Hımm benim 16. Gün ama kanamam var şuan regli mi yerlesmemi anlamadım canım sıkkın yatıyorm öyle bakalım akşam üstü belli olur çoğalacak mı kanamam inşallah çoğalmaz çok üzgünümCanım iğneyi 20si 12 de oldum öğlen. O günü sayarsak 7. Sayılıyor.
Senin kaç?
Canım test yaptın mı belki yerleşmedirHımm benim 16. Gün ama kanamam var şuan regli mi yerlesmemi anlamadım canım sıkkın yatıyorm öyle bakalım akşam üstü belli olur çoğalacak mı kanamam inşallah çoğalmaz çok üzgünüm
İnşallah yerleşmedir. İnşallah lütfen yerleşme olsun artık.. test yapmadım yarın doktora gidicem böyle hafif akıntı gibi kanamam devam ederseCanım test yaptın mı belki yerleşmedir
Canım test yaptın mı belki yerleşmedir
İnşallah canım git belki bebiştir ilaç verir kanaman içinİnşallah yerleşmedir. İnşallah lütfen yerleşme olsun artık.. test yapmadım yarın doktora gidicem böyle hafif akıntı gibi kanamam devam ederse
İnşallah Vlla benim 16 gündür ağrıyor canım çok mu ağrıyor yoksa az mıİnşallah canım git belki bebiştir ilaç verir kanaman için
Bende şuan kasıklarımda bi batma oluyor ama başlasa yok bekliyorum..
Çok değil az az yokluyor canım akıntıda var birazİnşallah Vlla benim 16 gündür ağrıyor canım çok mu ağrıyor yoksa az mı
Ayyyy hadi inşallah canım benimÇok değil az az yokluyor canım akıntıda var biraz
İnşallah canım haber ver umarım hamilesindirAyyyy hadi inşallah canım benim
Ayyy inşallah kuşum inşallah ama işte kafam çok karışık ne olcak ne btcek hiç bilmiyorum yoruldum vlla inşallah sende hamişsindir kuşum kaçıncı denemen senin pekiİnşallah canım haber ver umarım hamilesindir
Çok merak ediyorum bende canım sabah bnada yaz olur mu bakalım ne olcak
Mağlesef hamile değilimİnşallah canım git belki bebiştir ilaç verir kanaman için
Bende şuan kasıklarımda bi batma oluyor ama başlasa yok bekliyorum..
Hadi ya üzülme kuzum valla yeni ay yeni umutlarMağlesef hamile değilim((
Sağol canım bende çok üzgünüm benim 3. Oldu ama sondu zaten 1 ay dinlenip 15 tatilde aşılama yapıcaz artıkHadi ya üzülme kuzum valla yeni ay yeni umutlarbenim 1 sene oldu ama bu 2. Denemem tedavi ile senin
Kuzum anlıyorum bende bu ay olmazsa ara vericem 1 ay saha bu strese katlamam gibi. İnşallah aşılama ile tutarSağol canım bende çok üzgünüm benim 3. Oldu ama sondu zaten 1 ay dinlenip 15 tatilde aşılama yapıcaz artık
Aynn kuşum bende seni anlıyorum inşallah bu ay olmaZ diye bişey olmaz hayatında inşallah bu sürecin mutlu biter benim tıpbi olarak. Hiç bir sorunum hastalığım yok 2 defa hamile kaldım 2side karnımda öldü öyle işteKuzum anlıyorum bende bu ay olmazsa ara vericem 1 ay saha bu strese katlamam gibi. İnşallah aşılama ile tutarSizde sorun ne bende pko var
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Şükret hamile kalabiliyorsunuz sağlıklı bir bebeğin olucak yakında sıkma canınıAynn kuşum bende seni anlıyorum inşallah bu ay olmaZ diye bişey olmaz hayatında inşallah bu sürecin mutlu biter benim tıpbi olarak. Hiç bir sorunum hastalığım yok 2 defa hamile kaldım 2side karnımda öldü öyle işte
Teşekkür ederim kuşum sağol inşallah bence aşılamayı direk kafadan eleme bide onu dene tâbi doktorun daha ii bilir biz doktorla konuştuk bu seferde olmazsa 15 tatilde aşılama yapıcaz dedik öylede oldu ne yazık ki sende son çagre tüp Bebek dene benceGeçmiş olsun canım çok üzüldüm. Şükret hamile kalabiliyorsunuz sağlıklı bir bebeğin olucak yakında sıkma canınıBen de aşılamayı geçip direk tüp yapmak istiyorum bu ayda olmazsa kısmet
Benim henüz 5. Günüm ama çok merak ediyorum ilk denememdiKimse yok mu
Hamile misinizEvet çizgi git gide kayboluyor daha 5.gün demekki iğnenin etkisi 10.gun kalmayabilir
Yok canım degilimHamile misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?