• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Kızlar merhaba ben de letu içtim ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum 1 haziran da ..bugün ovulasyon testi yaptım öylesine test çift çizgi net şekilde cıktı yıne mı yumurtluyorum yoksa gebelık kaynaklı olabılır mı bılgısı olan var mı

Gün aşırı derler ama 3 gün olsun daha iyi
Şahsen bana 3 gün dedi
Kızlar merhaba ben de letu içtim ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum 1 haziran da ..bugün ovulasyon testi yaptım öylesine test çift çizgi net şekilde cıktı yıne mı yumurtluyorum yoksa gebelık kaynaklı olabılır mı bılgısı olan var mı
Kan versen bı çok güvenmiyorum ya testlere falan

Sen yinede ilişkiyi aksatma
Yıne değerlendirecem 2. Çocugu istiyorum fakat 2 senedir bir türlü olmafı hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı cıktı ondan aşılama önerdıler bakalım olmazsa bu ayda aşılama yapacm eylül de ..dikkat edın sızlerde sezeryan veya amelıyat gecmısınız varsa tüplerin tıkanması olası bir durum

Yıne değerlendirecem 2. Çocugu istiyorum fakat 2 senedir bir türlü olmafı hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı cıktı ondan aşılama önerdıler bakalım olmazsa bu ayda aşılama yapacm eylül de ..dikkat edın sızlerde sezeryan veya amelıyat gecmısınız varsa tüplerin tıkanması olası bir durum
Benim erken doğum oldu rahim ağzı genismis öldü bebeğim hsg çektim tüpler açık çok şükür isde basldk tedaviye inşallah hayırlı haberler alırız

Canım biz aradık ya bize ayırdı duruyo canım satmayın dedik ondan size öyle demişler aradık şimdi gelin alın canım

Back
X