Çatlatma ignesi

Gülüm o ovitrelle olmasın 🤣 bu çatlama iğnesinden 15. Günden önce öğrenmen oldukça zor çünkü bir ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi lazım. Bu iğnede de aynen öyle 15.ci günü doktorlar idrar veya kan testi yapmanı isterler daha doğrusu kan testi asıl olanı gösterir. Anca idrara kana düşüyor zaten 12. Gün sana pozitif de gösterebilir negatif de içindeki hamilelik hormonu ovitrellenin özelliği bu o yüzden ovulasyon testi de yapsan gebelik testi de yapsan 15. Günden önce sana hep pozitif ve yanlış bir sonuç verecektir ben kendim 3 kez denedim. Deneyimli biri olarak buraya yazmak istedim ama doktorun sana gerekli açıklamayı yapmıştır Zaten. Umarım tutmuştur bazen geç döllenme olayı da oluyor bazı kadınlarda. Ayrıca iğnenin 18. Günü en geç adet olunuyor oda en geç Zaten ben iğnenin 15-16. Cı günlerinde direk adet oluyordum Zaten 🙂

Gülüm o ovitrelle olmasın 🤣 bu çatlama iğnesinden 15. Günden önce öğrenmen oldukça zor çünkü bir ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi lazım. Bu iğnede de aynen öyle 15.ci günü doktorlar idrar veya kan testi yapmanı isterler daha doğrusu kan testi asıl olanı gösterir. Anca idrara kana düşüyor zaten 12. Gün sana pozitif de gösterebilir negatif de içindeki hamilelik hormonu ovitrellenin özelliği bu o yüzden ovulasyon testi de yapsan gebelik testi de yapsan 15. Günden önce sana hep pozitif ve yanlış bir sonuç verecektir ben kendim 3 kez denedim. Deneyimli biri olarak buraya yazmak istedim ama doktorun sana gerekli açıklamayı yapmıştır Zaten. Umarım tutmuştur bazen geç döllenme olayı da oluyor bazı kadınlarda. Ayrıca iğnenin 18. Günü en geç adet olunuyor oda en geç Zaten ben iğnenin 15-16. Cı günlerinde direk adet oluyordum Zaten 🙂
Deneyimli biri olarak size bir soru sormak istedim bende iğne oldum 6.gün test yaptım silik çıkmıştı 10. Gün de yaptığımda negatif çıktı bugün 12. Günü test yapmadım benim reglim düzensiz oluyor çünkü pcos var gebelik olmazsa regl olur muyum sizce?

Deneyimli biri olarak size bir soru sormak istedim bende iğne oldum 6.gün test yaptım silik çıkmıştı 10. Gün de yaptığımda negatif çıktı bugün 12. Günü test yapmadım benim reglim düzensiz oluyor çünkü pcos var gebelik olmazsa regl olur muyum sizce?
Canim benimki ikinci ayda tuttu cok sükür ve ben 11. Gün kanda ögrendim. Aslinda ignenin etkisinin tamamen kanda ne zaman gittiyle alakali bisey. Kanda ogrendigimde degerim 11 di. 11. Gün icin yüksek olunca ögrendim ben. Adet konusuna gelirsek ben 14. Gün olmustun ve galiba igne oldugun icin cok gecikme yasamadan oluyosun diye biliyorum

Olursunuz normalde bende düzensiz adet gören bir pcoluyum 6 cı gün çok erken o yüzden ben buraya öyle bir şey yazdım Zaten. 15.ci günden önce yapılan testlerin hepsi yanıltıcı olabiliyor bazen bazı arkadaşlar erken öğreniyor ama çok düşük bir ihtimal. İğne etkisi en az 10. Güne kadar kalabiliyor mesela benim 8. Güne kadar pozitif kalıyor sonra silikleşiyor 3 kez yaptım 3ünde de aynıydı açıkçası bildiğim halde test yapıyordum üzülsemde bikere çift çizgi göreyim diye bi hevesle ama yanıltıcı olduğu kesin zaten. En geç 18. Gün adet olunuyor olmazsanız doktora gidin hatta düzensiz adet görüyorsanız Duphaston öneririm herayın sonunda 1 tablet içiyordum 10 gün içiyorsun 10 gün içinde adet oluyosun içinde hem progestan var hemde adeti düzenliyor direk bir sökücü değil progestan sayesinde düşüğü önler ve tutunmasını sağlar gebeliğin. Bir doktorunuzla görüşün isterseniz ben 7-8 ay kadar kullandım düzenledi adeti sonra İnositol takviyesiyle devam ettim çok şükür öncekinden daha iyi döngülerim ayrıca kilo varsa vermeni öneririm ben biraz verdim çok iyi geldi hormonlarım düzeldi 🧿🙏🏼 adetler de bu sayede düzeliyor yavaş yavaş zayıf bir pcos da olabilirsiniz bilmiyorum ama kiloluysanız kesinlikle bol yürüyüş günde 2 litre su ve sağlıklı beslenme şifa kaynağı kesin ve net tüm kalbimle söyleyebilirim canım..

Back
X