- Konu Sahibi gamzelikiz36
Yok ama adet olcakmışım gibi ağrı geliyo arara sağ taraf feci yanıyor tarif edemem yani o derece rahatsızKanmaan yok demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ama adet olcakmışım gibi ağrı geliyo arara sağ taraf feci yanıyor tarif edemem yani o derece rahatsızKanmaan yok demi
Kötü düşünme kötü olmasin 11 gün hemen git kan verYok ama adet olcakmışım gibi ağrı geliyo arara sağ taraf feci yanıyor tarif edemem yani o derece rahatsız
Tamam teşekkür ederim canımmmKötü düşünme kötü olmasin 11 gün hemen git kan ver
Ee iğne işe yaramamış mı o zamanBugün gittim ağrıya dayanamayıp kist olmuş çatlamamış yumurtamdirek tüp bebek yöntemini önerdi yumurtam büyümeye tepki veriyo yanıt veriyo çatlamaya değil
Yaramamış tedaviye cevap vermiyo yumurtamEe iğne işe yaramamış mı o zaman![]()
Yaramamış tedaviye cevap vermiyo yumurtam![]()
Merhabalar ovitrelle iğneyi nerden aldınız acabaBen letu kullandım iğne ovitrelle canım
Eczanemiz getirtti karaman merkez depodan bizeMerhabalar ovitrelle iğneyi nerden aldınız acaba
Bizde aradık o kadar bulmadık tedavim yarım kaldıEczanemiz getirtti karaman merkez depodan
Sizin için bulurum ama soğuk kalması gerekn bir iğne nasıl ulaştırıcam size nerede yaşıyorsunuz çok üzüldüm yarım kalmasınaBizde aradık o kadar bulmadık tedavim yarım kaldı
Aksaray'daSizin için bulurum ama soğuk kalması gerekn bir iğne nasıl ulaştırıcam size nerede yaşıyorsunuz çok üzüldüm yarım kalmasına![]()
Ben bi sorayım eğer birşwy yapabilirsek tekrar iletişim kurarızAksaray'da
Olur canım teşekkür ederim sen nerde yaşıyorsunBen bi sorayım eğer birşwy yapabilirsek tekrar iletişim kurarız![]()
Bilen yokmuKızlar çatlatma iğnesinin 7. Günü bugün 26 mm yumurtam duruyor kist dedi doktor acaba geç çatlama ihtimali varmıdır umut rahim kalınlığım 5 mm çok üzüldüm çatlamamasına buraya fotoda ekledim kist denilen yumurtamın
Aşılamada denesen bir cnmBugün gittim ağrıya dayanamayıp kist olmuş çatlamamış yumurtamdirek tüp bebek yöntemini önerdi yumurtam büyümeye tepki veriyo yanıt veriyo çatlamaya değil
Buldunmu iğneyi cnmOlur canım teşekkür ederim sen nerde yaşıyorsun
Karaman ermenek ilçesindeyim benOlur canım teşekkür ederim sen nerde yaşıyorsun
Kuzum eczacımız depoyu aradı şuan ellerinde yokmuş depodada kalmamış bekliyorlarmış onlardaOlur canım teşekkür ederim sen nerde yaşıyorsun