- Konu Sahibi Karagxoxzlxux
kızlar cumartesi doktorla randevum var ovülasyon oluşup oluşmadığına bakacak sorum şu çatlatma iğnesi göbekten yapılıyormuş nette gezinirken okudum nekadar doğruluk payı var nereden yapılıyor şu iğneCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gonaphene yi bende kullanmıştım,yumurta sayısını çoğaltmak için kullanıldığını söylemişti drum,hap bitince ultrasonla yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakıyo çatlamışsa ilişki diyor,çatlamamışsa çatlatma iğnesi veriyor ve yine ilişki diyor yani bana öyle yapmıştı,inşallah gerek kalmaz çatlar ve tutaar
inşallah hayırlısı olur canım bide iş yerinden izin almak problem oluyor kaç günde bir doktora gidiliyor sık sık gitmem gerekiyormu a.s.
tugbacım banada doktor aynısını verdi adet bittimi hap verdi ulturasyonda baktıktan sonra igne verdi igneyi vurulduktan sonra 4 gün ilişki verdi yani doktorun dediklerini uyguladık sonra hamile kaldım ama bu iğneyi kişiye göre deyişiyo kimine 4 ay vuruluyo kimine 6 ay ben 4 ay kullandım ondan sonra hamile kaldım inşallah sende hamile kalırsın:)
ya özelle falan alakası yok canım mühim olan iyi dr,ben burda dört dr gittim hepsi özeldi,ama hiçbiri beni tatmin edemedi hep bekle dediler,şimdi ünvsite hstnesine gidiyorum bu ay rahim içi filmi çekecek film temiz çıkarsa göbekten iğneye başlıycak,dr undan memnunsan değiştirme derim ama değilsen hiç vakit kaybetme,ama sen kasma şimdi kendini ki vucudun kendini hazırlasın bebişine takma kafana rabbime havale et
yumyum bendede oldu agrılar ama seninki kadar olmadı ben 4 ay vuruldum igneyi beşinci ay gitmadim doktora kendim bilebile gitmedim herkes kızdı niye gitmedim diye bende dedimki bu ay gitmicem bakalım hamile kalıcammı diye agustosun 25 şinde ögrendim hamile oldumu eylülün üçünde düşük oldu bu benim ikinci hamileligimdi bi degişiklik olmadı sadece biraz kilo aldım ignelerden dolayı bu kişiye göre deyişiyo kacınsı igne oluşun eger 3 ,4 ay olduysa sende bir ay gitme bakalın sende kalacanmı istersen bir dene ben doktora gitmeyince eşim baya bi kızdı niye gitmiyon diye ama sonra hamile oldumu ögrenince sevindi sevincimiz fazla sürmedişimdi gitmiyorum doktora altı ay sonra gel dedi adetin düzensiz olursa