Çatlatma iğnesi

Kafam karstı bi yapıyorum negatif bi pozitif en ıyısı dedim az zaman geçsin olmazsa yaparım yada doktor olmazsa gel demişti doktora gıderm

Ara ara ağrım oluyor benim adet bekliyorum
Ben hic belirtilerden yorum yapamayacagim. Bazen midem gaz gbi bulanti yapiyor..bazen geciyor..usutmusumdur diyorum. Dun filan ayaklarimi isitamadim.. ama adete yakinda usumem olur..ne bilim ben kapali kutu. Su igne ama sinirimi bozuyor.. biliyorum gec cikiyor benden yine de yapiyorum. Allahtan beklentiye girmiyorum. Yikici olmuyor. Tup bebek fiyatlari da ilac hariz 65 70 arasi hep gorustuklerim bilgi aldiklarim..medipol medical park ve memorialdan aldm. Asagi yukari ayni..bos durmuyorum biyerden de

benim aşılama gününü saymazsak 12. gün pozitif görmüştüm ertesi günde betam 123 dü kızlar etkisi tamamen iğnenin 14. günde felan kayboluyor diyolar

benim aşılama gününü saymazsak 12. gün pozitif görmüştüm ertesi günde betam 123 dü kızlar etkisi tamamen iğnenin 14. günde felan kayboluyor diyolar
Evet maalesef biz bi artis goremiyoruz. O yuzden kendi adima olumlu dusunmuyorum. Daha oncede boyle bisey yasadim testte 2 gibi bir sey cikmisti

Evet maalesef biz bi artis goremiyoruz. O yuzden kendi adima olumlu dusunmuyorum. Daha oncede boyle bisey yasadim testte 2 gibi bir sey cikmisti
benim önceki testlerim neredeyse negatifti adet olcam diye yapmadım zaten 9- 10-11 günü 12.günü yaptıgımda hemen çıkmıştı

benim önceki testlerim neredeyse negatifti adet olcam diye yapmadım zaten 9- 10-11 günü 12.günü yaptıgımda hemen çıkmıştı
Sakliyor musun testlerini..bak benimkiler soyle.. bakanlara da ornek olsun tamamen negatif olmadi yani..hep 5 dk icinde cikti.gri ortude olanin sbahinda yaptigim 15 ocakta o silikti ama test hataliydi ya da cok sivi tukettim belki bilmiyorum. En bastakide bu sabah yaptigim

Eklentiler

• 1000049448.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000049315.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000049334.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 41
Saklıyorum kuzum ama negatifleri attım sayfamdada vardır bi kaç gruba atmıştım ama senin çizgi bariz gözüküyor belli olmaz bence var

Saklıyorum kuzum ama negatifleri attım sayfamdada vardır bi kaç gruba atmıştım ama senin çizgi bariz gözüküyor belli olmaz bence var
Valla daha oncede barizlerde olumsuzdu.. ama hemen mi cikmisti onu hatirlamiyorum bayaaaa sene gecti ustunden. Bugun test gunum zaten is cikisi vericem. Ak mi kara mi bakalim :)

Gidemedim ben kan vermeye. Hic icimden gelmiyor.. evdeki testlerde o silgi ya silinecek ya koyulasacak..zaten daha 11.gunum.. dr yanlis mi soyledi 16 diye acaba.

Ben akşam test yaptım yine böyle oldu ben yıllardr test yaparım gerek ovulasyon gerek gebelik ilk defa böyle sonradan beliren çizgiler oluyor anlayamadım

Eklentiler

• IMG_0924.webp
    181,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…