- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
-
tubacım aslında ben üniversitedeki hocaları bile görmedim tahlillerimi yapıyorlar hocalar inceliyormuş hemşireler yada asistanlar ne yapacağımı söylüyorlar ama şimdilik bi problem görmedim baksana herkes özele gidiyormuş ben çokmu yavaştan alıyorum acaba yaşımda 32 .19 20 yaşındaki arkadaşlar bile yolun yarısını geçmiş ben daha başındayım eh artık rabbime sığındım verende o alanda neyi takdir ettiyse onu yaşarız yeterki hayırlısı olsun:sm_confused:
kizlar bu catlatma igensini kendi istegimizle dr gozetimindemi yaptiriyoruz?
Hangi nedenlerden dolayi yapiliyo?
Maliyeti ortalama ne kadar?
İstanbulda onereceginiz dr varmi?
cevaplarsaniz sevinirim optum
merhaba arkadaslar, pregnyl igne kalcadan ovitrelle ise koldan vuruluyor. Bana bugun ovitrelle ignesi vuruldu kolumdan.doktorum bana rapor verdi rapor ile aldim igneyi ssk karsiladi. Bu 2.ci ignem ins bu sefer tutar kizlar. Doktorlariniz size igne yapildigi gun iliskiye girin dedi mi??
Bu arada bu iğne 76 lira
ben özele gittiğim için ssk karsılamıyorr
canım ben gecen ay pregnıl ıgne oldum kalcadanCnm özelde olsa ssk olduğu için ilk 3 iğneyi ssk karşılıyor sonrasında karşılamıyor. bende 2 aydır kendim alıyorum ben 75 e almıştım. inşallah dualarınız kabul olur ve bu ay bebişin oluşur.
bende prengly kalçadan vurunuyordum ama ovitrelleyi kolumdan vurdular. %100 hamilesin nasıl diyebildi doktorun anlamadım. benim 4. iğnemdi ve yine olmadı. benim doktorum ki bizi 2.senenin sonunda tedaviye başlattı kesin kendiliğinden bebeğiniz olacak diyordu ama olmadı. her ay arıyorum biz yine tutturamadık dediğimde gülüyor. nasipten ötesine geçilmiyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?