ÇATLATMA İĞNESİ

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.682
3.007
173
41
Merhabalar kızlar,ayın 3 'de çatlatma iğnesi oldum,biliyorum erken ama cuma ğünü denemek amaçlı test yaptık iki çizği çıktı tabi biliyorum iğnenin etkisi,biraz ağrılarım olunca bakmak istedim,az önce yaptım bu sefer hayalisi bile yoktu:) iğnenin etkisi sıfırlanıptamı yükseliyor tekrardan merak ettim boşuna stres yapmalımıyım:)

Evet önce iğne etkisi oluyor sonra etkisi geçiyor gebelik varsa tekrar yükseliyor hcg

Tamam işte iğne etkisi yeni gitmiş şimdiden sonra başlayacak çıkmaya 0a düşüp birden çıkacak 24 saatte 2 katına çıkıyor ümitsizliğe düşmek yok

Tamam işte iğne etkisi yeni gitmiş şimdiden sonra başlayacak çıkmaya 0a düşüp birden çıkacak 24 saatte 2 katına çıkıyor ümitsizliğe düşmek yok
sanmyorum canım ya .çok araştırdım, 12 ğün kesin azda olsa kanda cıkarmış,hayırlısı olsun canım artık alıştık artık 6 senedir:)

Ben ilk çatlatma iğnesi yaptığım da 17 gün sonra test yapmıştım pozitif çıkmıştı biraz bekleyn bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…