- 18 Kasım 2020
- 20.761
- 49.947
- 548
- Konu Sahibi gamzelikiz36
-
Hepimiz Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor süreçlerGünaydın kızlar bende letresan kullandım yarın yumurta kontrolüne gidicem çatlatma iğnesi için dualarınızı bekliyorum bende bu yolda yeniyim ilk denememiz olacak
OlabilirMahsuru yok önemli olan ilk 3 gün ilişki
Acaba çok takiyo olablirmsn belki ağrıların ondan oluyo biraz akışına bırak unut hatta
İnsan wngel olamıyor ister istemez takıyoruz kafaya 2 yıl oldu henüz bir gebelik elde edemedikMahsuru yok önemli olan ilk 3 gün ilişki
Acaba çok takiyo olablirmsn belki ağrıların ondan oluyo biraz akışına bırak unut hatta
Benimde 2 yıl oldu 2 defa oldu gebelik ama kucağıma alamdm inşallah bu seferİnsan wngel olamıyor ister istemez takıyoruz kafaya 2 yıl oldu henüz bir gebelik elde edemedik
Amin çokça aminBenimde 2 yıl oldu 2 defa oldu gebelik ama kucağıma alamdm inşallah bu sefer
Çatlayıp çatlamadığına kanda bakılması gerekmiyomu iğneden sonraBenimde 2 yıl oldu 2 defa oldu gebelik ama kucağıma alamdm inşallah bu sefer
Yok hayır şuan kan versen zaten pozitifÇatlayıp çatlamadığına kanda bakılması gerekmiyomu iğneden sonra
Doğru tabi ilaçtan dolayı bugünki testimde böyle ilacım etkisi azalıyodur dimiYok hayır şuan kan versen zaten pozitif
Evet cnm 14. Gün tam net kanda çıkar aslında 12. Günde de kan da çıkarDoğru tabi ilaçtan dolayı bugünki testimde böyle ilacım etkisi azalıyodur dimi
Tamamdır teşwkkür ediyorumEvet cnm 14. Gün tam net kanda çıkar aslında 12. Günde de kan da çıkar
Tamam cnm haber edersinTamamdır teşwkkür ediyorum
Tabiki haberdar ederim sizde haber edin iletişimde olalım bol dua edelim birbirimizede allah yardımcımız olsun bu yolda olan herkesinTamam cnm haber edersin
Amin cnm insallahTabiki haberdar ederim sizde haber edin iletişimde olalım bol dua edelim birbirimizede allah yardımcımız olsun bu yolda olan herkesin
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinHepimiz Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor süreçler
Canım korkma o gazdir iğne gazda yapyoKızlar acil çatlatma iğnesi sonrası 7. Gün bugün sağ kasığımda otururken dahi feci bir baskı ağrı var sebebüni bilen varmı ? İğnenin kist yapma ihtimali varmı yumurtam soldaydı büyüyen bir adet ama sağda baskı ve acı var hareketle dahi tetikleniyor ve akıntım da çoğaldı ağrıdan sonra hissediyorum onuda
Kist olsada o ağrı şuan olmaz adetin gecikir veya adetin ağrılı geçer o zaman anlaşılırCanım korkma o gazdir iğne gazda yapyo
Canım korkma o gazdir iğne gazda yapyo
Kanmaan yok demiKızlar acil çatlatma iğnesi sonrası 7. Gün bugün sağ kasığımda otururken dahi feci bir baskı ağrı var sebebüni bilen varmı ? İğnenin kist yapma ihtimali varmı yumurtam soldaydı büyüyen bir adet ama sağda baskı ve acı var hareketle dahi tetikleniyor ve akıntım da çoğaldı ağrıdan sonra hissediyorum onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?