Çatlatma ignesi

Edaezernigde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
9
0
36
32
Merhaba arkadaşlar. Bende otrivilla çatlatma iğnesi vurundum. İğneden sonra 2 haftaya yakın göğüs ağrısı ve kasık ağrısı çektim. Gebe olduğuma çok emindim. Pazar gunuu idrar testi yaptım iğneden tam 12 gün sonra negatif çıktı. Kan testi daha vermedim ama adet de olmadım. Bu şekilde olup sonrada kanda hamileliği çıkan varmı acaba

Amin darısı size inşallah
Çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yumurtlama oluyor ilişki öneriliyor ya işte ondan sonra 12. Günde belli oluyor benim oldu bu şekilde

Çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yumurtlama oluyor ilişki öneriliyor ya işte ondan sonra 12. Günde belli oluyor benim oldu bu şekildea

Çatlatma iğnesinden 36-40 saat sonra yumurtlama oluyor ilişki öneriliyor ya işte ondan sonra 12. Günde belli oluyor benim oldu bu şekilde

Anladım. Çok tşk ederim kan vermedim dokotrum idrarı boşver kan önemli olan dedi bende belki geç döllenme olmuş olabilir diye pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum hasta da olmadım daha

Ay gerçekten mi 😊şuan mesajını beni o kadar mutlu ettiki insAllah benim ki de tutmuştur 🥰 çok tşk ederim hayırlı uğurlu olsun bu arafa

Anladım. Çok tşk ederim kan vermedim dokotrum idrarı boşver kan önemli olan dedi bende belki geç döllenme olmuş olabilir diye pazartesi gününe kadar beklemeyi düşünüyorum hasta da olmadım daha
Ben doktorumla görüşemedim bir türlü 1 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 10 günde evde test denedim ikinci çizgi silik çıktıçok umutlandım belirtilerimde ciddi var bekleyelim demişti dün regl olmam gerekiyordu olmadım ama dayanamadım bugün yeniden test yaptım evde negatif oysa çok umutluydum

Ben doktorumla görüşemedim bir türlü 1 aralıkta çatlatma iğnesi oldum 10 günde evde test denedim ikinci çizgi silik çıktıçok umutlandım belirtilerimde ciddi var bekleyelim demişti dün regl olmam gerekiyordu olmadım ama dayanamadım bugün yeniden test yaptım evde negatif oysa çok umutluydum
Aaa çok üzüldüm. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın insAllah ama kandan baktır birde belkidee gebelik testinde vardır bir yanlislik

Kizlar hepimize tez zamanda saglikli gebelikler diliyorum.
Bende bugün çatlatma ignesi oldum ama tek tüp acik ve yumurtam kapali olan tarafta 20mm buyumus cok sukur, sizce sansim var midir, aranizda tek tüplu olup hamile kalmaya calisan var midir ?

Kizlar hepimize tez zamanda saglikli gebelikler diliyorum.
Bende bugün çatlatma ignesi oldum ama tek tüp acik ve yumurtam kapali olan tarafta 20mm buyumus cok sukur, sizce sansim var midir, aranizda tek tüplu olup hamile kalmaya calisan var midir ?
Merhaba insallah tutar o mucize isi ama maks 18 mm olmasi tutma ihtimalini dahada artiriyor 20 mm olmasi cokda iyi degil diye biliyorum canim

Merhaba insallah tutar o mucize isi ama maks 18 mm olmasi tutma ihtimalini dahada artiriyor 20 mm olmasi cokda iyi degil diye biliyorum canim
Yani kapali tüpün tarafindakini alma ihtimali var midir ki ?
Kismet artik insallah diyelim 1 ocakta regl günüm bekleyip gorecegiz 🙏
Cok tesekkur ederim cevabin icin.

Back
X