- 2 Kasım 2023
- 210
- 35
- 18
- 30
- Konu Sahibi poncikhafiz
-
Bence bizde igne etkisi devam ediyor..o yuzden idrarda skisik olma durumuna gore degisiyor... valla gun verdi de gun erken sanki.. aksam verebilicem 6 7 gbi.. is cikisi.Sen kan versene sana test için gün vermiş bana onu bile söylemedi
Ben hic belirtilerden yorum yapamayacagim. Bazen midem gaz gbi bulanti yapiyor..bazen geciyor..usutmusumdur diyorum. Dun filan ayaklarimi isitamadim.. ama adete yakinda usumem olur..ne bilim benAra ara ağrım oluyor benim adet bekliyorum
Evet maalesef biz bi artis goremiyoruz. O yuzden kendi adima olumlu dusunmuyorum. Daha oncede boyle bisey yasadim testte 2 gibi bir sey cikmistibenim aşılama gününü saymazsak 12. gün pozitif görmüştüm ertesi günde betam 123 dü kızlar etkisi tamamen iğnenin 14. günde felan kayboluyor diyolar
benim önceki testlerim neredeyse negatifti adet olcam diye yapmadım zaten 9- 10-11 günü 12.günü yaptıgımda hemen çıkmıştıEvet maalesef biz bi artis goremiyoruz. O yuzden kendi adima olumlu dusunmuyorum. Daha oncede boyle bisey yasadim testte 2 gibi bir sey cikmisti
Sakliyor musun testlerini..bak benimkiler soyle.. bakanlara da ornek olsunbenim önceki testlerim neredeyse negatifti adet olcam diye yapmadım zaten 9- 10-11 günü 12.günü yaptıgımda hemen çıkmıştı
Saklıyorum kuzum ama negatifleri attım sayfamdada vardır bi kaç gruba atmıştım ama senin çizgi bariz gözüküyor belli olmaz bence varSakliyor musun testlerini..bak benimkiler soyle.. bakanlara da ornek olsuntamamen negatif olmadi yani..hep 5 dk icinde cikti.gri ortude olanin sbahinda yaptigim 15 ocakta o silikti ama test hataliydi ya da cok sivi tukettim belki bilmiyorum. En bastakide bu sabah yaptigim
Valla daha oncede barizlerde olumsuzdu.. ama hemen mi cikmisti onu hatirlamiyorum bayaaaa sene gecti ustunden. Bugun test gunum zaten is cikisi vericem. Ak mi kara mi bakalim :)Saklıyorum kuzum ama negatifleri attım sayfamdada vardır bi kaç gruba atmıştım ama senin çizgi bariz gözüküyor belli olmaz bence var
Ama koyulasmiyor ya o yuzden olumsuzum. Cizgi vardaSaklıyorum kuzum ama negatifleri attım sayfamdada vardır bi kaç gruba atmıştım ama senin çizgi bariz gözüküyor belli olmaz bence var
haber verirsin canım inşallah güzel sonuçların olsunValla daha oncede barizlerde olumsuzdu.. ama hemen mi cikmisti onu hatirlamiyorum bayaaaa sene gecti ustunden. Bugun test gunum zaten is cikisi vericem. Ak mi kara mi bakalim :)
Canim sen testinde labquikmiAra ara ağrım oluyor benim adet bekliyorum
Canim senin teste laboquicmiydi.. galiba bu 1 degeri bile gosteriyor..farkli marka aldim. Bembeyaz cikti.Ara ara ağrım oluyor benim adet bekliyorum
idrar testimhaber verirsin canım inşallah güzel sonuçların olsun
Bebe tımeCanim sen testinde labquikmi
Canim senin teste laboquicmiydi.. galiba bu 1 degeri bile gosteriyor..farkli marka aldim. Bembeyaz cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?