- 22 Nisan 2022
- 333
- 61
- 48
- 23
- Konu Sahibi Kardelen3804
-
Henüz çok erken aldığınız sonuçların doğruluk payı çok az çünkü iğne etkisi sürüyor olabilir biraz daha bekleyin kesin sonuç içinAksam üstü eşim illa erken gebelk test yap ddi adetime 8 gün var yaptm hem onu hmde kaset test olan silik cizgide gitti yok bişisizce neden
Henüz çok erken aldığınız sonuçların doğruluk payı çok az çünkü iğne etkisi sürüyor olabilir biraz daha bekleyin kesin sonuç
Adet gününüzü beklemek sizin için en iyi sonucu verecektir29 subat adet günü o zamana kadar sonuc alır o zaman
Bakalm dualarnızı eksik etmeyinAdet gününüzü beklemek sizin için en iyi sonucu verecektir
Dualarım sizinle inşallahBakalm dualarnızı eksik etmeyin
Merhaba arkaşlar ben ayın 15inde çatlatma iğnesi yaptım bu gün iğnenin 14üncü günü ara ara kasık batmalarım bel ağrılarım oluyor adetime 3 gün var ani bir harekette bile kasıklarımda batma oluyor iğneden sonra hamile kalanlar belirtilerinizi paylaşabilir misiniz
Ben 13.gun silik cizgi gordum gormedim arasi bi sey oldu test bozuk sandim hatta. 14.gune kadar bekleseniz daha net olur, sabredemiyor insan biliyorum amaMerhaba 8.günü sabahı yaptım çift cıktı aksamı yaptm ckmadı bugun 9.gün cift gördm yine sizce olablrmi
Evet ama dayanamıorum inanın karnm öyle agrıyoki adet olcam snkiiBen 13.gun silik cizgi gordum gormedim arasi bi sey oldu test bozuk sandim hatta. 14.gune kadar bekleseniz daha net olur, sabredemiyor insan biliyorum ama
Valla tam bişey diyemiyorum ki canım biraz daha bekle bakalımMerhaba 8.günü sabahı yaptım çift cıktı aksamı yaptm ckmadı bugun 9.gün cift gördm yine sizce olablrmi
14 e kadar beklemek size en net sonucu verecektirMerhaba 8.günü sabahı yaptım çift cıktı aksamı yaptm ckmadı bugun 9.gün cift gördm yine sizce olablrmi
Evet ama dayanamıorum inanın karnm öyle agrıyoki adet olcam snkii
Ben 13.gun silik cizgi gordum gormedim arasi bi sey oldu test bozuk sandim hatta. 14.gune kadar bekleseniz daha net olur, sabredemiyor insan biliyorum ama
Ben 13.gun silik cizgi gordum gormedim arasi bi sey oldu test bozuk sandim hatta. 14.gune kadar bekleseniz daha net olur, sabredemiyor insan biliyorum ama
Aklına fazla takmaktan dayanamıyorsun akışına bırak benceEvet ama dayanamıorum inanın karnm öyle agrıyoki adet olcam snkii
Ebet yarın 10.günüm cumartsi tekrar apıcmÜstteki test mi bu güne ait
Neden üst üste yapıyorsunuz ki belli bi günün geçmesini beklemeden psikolojik olarak yıpranıyor insanEbet yarın 10.günüm cumartsi tekrar apıcm
Eğer bu pozitifler iğnenin etkisiyle çıkıyorsa sonradan çok üzülürsünüzEbet yarın 10.günüm cumartsi tekrar apıcm
MErhaba dün 10.günümdü kan aldrıdm 2.00 cktı ama bugun test yaptm byle cıktı 11. Günüm adetime 5 gün var gecee cok siddtli adet agrısı cekiyodmEğer bu pozitifler iğnenin etkisiyle çıkıyorsa sonradan çok üzülürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?