- 8 Ekim 2024
- 124
- 17
- 13
- 24
- Konu Sahibi gamzelikiz36
-
Evet yükselsede kimyasal olma olasılığı yüksek olabilir demiBenmde ilki pozitifti kimyasal oldu maalesef.
13. Günü 2.4 negatifti
16.günü 14.5 olmuştu.
Yüksek olmaz olasılığı onunla alakalı değil ama ihtimal olabilir yani.Evet yükselsede kimyasal olma olasılığı yüksek olabilir demi
Salı günü Çatlatma iğnesi oldum bugün 6. Gün idrar testi böyle eğer iğne etkisiyse hergün kaybolur çizgi değilmi hergün yapıp takip etmeyi düşünüyorum kızarırsa umut varmıdır?Benmde ilki pozitifti kimyasal oldu maalesef.
13. Günü 2.4 negatifti
16.günü 14.5 olmuştu.
Evet cnm her gün yap negatif olucak sonra ondan sonra hemen test ver 13 14. günSalı günü Çatlatma iğnesi oldum bugün 6. Gün idrar testi böyle eğer iğne etkisiyse hergün kaybolur çizgi değilmi hergün yapıp takip etmeyi düşünüyorum kızarırsa umut varmıdır?
Teşekkür ederimEvet cnm her gün yap negatif olucak sonra ondan sonra hemen test ver 13 14. gün
Benimde ilkinde öyleydi hemen sivilce bastı eşim de dedi kan vermeye gerek yok hamilesin kesin ama ikincide bunların hiçbiri olmadı inşallah hamilesindirTeşekkür ederimhiç bir belirtim yok kasıklarımda gerginlik var sadece ve aşırı sivilcelenme oldu
İnşalahBenimde ilkinde öyleydi hemen sivilce bastı eşim de dedi kan vermeye gerek yok hamilesin kesin ama ikincide bunların hiçbiri olmadı inşallah hamilesindir
Birde dünden beri akıntı başladıBenimde ilkinde öyleydi hemen sivilce bastı eşim de dedi kan vermeye gerek yok hamilesin kesin ama ikincide bunların hiçbiri olmadı inşallah hamilesindir
O daha iyi cnm benim en önemli belirtisi akıntı zatenBirde dünden beri akıntı başladı
Hadi hakkımızda hayırlısı güzel haberlerle yazarım inşO daha iyi cnm benim en önemli belirtisi akıntı zaten
İnşallah cnm bende salı günü ilaca baslycm sen hangi ilacı kullandın hangi iğneHadi hakkımızda hayırlısı güzel haberlerle yazarım inş
Ben letu kullandım iğne ovitrelle canımİnşallah cnm bende salı günü ilaca baslycm sen hangi ilacı kullandın hangi iğne
Siz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu bebişiniz ve sizdede pcos falan varmıydıBenimde ilkinde öyleydi hemen sivilce bastı eşim de dedi kan vermeye gerek yok hamilesin kesin ama ikincide bunların hiçbiri olmadı inşallah hamilesindir
Siz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu bebişiniz ve sizdede pcos falan varmıydı
Siz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu b
Evet letu kullndim bende tuttu 22 haftalık kaybettim bebeğimi rahim ağzı genişliği varmış diye isde tedavi oluyorum denedm tutmadı bende de pcos salı günü tekrar baslycm ilacaSiz önceden kullandınız galiba ilacı tekte tuttumu bebişiniz ve sizdede pcos falan varmı
Çok üzüldümEvet
Evet letu kullndim bende tuttu 22 haftalık kaybettim bebeğimi rahim ağzı genişliği varmış diye isde tedavi oluyorum denedm tutmadı bende de pcos salı günü tekrar baslycm ilaca
Birde iğnesen 6 gün geçti cinsel ilişkiye devam mı değilmi bişey demedi doktor gün aşırı devam ettik ama sağ tarafta feci bir ağrı oldu acı oldu sebebini anlayamadığım bi şekilde acaba böyle bi durumla alaklı bilgin varmıEvet
Evet letu kullndim bende tuttu 22 haftalık kaybettim bebeğimi rahim ağzı genişliği varmış diye isde tedavi oluyorum denedm tutmadı bende de pcos salı günü tekrar baslycm ilaca
Mahsuru yok önemli olan ilk 3 gün ilişkiBirde iğnesen 6 gün geçti cinsel ilişkiye devam mı değilmi bişey demedi doktor gün aşırı devam ettik ama sağ tarafta feci bir ağrı oldu acı oldu sebebini anlayamadığım bi şekilde acaba böyle bi durumla alaklı bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?