- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
- Konu Sahibi poncikhafiz
-
Cozemedim gercekten. Bak soldaki tek olan sabah ilk idrarla yaptigim 5 dk icinde cikti. Soldakiler eczaneden aldim hatirlamiyorum hangi marka ikiside farkli. 3 saat tutup oyle yaptim bembeyaz.. bu kadar fark olmamali. Hicbiri erken gebelik degil.Hala iğne etkisi mi var acaba yarın 16. Günüm
Aynen dediğin gbiCozemedim gercekten. Bak soldaki tek olan sabah ilk idrarla yaptigim 5 dk icinde cikti. Soldakiler eczaneden aldim hatirlamiyorum hangi marka ikiside farkli. 3 saat tutup oyle yaptim bembeyaz.. bu kadar fark olmamali. Hicbiri erken gebelik degil.
Bakalim 1 saat kaldi benim sonuca.. ama laboquik beni yaniltti daha once . O yuzden sordum acaba seninki de ondan mi diyeBnmkilerde erken gebelik değil valla çok kafa karartıcı tek net sonuç kan gbi
Heyecanla bekliyorum. Hadi inşallahBakalim 1 saat kaldi benim sonuca.. ama laboquik beni yaniltti daha once . O yuzden sordum acaba seninki de ondan mi diye
Iki farkli marka ile negatif gorunce hic heveslenemedim..laboquicte de koyulasma yok.. kac degeri gosteriyor bu test paylasacagim. 5 dk icinde cikmasi da anlam ifade etmiyor demek..Heyecanla bekliyorum. Hadi inşallah
Evet yeni geldim eve.. negatif. 0.6 cikmis.. pozitif cikan teste yuh diyorum :) bozuk demekki onlar en azindan 2 filandir diye dusunmustumCanım sonuç çıktı mı
Yok canim . Artik adetim gecikirse belki yaptiririm. Ben tup bebek icin gorusmeleri yapayim.Anladım canım testler güvenli değil demkki ama yınede pozıtife donebılır erken dha
Rabbim gönlümüzden geçenleri kolaylıkla nasıp etsin inşYok canim . Artik adetim gecikirse belki yaptiririm. Ben tup bebek icin gorusmeleri yapayim.
Amin canim. Drla gorustun mu sen..sana gun vermedi. Olumsuz olursa ne dusunuyorsun. Tekrarlicak misin. Adet olmadin dimi dahaRabbim gönlümüzden geçenleri kolaylıkla nasıp etsin inş
Sonradan mi cikti yine.. ben inanmiyorum testlere gercekten.. ben deki hemen cikiyodu. 0.6 cikti.Yine böyle oldu
Ben int trnyoldan almistim sahtemidir nedir. Ovulasyonlarini kullaniyodum iyiydi ama. Eczaneden aldigim 3 marka farkli testte bos cikti. Dogrusu demekki. Toplu alinca bi tuhaflik mi oluyor :)Yok sonradan çıktı evet senın test öyle bendeki böyle guvenılmezde n bilim bi umut işte
Hayirlisi olsun canim. Biz de en kisa zamanda guzel haberler aliriz insallah..kacinci gunde olmus oldun adet. Asilamadan.Bnde adet oldum artık test yapmaya gerek kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?