Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
20 Aralık'ta oldum bekliyorum yılbaşında öğrenmek istiyorum ama erken oluyor 10 11.gün öğrenen var mı diye bakıyorum

Kızlr
20 Aralık'ta oldum bekliyorum yılbaşında öğrenmek istiyorum ama erken oluyor 10 11.gün öğrenen var mı diye bakıyorum
Hımm daha 4.günü o zaman evet öğrenen var ama kesin olarak 14.günden sonra öğreniyorlar yada regli olmayınca

İğneyi yaptığım günden beri test yapıyorum yılbaşında var mı yok mu ogrenmem gerek kutlama planını ona göre ayarlicam bu gün çizgi silikleşti bakalım sabah nasıl çıkacak

Kızlr

Hımm daha 4.günü o zaman evet öğrenen var ama kesin olarak 14.günden sonra öğreniyorlar yada regli olmayınca
Bu 2.denemem ilk iğnem de 10.gun negatif çıktı 14.gunde regl oldum zaten varsa çıkar diye umut ediyorum

Bu 2.denemem ilk iğnem de 10.gun negatif çıktı 14.gunde regl oldum zaten varsa çıkar diye umut ediyorum
Vlla çok doğru canım benimde 3. İğnem bugün 16. Gün aşırı sancım var acaba hmile mym benim gibi belirtisi olan var mı diye bakınıp duruyorum etrafa... Kendini nasıl hissediyorsun peki var mı bi belirti

İğneyi yaptığım günden beri test yapıyorum yılbaşında var mı yok mu ogrenmem gerek kutlama planını ona göre ayarlicam bu gün çizgi silikleşti bakalım sabah nasıl çıkacak
Çok merak ediyorum bende canım sabah bnada yaz olur mu bakalım ne olcak

Vlla çok doğru canım benimde 3. İğnem bugün 16. Gün aşırı sancım var acaba hmile mym benim gibi belirtisi olan var mı diye bakınıp duruyorum etrafa... Kendini nasıl hissediyorsun peki var mı bi belirti
Sen neden test yapmıyorsun ki 16 gün olmuş 15.gunden sonra kesin çıkar diyor herkes

Cesaretim yok böyle keyfim yerinde hamileyim diye kendimi kndırıyorum adeti beklicem ben
Baya sabırlısın keşke bende olabilsem ben her gün test yapıyorum iğnenin etkisi ne zaman geçiyor diye görmek için yani sonuçta negatif olup pozitife dönünce kesin oluyor bu ay böyle bir deniyorum bakalım hayırlısı ama bence daha fazla beklemene gerek yok git kan ver direk hatta bekliyorum güzel haberleriniii

Sabır değil ki benim ki yoruldum vlla pazartesiye kadar beklicem ona göre hareket edicem..bende bekliyorum güzel haberlerini

İnşallah yeni yıla bebeklerimizle gireriz biliyorum çok erken büyük ihtimal iğnenin etkisinden geceleri tuvalete gidiyorum çok sık uykumdan uyanıp ki normalde sabaha kadar deliksiz uyuyan biriyim bir de çok uykum geliyor ve uyuyorum normalde gece 3 4 olur vampir gibi otururdum hatta şimdi uyuyorum iyi geceler psikolojik yarın sabah midem de bulanır kesin

İlahi inşallah canım benim belirtilerin umarım hep devam eder iyi geceler

Evet çizgi git gide kayboluyor daha 5.gün demekki iğnenin etkisi 10.gun kalmayabilir

Eklentiler

• IMG_20211225_104829_2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 164
Evet çizgi git gide kayboluyor daha 5.gün demekki iğnenin etkisi 10.gun kalmayabilir
Ayyy benimde kafam karıştı iyice ilk 12 gün devam ediyor diye biliyordum eee testlere bakarsan bilgi yanlış ama kaset olduğu için mi acaba adet sonrası ya o testler adet öncesi testlerde daha net çıkar ..

Ayyy benimde kafam karıştı iyice ilk 12 gün devam ediyor diye biliyordum eee testlere bakarsan bilgi yanlış ama kaset olduğu için mi acaba adet sonrası ya o testler adet öncesi testlerde daha net çıkar ..
Ekim ayında 10.gun yaptım negatif çıktı kiminin vücudu erken atıyor kiminin geç atıyor sanırım çünkü happymom da okudum biri 7. Gün negatife dönmüş 10.gun pozitif olmuş ve öyle öğrenmiş kişiden kişiye değişiyor diye düşünüyorum bende şu an bakalım devam edicem regl günüme kadar hatta pazartesi ve perşembe kan vericem yani 7.gun ve 10.gun de kanda baktiricam bu ay olmasa da diğer aylar en azından boşuna umut etmem ne zaman test yapmam gerektiğini kesinlestiririm

Aslında baktığımda çok mantıklı bende senden öğrenirim sonuçları bakalım kandan ne çıkacak bende pazartesi reglli olmazsam kan vermeye gtcem inşallah hamileyiZdir

Aslında baktığımda çok mantıklı bende senden öğrenirim sonuçları bakalım kandan ne çıkacak bende pazartesi reglli olmazsam kan vermeye gtcem inşallah hamileyiZdir
İnşallah iğneden 14 15 gün sonra regl olman gerekirdi olmamışsın senin şansın daha yüksek benim yine umudum yok aslında eskisi gibi beklentiye de girmiyorum zaten erken öğrensek nolucak geç öğrenmek daha iyi en azından direk keseyi görüp emin olucaz ama işte tez canlıyım bir de yılbaşına denk geliyor ondan acele ediyorum yazarım bende sonucu belirti olarak birşey yaşadın mı bu ay

Benim bugün 16. Günüm canım ama regli günüm pazartesi yeminle bende şaşırdım iyice dediğin gibi 14 . Adet olmam lazımdı kafamı da o karıştırıyor işte napsam bilmiyorum yıl başına 6 gün var daha hemen hemen belli olur senin kide benimkide pazartesi bekliyorum güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…