Aslında bu bizim ilk bebek denememizdi.Doğal yolla bile denememiştik. İki ay önce yasmini bıraktım.
Tüm tahlilleri yaptıralım,bilinçli bir şekilde anne-baba olalım dedik. Doğal yolla deneyip gebelik oluşmazsa,1 yıl sonra ne sorunumuz var diye gecikmektense; varsa bir sorun baştan bilelim ve çözelim diye gittik.
Nihayetinde her şey normal çıktı,benim hormonlarım,eliza testi vs...Eşimin sperm tahlili de gayet normaldi.
Daha önce folikül kisti geçrimiştim, zaten fazla sayıda yumurta oluşuyor vücudumda.
İşin kötü yanı yumurtamın çatlayıp çatlamadığından da emin olamıyorum.Çatlatma iğnesi yapılsa bile çatlamama ihtimali var değil mi? Yumurtlama döneminde oluşan o yapışkan akıntı da gelmedi zaten
Razıyım bu sıkıntıyı çekmeye,yeter ki sonuçta gebelik oluşsun.Ama gebelik oluşmazsa çektiğim sıkıntılar için çok üzülürüm.Çalışan br bayanım ve günlük hayatımı çok olumsuz etkiledi bu,günlük hayattaki performansım düştü resmen
Doktorumu da aradım bugün, ameliyattaymış. Birkaç saat sonra tekrar ulaşmayı deneyeceğim.Bakalım ne diyecek?
Peki hiperstimülasyon nasıl tedavi ediliyor?Çatlamayan yumurtaların kiste dönüşme ihtimali var mı?