Bende inanılmaz gaz, şişkinlik ve burun tıkanıklığı olmuştu. Ama iğnenin etkisinden olduğunu düşünüyorum vurulduğumun ertrsi günü başladı. 13. Günde hamile olduğumu öğrendimKızlar çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra ne gibi belirtiler oluyor yani bu iğneden sonra hamile kalanlar ilk bir hafta ne gibi değişiklikler yaşadı bizimle de paylaşır mısınız
Kanda mi öğrendiniz acaba kaset testte mı yada erken gebelik testinde mı benimde bugün 13. Günüm hangisini yapmaliyimBende inanılmaz gaz, şişkinlik ve burun tıkanıklığı olmuştu. Ama iğnenin etkisinden olduğunu düşünüyorum vurulduğumun ertrsi günü başladı. 13. Günde hamile olduğumu öğrendim
Kanda öğrendim kan testi yapınKanda mi öğrendiniz acaba kaset testte mı yada erken gebelik testinde mı benimde bugün 13. Günüm hangisini yapmaliyim
Negatif olur diye çok korkuyorumKanda öğrendim kan testi yapın
Adet gecikmesini bekleyin ben aceleci davrandım galiba sonucta hüsran olcakNegatif olur diye çok korkuyorum
Bende de şu an kabızlık ve sık idrar var ama bende iğnenin etkisi olduğunu düşünüyorumBende inanılmaz gaz, şişkinlik ve burun tıkanıklığı olmuştu. Ama iğnenin etkisinden olduğunu düşünüyorum vurulduğumun ertrsi günü başladı. 13. Günde hamile olduğumu öğrendim
Benimde çatlatma ignesinde bugün 9.gunum iğne vurduktan sonraki gün saymaya başladım ilk günden beri kasık ağrısı kabızlık şişkinlik göğüs ağrısı hassasiyeti bakalım salı günü kan vericem bende çok korkuyorum inşallah hamileyizdirKızlar çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra ne gibi belirtiler oluyor yani bu iğneden sonra hamile kalanlar ilk bir hafta ne gibi değişiklikler yaşadı bizimle de paylaşır mısınız
Aynı belirtiler yaşıyoruzBenimde çatlatma ignesinde bugün 9.gunum iğne vurduktan sonraki gün saymaya başladım ilk günden beri kasık ağrısı kabızlık şişkinlik göğüs ağrısı hassasiyeti bakalım salı günü kan vericem bende çok korkuyorum inşallah hamileyizdir
Ya bende bide baş dönmesi de oluyor bir kaç gündür. Daha önce hiç hissetmedim böyle şeyler ikinci çatlatma ignem bid bu benim kabızlık da var hattaAynı belirtiler yaşıyoruzumarım hamileyizdir ben 1 hafta daha beklicem hayırlı haberlerinizi bekliyorum mutlaka yazın
Umarım psikolojik değildir ve gerçekten hamileyizdirYa bende bide baş dönmesi de oluyor bir kaç gündür. Daha önce hiç hissetmedim böyle şeyler ikinci çatlatma ignem bid bu benim kabızlık da var hatta
Benimde regl olmam gereken gün 21 22 si sanırım aynı gün olduk iğneyi deBen de geliştirme ve çatlatma tedavisi gördüm. çatlatma iğnesi yapalı tam 10.günüm. pazartesi doktorun dediği son ilişkiye girdik. ama benim son Geçen 3-4 gün yumurtalık bölgemde aşırı ağrı oldu. Yani bu pazartesinden beri. Doktoruma mesaj attım. Çatlamamış olma ihtimali var mı diye. Çünkü pkos um var. Doktor olabilir ilişkiye devam edin dedi. Aynı zamanda ara ara gelen gece uyutmayan aşırı çarpıntım var düne kadar aşırı şişkinliğim vardı. Karnım sürekli huzursuz. Bebek sahibi olmak için antidepresanları bıraktım. Çok sıkıntı çekiyorum. Hangisinin semptomudur bilmiyorum. Ama kaşık ağrısı gaz şişkinlik bende de var yani. Bana 21 inde test yap dedi doktor.
Benim adetlerim düzensiz. 25 Ocak adet oldum. 28-29 u gibi geliştirme tedavisine başladım. 5 şubat çatlatma iğnesini vuruldum. Doktor 21 şubatta test yap dedi. Normalde adetlerim 40-45 günü buluyor. Ve son bir kaç aydır progesteron almadan adetim başlamıyor. Lekelenme ve premens sendromum oluyor ama adetim gelmiyor. Progesteron içince ertesi gün oluyorumBenimde regl olmam gereken gün 21 22 si sanırım aynı gün olduk iğneyi de
Anladım benimde genelde düzenli oluyor bende en son 25 Ocak oldum aynı 5 Şubat iğne oldum bende bekliyorum bakalım ikimizde hayırlı haberleri alırız umarım aynı günBenim adetlerim düzensiz. 25 Ocak adet oldum. 28-29 u gibi geliştirme tedavisine başladım. 5 şubat çatlatma iğnesini vuruldum. Doktor 21 şubatta test yap dedi. Normalde adetlerim 40-45 günü buluyor. Ve son bir kaç aydır progesteron almadan adetim başlamıyor. Lekelenme ve premens sendromum oluyor ama adetim gelmiyor. Progesteron içince ertesi gün oluyorum
Test yaptın mı? Ben bugün çarpıntı yüzünden acil servsise gitmek zorunda kaldım. Beta hcg baktılar 18 çıktı. Anlamlı bir sonuç değil iğnenin etkisi olabilir dediler. Düşük çıkmış birazAnladım benimde genelde düzenli oluyor bende en son 25 Ocak oldum aynı 5 Şubat iğne oldum bende bekliyorum bakalım ikimizde hayırlı haberleri alırız umarım aynı gün
Ben yapmadım henüz bekliyorum kafamın karışmaması için 15 günün dolmasını bekliyorum başka bi belirti var mı peki?Test yaptın mı? Ben bugün çarpıntı yüzünden acil servsise gitmek zorunda kaldım. Beta hcg baktılar 18 çıktı. Anlamlı bir sonuç değil iğnenin etkisi olabilir dediler. Düşük çıkmış biraz
Biraz daha bekleyin benim doktorum iğnenin etkisi 15 güne kadar sürebilir demişti yani tam 15 günü doldurmadan test yapmayın istersenizİyi akşamlar diliyorum benimde 9 günüm ev testleri silik çizgi az önce kan testi yaptım 3.06 çıktı anlamadım ama anlayan lütfen yardımcı olabilirmi
dayanabilsem keşkeBiraz daha bekleyin benim doktorum iğnenin etkisi 15 güne kadar sürebilir demişti yani tam 15 günü doldurmadan test yapmayın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?