Aşılama Çatlatma iğnesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım iğneyi 20si 12 de oldum öğlen. O günü sayarsak 7. Sayılıyor.
Senin kaç?
Hımm benim 16. Gün ama kanamam var şuan regli mi yerlesmemi anlamadım canım sıkkın yatıyorm öyle bakalım akşam üstü belli olur çoğalacak mı kanamam inşallah çoğalmaz çok üzgünüm

İnşallah yerleşmedir. İnşallah lütfen yerleşme olsun artık.. test yapmadım yarın doktora gidicem böyle hafif akıntı gibi kanamam devam ederse
İnşallah canım git belki bebiştir ilaç verir kanaman için
Bende şuan kasıklarımda bi batma oluyor ama başlasa yok bekliyorum..

Sağol canım bende çok üzgünüm benim 3. Oldu ama sondu zaten 1 ay dinlenip 15 tatilde aşılama yapıcaz artık
Kuzum anlıyorum bende bu ay olmazsa ara vericem 1 ay saha bu strese katlamam gibi. İnşallah aşılama ile tutar Sizde sorun ne bende pko var

Kuzum anlıyorum bende bu ay olmazsa ara vericem 1 ay saha bu strese katlamam gibi. İnşallah aşılama ile tutar Sizde sorun ne bende pko var
Aynn kuşum bende seni anlıyorum inşallah bu ay olmaZ diye bişey olmaz hayatında inşallah bu sürecin mutlu biter benim tıpbi olarak. Hiç bir sorunum hastalığım yok 2 defa hamile kaldım 2side karnımda öldü öyle işte

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Şükret hamile kalabiliyorsunuz sağlıklı bir bebeğin olucak yakında sıkma canını Ben de aşılamayı geçip direk tüp yapmak istiyorum bu ayda olmazsa kısmet

A
Teşekkür ederim kuşum sağol inşallah bence aşılamayı direk kafadan eleme bide onu dene tâbi doktorun daha ii bilir biz doktorla konuştuk bu seferde olmazsa 15 tatilde aşılama yapıcaz dedik öylede oldu ne yazık ki sende son çagre tüp Bebek dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…