Çatlatma iğnesi

Hala iğne etkisi mi var acaba yarın 16. Günüm
Cozemedim gercekten. Bak soldaki tek olan sabah ilk idrarla yaptigim 5 dk icinde cikti. Soldakiler eczaneden aldim hatirlamiyorum hangi marka ikiside farkli. 3 saat tutup oyle yaptim bembeyaz.. bu kadar fark olmamali. Hicbiri erken gebelik degil.

Eklentiler

• 1000049448.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000049498.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 44
Cozemedim gercekten. Bak soldaki tek olan sabah ilk idrarla yaptigim 5 dk icinde cikti. Soldakiler eczaneden aldim hatirlamiyorum hangi marka ikiside farkli. 3 saat tutup oyle yaptim bembeyaz.. bu kadar fark olmamali. Hicbiri erken gebelik degil.
Aynen dediğin gbi

Heyecanla bekliyorum. Hadi inşallah
Iki farkli marka ile negatif gorunce hic heveslenemedim..laboquicte de koyulasma yok.. kac degeri gosteriyor bu test paylasacagim. 5 dk icinde cikmasi da anlam ifade etmiyor demek..
Ben de yillardir kullaniyorum ama bu son :)

Yok sonradan çıktı evet senın test öyle bendeki böyle guvenılmezde n bilim bi umut işte
Ben int trnyoldan almistim sahtemidir nedir. Ovulasyonlarini kullaniyodum iyiydi ama. Eczaneden aldigim 3 marka farkli testte bos cikti. Dogrusu demekki. Toplu alinca bi tuhaflik mi oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…