- 22 Aralık 2015
- 448
- 360
- 33
İnşallah kuzum insallahBilemiyorum canim ne yesem tad yok keske rabbim ne olsa raziyim melegim benimle olsun :)
Verdim Can'ım sonucu yarın akşam alıcazCnm sen naptin bugün merakla bekliyorum tekrar kan verdin mi
Canim beden beklemedeyim.yarin regl olmayan gunum olur insallah .ikimizde guzel haberler aliriz isteyen herkez guzel haberler alirlar hayirlisi olsun ...Saol cnm iyiyim ben şükür beklemedeyim hala sen nasilsin
Guzel haberler verirsin insallah rabbim yuzumuzu guldurur canimAdet sancılarım bitti 3 Günde gecikti inş hamişimdir
Gunaydin canimGunaydin kimse yokmu
İnsallah canim sende bizlerde hamileyizdirGünaydın kızlar inşallah hamile siniz dir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hayirdir ne tedavisi canimBenim şimdilik yok :-( önce tedavi ye başlamam lazım. Inşallah olur
Sağolsun inşallah siz hamilesinizdir ben ikinci ignemi bu sabah oldum hayirlisi beklicezGünaydın kızlar inşallah hamile siniz dir. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
CAnım sonucu aldım 0.55Guzel haberler verirsin insallah rabbim yuzumuzu guldurur canim
CAnım sonucu aldım 0.55tahlıl yaptırdıgım merkez pozitif dedi anlamadım
Testini tekrar et canim 05 ustu pozitif yukselecek allahimin izniyle tebrikler canim insallah yukselir iki gun sonra testi tekrar etCAnım sonucu aldım 0.55tahlıl yaptırdıgım merkez pozitif dedi anlamadım
Cok güzel bi haber tebriklerCAnım sonucu aldım 0.55tahlıl yaptırdıgım merkez pozitif dedi anlamadım
Doktorum negatif dediCok güzel bi haber tebrikler
Üzüldüm cnnm inşallah en kisa zamanda kavusursunDoktorum negatif dedi
Canim kardesimede negatif dedi beta hgc 27cikmisti ama simdi 6haftalik hamile sakin adet sokturucu ilac alma birdaha tekrar et testi yukselecek benceDoktorum negatif dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?