Kızlar Çatlatma iğnesi yapmadım ama adetlerim 28 30 günde bir oluyor Az önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı bugün 28.günüm sizce ne demek kafayı yicem testi yarım saat önce yaptım bu arada belki o yüzden koyu da çıkmış olabilir dimi
Kızlar Çatlatma iğnesi yapmadım ama adetlerim 28 30 günde bir oluyor Az önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı bugün 28.günüm sizce ne demek kafayı yicem testi yarım saat önce yaptım bu arada belki o yüzden koyu da çıkmış olabilir dimi
Ben gebeligimi ovu testinin koyulasmasiyla öğrenmistim. . Eger test gün gectikce koyulasiyorsa ya lh hormonunda bir bozulma var yada gebelik var. Regliye yakin bir miktar koyulasma olabiliyor ama giderej artan koyuluk degerlendirilebilir
Ben gebeligimi ovu testinin koyulasmasiyla öğrenmistim. Eki Görüntüle 2656954
. Eger test gün gectikce koyulasiyorsa ya lh hormonunda bir bozulma var yada gebelik var. Regliye yakin bir miktar koyulasma olabiliyor ama giderej artan koyuluk degerlendirilebilir