- Konu Sahibi gamzelikiz36
-
<2.00 çıktıKaç çıktı
Hiç belli olmaz dur 14 . Gün tekrar ver yükselebilir görümcemin 0.860 di yükseldi ama kimyasal gebelik olmuştu<2.00 çıktı
Öyle yapayom canım çok nadir oluyor evet böyle şeylerHiç belli olmaz dur 14 . Gün tekrar ver yükselebilir görümcemin 0.860 di yükseldi ama kimyasal gebelik olmuştu
Birde canım bu çatlatma iğnesinden sonra illa 14. Gün mü regl oluyoruz yoksa normal adet tarihinimizde mi oluyoruzHiç belli olmaz dur 14 . Gün tekrar ver yükselebilir görümcemin 0.860 di yükseldi ama kimyasal gebelik olmuştu
14 18 kist olanların uzuyo ben 15. Gün adet oldumBirde canım bu çatlatma iğnesinden sonra illa 14. Gün mü regl oluyoruz yoksa normal adet tarihinimizde mi oluyoruz
Saol canım herşey için bu sürede yardımcı oldun bana14 18 kist olanların uzuyo ben 15. Gün adet oldum
Hayırlı haberler alda canım sahada mutlu olurumSaol canım herşey için bu sürede yardımcı oldun bana
Hepimiz inşlh güzel haberler alırızHayırlı haberler alda canım sahada mutlu olurum
Bende doktora gittim 15mm olmuş dedi az yarın tekrar gelHepimiz inşlh güzel haberler alırız
Aa çok güzel yarın 18 olur inşBende doktora gittim 15mm olmuş dedi az yarın tekrar gel
Olur demi yaAa çok güzel yarın 18 olur inşbenimde idrarda yine silik çıkıyo doktorum yarın bidaha kan vermemi istedi
Dedim ben sana ama değişirAa çok güzel yarın 18 olur inşbenimde idrarda yine silik çıkıyo doktorum yarın bidaha kan vermemi istedi
Bence olur aşkım benim bir günde 5 mm büyüdüOlur demi ya
Umudum yok pazartesiyi bekleyimd edim doktor kızdı hayır yarın ver kan dediDedim ben sana ama değişir
İyi yapmış nasıl dayncn o zamana kadarUmudum yok pazartesiyi bekleyimd edim doktor kızdı hayır yarın ver kan dedi
Çok umutsuzlandım ondan myle dedim 3 günde beta birden çıkarmı ki yada idrarda ol ayıp çok hiç yok gibi gördüm hatta 10. Dkk çıktı kuruma çizgisi yani o belli ondan gidesim yoktuİyi yapmış nasıl dayncn o zamana kadar
Ya olur çünkü bizzat şahit oldum öyle şeylere resmini atsana bı testinÇok umutsuzlandım ondan myle dedim 3 günde beta birden çıkarmı ki yada idrarda ol ayıp çok hiç yok gibi gördüm hatta 10. Dkk çıktı kuruma çizgisi yani o belli ondan gidesim yoktu
Canım dışardayım evde atarımYa olur çünkü bizzat şahit oldum öyle şeylere resmini atsana bı testin
Tamam cnmCanım dışardayım evde atarım
Canım testi yanlışlıkla armışım yaTamam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?