- 12 Eylül 2023
- 341
- 80
- 13
- 27
- Konu Sahibi tweetymm89
-
Çok şükür ilk deneme de hamile kaldım doğuma sayılı gün kaldı ayrıca troid içinde 8. Haftadan beri ilaç kullanıyorum ve şuan kadar her şey çok şükür yolundaMerhaba kizlar
Ben klomen kullandim ve cuma günü doktorum catlatma ignesi vurdurcak. Yumurtlarim suan 15cm
Catlatma ignesiyle aranizda hamile kalan varmi ? Tiroid degerlerine dikat ettiniz mi
Bende yarın klomene başlıyorum 12 sinde kontrolüm olacak. Özel olmazsa Dikkat ettiğiniz şeyler var mı değerlendirmeleriniz ne şekilde oldu acaba gün aşırımıydı ?Çok şükür ilk deneme de hamile kaldım doğuma sayılı gün kaldı ayrıca troid içinde 8. Haftadan beri ilaç kullanıyorum ve şuan kadar her şey çok şükür yolunda
Merhaba kizlar
Ben klomen kullandim ve cuma günü doktorum catlatma ignesi vurdurcak. Yumurtlarim suan 15cm
Catlatma ignesiyle aranizda hamile kalan varmi ? Tiroid degerlerine dikat ettiniz mi
Amin insallahBende ilk iğnemle hamile kaldım daha 5 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah güzel bir sonuç elde edersinizBende yarın klomene başlıyorum 12 sinde kontrolüm olacak. Özel olmazsa Dikkat ettiğiniz şeyler var mı değerlendirmeleriniz ne şekilde oldu acaba gün aşırımıydı ?
Teşekkür ederimİnşallah güzel bir sonuç elde edersiniz
Doktorumuz iğneyi vurduğumuz gün dahil 3 gün değerlendiremizi önerdi biz 4 gün ara vermeden değerlendirdik bu süreçte stresden uzak durmanı tavsiye ediyorum olumlu düşün güzel şeyler düşün inşallah güzel sonuç alırsıniz
Amin insallahTeşekkür ederimay içim kıpır kıpır nedense gerçekten olumlu düşünüyorum inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Teşekkür ederimay içim kıpır kıpır nedense gerçekten olumlu düşünüyorum inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Suan birsey henüz dikat etmedimBende yarın klomene başlıyorum 12 sinde kontrolüm olacak. Özel olmazsa Dikkat ettiğiniz şeyler var mı değerlendirmeleriniz ne şekilde oldu acaba gün aşırımıydı ?
Bende bugün başladım klomen e 12 sinde randevum varSuan birsey henüz dikat etmedim
Doktor zaten hap veriyor onlari kullaniyorsjn toplam 10 hap sabah alsam birtane sonra ultrasona tekrar cagirip yumurta büyüklügüne bakiyor ondan sonra igne icin tekrar cagiriyor
Evet çok normalKizlar igneyi cuma günü vurdum kasik agrim ondan beri var normal mi sizinde öyle oldumu
Merhaba kızlar bende adetimin 7. 28 Eylül Günü doktora gittim polikistik var dedi ve hemen klomene başla dedi. Klomeni kullandım 6 ekimde kontrole gittim sol tarafta 2 yumurta büyümüş 22 ve 23 ml olmuşlardı 7 Ekim akşam yap iğneyi dedi ovitrelle yaptırdım bugün 13 Ekim oldu adet olacakmışım gibi kasıklarımda sancı var göğüslerimde hassasiyet var normalde adet olacağım tarih 21 Ekim sizce testi ne zaman yapmalıyım çok heyecanlı bu arada bi kaç defa kahverengi akıntım oldu ve ben bundan önce 2 defa daha yaptırdım ovitrelle tutmadı böyle şeyler de yaşamadım hiç sancıdır akıntıdır.Merhaba kizlar
Tek çizgiyse atılmış olabilir.Merhaba, bende bu ay beş gün gunde iki kere femera kullandim ve ayin 6 sinda ovitrelle iğne oldum, igne gününü saymazsam bugün 7. Günüm ve hiçbir belirtim olmadi bugune kadar, sağ kasığımda hafif batma dışında. Az önce hamilelik testi denedim ve tek çizgi çıktı, igne bu surede vücuttan atılabilir mi, sizde durumlar nasıl
Kan sonucunuz kaç çıktı.Kızlar merhaba ben 16 ekim pazartesi günü catlatma ignesi vuruldum karından
Doktorum 1 gun ara ile ilişki saati verdi 16 gün sonra gel dedi yani 1 kasimda doktora gitmem gerekiyordu. Benden vajinal akıntı ve kahve leke geldi adet oldum sandim ama değildim az geldi bel agrisi olunca da test yapmak istedim
16 ekim pazartesi günü iğne vuruldum
21 ekim cumartesi gecesi erken gebelik testi ve normal test yaptırdım hafif çizgi vardi 1 saat sonrada belirginlesti 2 cizgi gözüküyordu ama silikti 2 testte de
22 sinde pazar günü kan testi verdim catlatma ignesinden 7 gün geçmişti sonuç kan testi pozitif çıktı
Ve bugün doktora gittim içeri girmeden sekreter ile konuştum 16 gün sonra gel igne etkilemiştir dedi kafam çok karıştı fikriniz nedir kan testimde pozitif çıktı 7. Gün vel ağrım da var arkadaşımda Ayn iğneyi olmuştu ama onun negatifti kan sonucu ve onun doktoru kanda sonuç pozitif çıkmaz iğne etkilemez diyor ne yapmam Lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?