- 8 Ekim 2024
- 119
- 17
- 13
- 24
- Konu Sahibi gamzelikiz36
Gün aşırı derler ama 3 gün olsun daha iyiKızlar çatlatma sonrası nasıl bir ilişki önerdi doktor zamanlarınızı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gün aşırı derler ama 3 gün olsun daha iyiKızlar çatlatma sonrası nasıl bir ilişki önerdi doktor zamanlarınızı
Şahsen bana 3 gün dediGün aşırı derler ama 3 gün olsun daha iyi
Kan versen bı çok güvenmiyorum ya testlere falanKızlar merhaba ben de letu içtim ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum 1 haziran da ..bugün ovulasyon testi yaptım öylesine test çift çizgi net şekilde cıktı yıne mı yumurtluyorum yoksa gebelık kaynaklı olabılır mı bılgısı olan var mı
Mesela perşembe akşamı iğne vurulsa nasıl olmalı gibiGün aşırı derler ama 3 gün olsun daha iyi
Kaç yumurtan gelişmişti canım ?Kızlar çatlatma iğnesinin 7. Günü bugün 26 mm yumurtam duruyor kist dedi doktor acaba geç çatlama ihtimali varmıdır umut rahim kalınlığım 5 mm çok üzüldüm çatlamamasına buraya fotoda ekledim kist denilen yumurtamın
Doktorumu aradım belki yumurtluyorsun belkı iğnenin etkisinden oluyordur dedı ve kan için çok erken dedı 13-14 haziran da kan ver dedi ne yapacagımı şaşırdımŞahsen bana 3 gün dedi
Kan versen bı çok güvenmiyorum ya testlere falan
Cuma akşamı dene hesapla 24 saat sonrasıMesela perşembe akşamı iğne vurulsa nasıl olmalı gibi
Sen yinede ilişkiyi aksatmaDoktorumu aradım belki yumurtluyorsun belkı iğnenin etkisinden oluyordur dedı ve kan için çok erken dedı 13-14 haziran da kan ver dedi ne yapacagımı şaşırdım![]()
Yıne değerlendirecem 2. Çocugu istiyorum fakat 2 senedir bir türlü olmafı hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı cıktı ondan aşılama önerdıler bakalım olmazsa bu ayda aşılama yapacm eylül de ..dikkat edın sızlerde sezeryan veya amelıyat gecmısınız varsa tüplerin tıkanması olası bir durumSen yinede ilişkiyi aksatma
Benim erken doğum oldu rahim ağzı genismis öldü bebeğim hsg çektim tüpler açık çok şükür isde basldk tedaviye inşallah hayırlı haberler alırızYıne değerlendirecem 2. Çocugu istiyorum fakat 2 senedir bir türlü olmafı hsg çekildim sağ tüpüm tıkalı cıktı ondan aşılama önerdıler bakalım olmazsa bu ayda aşılama yapacm eylül de ..dikkat edın sızlerde sezeryan veya amelıyat gecmısınız varsa tüplerin tıkanması olası bir durum
Başınız sağ olsun rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallahBenim erken doğum oldu rahim ağzı genismis öldü bebeğim hsg çektim tüpler açık çok şükür isde basldk tedaviye inşallah hayırlı haberler alırız
Amin inşallah Allah razı olsunBaşınız sağ olsun rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
Amin cnm inşallah Allah razı olsunBaşınız sağ olsun rabbim en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah
1Kaç yumurtan gelişmişti canım ?
Canım ben iğney buldum bir tane kalmış istersen ilatişim bilgilerini ver bana kargolayım gelmen uzun sürebilirİnşallah gelir ya konya da oturuyon herhalde geliriz oraya almaya sorun degil
Kargoyla olmaz ya sen eczane ismini ver biz gelip alırızCanım ben iğney buldum bir tane kalmış istersen ilatişim bilgilerini ver bana kargolayım gelmen uzun sürebilir
Eşme eczanesi , seyran mahallesinde canımKargoyla olmaz ya sen eczane ismini ver biz gelip alırız
Aradım şuan 1 tane varmış şuan bi hastaya vermişEşme eczanesi , seyran mahallesinde canım
Aradım şuan 1 tane varmış şuan bi hastaya vermişt