- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Doktor söktürücü verdi . Şimdi farklı bi hastaneye geldik test için belirtileri çok yaşıyorumCanim kardesimede negatif dedi beta hgc 27cikmisti ama simdi 6haftalik hamile sakin adet sokturucu ilac alma birdaha tekrar et testi yukselecek bence
Canim persembe tekrar test yaptir sakin icme ilaclari bekle canim.yaDoktor söktürücü verdi . Şimdi farklı bi hastaneye geldik test için belirtileri çok yaşıyorum
Kan verdiğim tıp merkezi hamilesiniz dedi Nasıl sevindimCanim persembe tekrar test yaptir sakin icme ilaclari bekle canim.ya
Sakin adet sokucu icme canim bekle degeri yukselecek insallahKan verdiğim tıp merkezi hamilesiniz dedi Nasıl sevindimdoktoruma gönderdim sonucu negatif dedi
Test sonucunuz maalesef 0,55 negatif . Tahlil yaptırdığınız merkez yanlış bilgi vermiş size sanırım.CAnım sonucu aldım 0.55tahlıl yaptırdıgım merkez pozitif dedi anlamadım
Cnm çok üzüldüm neden 0.55 için pozitif dediler ki tahlili tekrarlamak da fayda var umarım yanlislik olmuştur yoksa da sakin üzme kendini herseyde bi hayir vardırKan verdiğim tıp merkezi hamilesiniz dedi Nasıl sevindimdoktoruma gönderdim sonucu negatif dedi
İnşallah cnm inşallah rabbim tüm isteyenlerle beraber bize de nasip etsinCanim beden beklemedeyim.yarin regl olmayan gunum olur insallah .ikimizde guzel haberler aliriz isteyen herkez guzel haberler alirlar hayirlisi olsun ...
Amin canim sen yarinmi test yaptiracan hayirlisi olsunİnşallah cnm inşallah rabbim tüm isteyenlerle beraber bize de nasip etsin
kızlar kan tahlili yaptırdım 2.16 çıktı . Doktor pazartesi tekrar tahlil istedi
[/QBu gecen aymiydi canim
Bekle persembe tekrar et yukselme yoksa sokturucuyu kullan hayirlisi canim uzulmeHayır Can'ım bir hafta önceydi o dünde 0.55 çıktı adetim 4 gün geçikdi hamilelik belirtilerini yogun bir şekilde yaşıyorum
İnşallah cnm yarın yaptırmayı düşünüyorum sen ne zaman yaptircaksinAmin canim sen yarinmi test yaptiracan hayirlisi olsun
Bekliyorum regl olmadim simdilik beklemedeyim hayirli haberler verirsin insallah canimİnşallah cnm yarın yaptırmayı düşünüyorum sen ne zaman yaptircaksin
Senin regl günün bugün müydüBekliyorum regl olmadim simdilik beklemedeyim hayirli haberler verirsin insallah canim
Evet bugun canim kayinvalidemin ismi mevhibe kizim olursa mevhibe meyra olacak insallah olmasada hayirlisi olsun saglikli olsun esim askerdeyken annesini kaybetmis anneme doymadim ismine doyim diyor insallah saglikli kizimiz olur bugun regl olmayinca sans getirsin diye .onun ismini yazdim uyelikte ....hayirlisi olsun hakkimizdaSenin regl günün bugün müydü
İnşallah cnm rabbim gönlünüze göre versin benim kayınvalidem de rahmetli kızıma ismini koydum ben de... sen bi kan tahlili yaptirsaydin benim daha günüm var ama yine de nasip olursa yarına yaptircam bi tahlilEvet bugun canim kayinvalidemin ismi mevhibe kizim olursa mevhibe meyra olacak insallah olmasada hayirlisi olsun saglikli olsun esim askerdeyken annesini kaybetmis anneme doymadim ismine doyim diyor insallah saglikli kizimiz olur bugun regl olmayinca sans getirsin diye .onun ismini yazdim uyelikte ....hayirlisi olsun hakkimizda
İnsallah canim pozitif cikar bende senden destek alirim bir bakmisim test yapiyorum hayirlisi olsun hepimiz icinİnşallah cnm rabbim gönlünüze göre versin benim kayınvalidem de rahmetli kızıma ismini koydum ben de... sen bi kan tahlili yaptirsaydin benim daha günüm var ama yine de nasip olursa yarına yaptircam bi tahlil
Yarini iple cekiyorum mutlaka haber ver tatlim 2016 ya saniyeler varken 5-4-3-2-1-deyince hamileyim diye supriz yapariz insallah .... amin amin allahimİnşallah cnm rabbim gönlünüze göre versin benim kayınvalidem de rahmetli kızıma ismini koydum ben de... sen bi kan tahlili yaptirsaydin benim daha günüm var ama yine de nasip olursa yarına yaptircam bi tahlil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?