilim
Yaaa kan testi yaptrsana belki geç döllenme olmuştur canımBenim doktorum çok gecikmişsin dedi test yap adet söktürücü yazayım negatif çıkarsa dedi idrar testi yaptım negatif çıktı
Canım doktor test yap negatif çıkarsa adet söktürücü yazcam dedi eşim de erken gebelik testi almış sonuç böyle ne dersiniz varmı çizgi hemen çıktı beklemediYaaa kan testi yaptrsana belki geç döllenme olmuştur canım
Bu markanın testlerini yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu geçenlerde rüyamda gördüm test çift çizgi kan sonucu da 6 çıkıyorduYaaa kan testi yaptrsana belki geç döllenme olmuştur canım
Yaaa umarım geç kalmadım nasılsın canım hamile msnBu markanın testlerini yaptığımda hiç çizgi çıkmıyordu geçenlerde rüyamda gördüm test çift çizgi kan sonucu da 6 çıkıyordu
Maalesef canım kan testi negatif çıktı söktürücü kullanıyorumYaaa umarım geç kalmadım nasılsın canım hamile msn
Yaa olsun canım üzülme vardır bu iştede bir hayırMaalesef canım kan testi negatif çıktı söktürücü kullanıyorum
Hayırlısı canımYaa olsun canım üzülme vardır bu iştede bir hayır
Aynn vallaHayırlısı canım
Canım merhaba 2 ay sonra tekrar çatlatma tedavisine başladık kist oluşur diye doktor ara vermişti hatırlarsan önceki 11.12. Gün yaptığım testler silik çıkmıştı ve kan sonucum 14. Gün 1.77 çıkmıştı bugün 12. Gündeyim idrar testi yaptığımda hiç çizgi göremedim sonradan pozitif olma ihtimali varmıdır iğnenin etkisi geçmişmidir acaba umutlanmalımıyımBaya olmuş canımm test yaptın mı ? Gebelik olabilir
Lütfen bana yardım edermisiniz kafam çok karışık siz böyle bi durum yaşadınız mı hiçYaaa umarım geç kalmadım nasılsın canım hamile msn
Canım.benim bu ay 12.gun kan sonucum 3,5 çıktı üç gün sonra regl oldum.Canım merhaba 2 ay sonra tekrar çatlatma tedavisine başladık kist oluşur diye doktor ara vermişti hatırlarsan önceki 11.12. Gün yaptığım testler silik çıkmıştı ve kan sonucum 14. Gün 1.77 çıkmıştı bugün 12. Gündeyim idrar testi yaptığımda hiç çizgi göremedim sonradan pozitif olma ihtimali varmıdır iğnenin etkisi geçmişmidir acaba umutlanmalımıyım
Lütfen bana yardım edermisiniz kafam çok karışık siz böyle bi durum yaşadınız mı hiç
Teşekkür ederim canım rabbim hayırlı olanını versin inşallah bu mübarek günlerdeCanım.benim bu ay 12.gun kan sonucum 3,5 çıktı üç gün sonra regl oldum.
Ama seninki.belki geç döllenmedir bilemiyorum ona göre yukselenilirse dusebilirde
Aminnn canım inşallahhhTeşekkür ederim canım rabbim hayırlı olanını versin inşallah bu mübarek günlerde
Canım dayanamayıp bugün de test yaptım 13. Günüm üsteki dün alttaki test bugünün testi yapınca biraz belli belirsiz görür gibi oldum sonra bekleyim dedim baktığımda silik çizgi daha belli oluyordu acaba kuruma çizgisi olabilir miAminnn canım inşallahhh
Canım sabah varsa testin tekrar yapsana 13gun iğne etkisi kalmamıştır .Canım dayanamayıp bugün de test yaptım 13. Günüm üsteki dün alttaki test bugünün testi yapınca biraz belli belirsiz görür gibi oldum sonra bekleyim dedim baktığımda silik çizgi daha belli oluyordu acaba kuruma çizgisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?