Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 2 senedir çocuğumu olmuyor hiçbir sorun yokken bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptım bugün de adetimin 2. Günü adet olmadım ama kafama çok takıyorum 2 tane test alıp yaptım negatif çıktı neden
Kızlar 2 senedir çocuğumu olmuyor hiçbir sorun yokken bu ay klomen kullanıp çatlatma iğnesi yaptım bugün de adetimin 2. Günü adet olmadım ama kafama çok takıyorum 2 tane test alıp yaptım negatif çıktı neden
Merhaba çatlatma iğnesi öncesinde ilaç kullanıyor muyuz ? Ben hiç bilmiyorum denesem mi tedirginim bende gebelik oluştu ama bebeğimin kalbi durdu, tekrardan hamilelik istiyorum.