Çatlatma iğnesi

gamzelikiz36

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
124
17
13
24
Merhaba arkadaşlar 2. Çatlatma iğnesi ilki pozitifle sonuçlandı 22 haftallikken bebeğimi kaybettim çatlatma iğnenin 11. Günü kan verdim 0.65 çıktı doktorum erken vermişsin dedi yinede 14 . Günü bekle bugün 14 gün ama kan vermeye korkuyorum aranızda böyle olup değeri yükselen varmi

Benmde ilki pozitifti kimyasal oldu maalesef.
13. Günü 2.4 negatifti
16.günü 14.5 olmuştu.

Benmde ilki pozitifti kimyasal oldu maalesef.
13. Günü 2.4 negatifti
16.günü 14.5 olmuştu.
Salı günü Çatlatma iğnesi oldum bugün 6. Gün idrar testi böyle eğer iğne etkisiyse hergün kaybolur çizgi değilmi hergün yapıp takip etmeyi düşünüyorum kızarırsa umut varmıdır?

Eklentiler

• 41894E33-3212-4D10-B9F0-18B87C1397B3.webp
    130,9 KB · Görüntüleme: 23
Benimde ilkinde öyleydi hemen sivilce bastı eşim de dedi kan vermeye gerek yok hamilesin kesin ama ikincide bunların hiçbiri olmadı inşallah hamilesindir
İnşalah ilk defa çatlatma iğnesi oldum çok aman aman ağrıdan yerlere yatmadım okuduklarımda çok ağrı oluyo falan demişler ama kişiden kişiye değişiyor

Evet
Siz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu bebişiniz ve sizdede pcos falan varmıydı

Siz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu b

Siz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu bebişiniz ve sizdede pcos falan varmı
Evet letu kullndim bende tuttu 22 haftalık kaybettim bebeğimi rahim ağzı genişliği varmış diye isde tedavi oluyorum denedm tutmadı bende de pcos salı günü tekrar baslycm ilaca

Evet

Evet letu kullndim bende tuttu 22 haftalık kaybettim bebeğimi rahim ağzı genişliği varmış diye isde tedavi oluyorum denedm tutmadı bende de pcos salı günü tekrar baslycm ilaca
Çok üzüldüminş bu sefer bebeğin seninle kalırpes etmek yok ben umutlanmak istemiyorum açıkçası çokta sonuçtan umudum yok ama belkii diyorum

Evet

Birde iğnesen 6 gün geçti cinsel ilişkiye devam mı değilmi bişey demedi doktor gün aşırı devam ettik ama sağ tarafta feci bir ağrı oldu acı oldu sebebini anlayamadığım bi şekilde acaba böyle bi durumla alaklı bilgin varmı

Mahsuru yok önemli olan ilk 3 gün ilişki
Acaba çok takiyo olablirmsn belki ağrıların ondan oluyo biraz akışına bırak unut hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…