- 18 Mart 2023
- 2.304
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi tweetymm89
-
İlk defa negatif pozitif olarak baktırdım diye birşey duyuyorum.Kan sonucunu ayrıntılı baktirmadim direk pozitif negatif olarak baktırdım oda pozitif çıktı dediğim gibi ağrılarım ve lekelenme olunca merak ettim o yüzden idrar testi yaptım oda çizgi belirgindir ama silikti sonra kan testi verdim oda pozitif çıktı buğu tam 7 gün oldu
Peki tesekkur ederim çok sevindim sizin adınıza darısı benim başıma inşallahİlk defa negatif pozitif olarak baktırdım diye birşey duyuyorum.
İğnenin etkisi vücuttan en az 10-12 gün içinde atılır. İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar.
Ben çatlatma iğnesi oldum 9. Gün çok hafif pembemsi lekem geldi sonra 4 gün sonra bir daha geldi 4 gün sürdü lekelenmem ve ben adetimden 2 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı akşamına kan verdim 104 ile hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğim Allah izin verirse. Ve bu süreçte hiç test felan yapıp aklımı bulandırmadım çünkü insanı zaten başlı başına strese sokuyor. Size diyeceğim aralıklarla kontrol edin lekenizi adetinize 2 gün kala felan tekrar idrar testi yapın akşamınada kan verin daha doğru olur. İnşallah gebelik vardır
Hemşire sonuç mu öğrenmek isterseniz negatif pozitif olarak mı yoksa bebek kac haftalık ayrıntılı olarak mi öğrenmek istersiniz dedi bende o yüzden ilk dediğini seçtim yani tahlil kağıdında değer yazmıyorsa negatif pozitif yaziyorİlk defa negatif pozitif olarak baktırdım diye birşey duyuyorum.
İğnenin etkisi vücuttan en az 10-12 gün içinde atılır. İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar.
Ben çatlatma iğnesi oldum 9. Gün çok hafif pembemsi lekem geldi sonra 4 gün sonra bir daha geldi 4 gün sürdü lekelenmem ve ben adetimden 2 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı akşamına kan verdim 104 ile hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğim Allah izin verirse. Ve bu süreçte hiç test felan yapıp aklımı bulandırmadım çünkü insanı zaten başlı başına strese sokuyor. Size diyeceğim aralıklarla kontrol edin lekenizi adetinize 2 gün kala felan tekrar idrar testi yapın akşamınada kan verin daha doğru olur. İnşallah gebelik vardır
Allah razı olsunPeki tesekkur ederim çok sevindim sizin adınıza darısı benim başıma inşallah
Tabi olur ederim sizden Allah razı olsun hayırlı akşamlarAllah razı olsun
Haberdar edin mutlakaa
İlk defa negatif pozitif olarak baktırdım diye birşey duyuyorum.
Yaa Allah razı olsunntebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz
Ne güzel sakinliğinizi korumuşsunuz
Ben 9. Günüm kaset test yaptım negatif moralim bozuldu hiç yapmamam canımı sıkmamam gerekiyordu
Umarım göreceksiniz ve sağlıklı bir şekilde yaşayacaksınızYaa Allah razı olsunn
Tabikii adet gününüze kadar bekleyin ve öyle yapın he eğer olmadı mı diğer ay için motivasyonunuzu iyi tutun emin olun elbet bir gün olacak. Benim bir kürtajım var mart ayında 7 aydır deniyordum ve şükür oldu klomen+çatlatma iğnesi ile ama keseyi tam görene kadar sevinemiyorum bile.
Ayy hayırlı olsun darısı başıma ne güzel haber bu yaİlk defa negatif pozitif olarak baktırdım diye birşey duyuyorum.
Allah razı olsunAyy hayırlı olsun darısı başıma ne güzel haber bu yapeki sizin çatlatmay iğnesinden önce kaç mm kadar büyüdür yumurtanız ve iğneden sonra ki belirtileriniz nelerdi
İlişki kaçıncı saatte oldu kuzuAllah razı olsun
Ben klomeni adetin 5. Günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca sabah akşam ilaç biter bitmez 2. Gün doktora gittim bana yumurtan çok güzel büyümüş hadi iğneni al gel vuralım dedi ve o şekilde vurdu hiç bana mm söylemedi ya.
Doktor iğneden 30 saat sonra yumurta çatlar dedi bizde 26. Saatte değerlendirdik hani yumurta çatlamadan içerde sperm olsun diye.İlişki kaçıncı saatte oldu kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?