- Konu Sahibi hamile_olmak
-
Mrb 3 ocak catlama ignesi yaptirdim 36 saat sonra iliski oldu 16.gunumdeyim acaba test yapsam cikarmi bisiCikabilir canım ama bana kalsa en iyisi kan testi vermek daha kesin sonuç alırsın çünkü inşallah hayırlı haber alirsin
Çıkar testte bize de haber verMrb 3 ocak catlama ignesi yaptirdim 36 saat sonra iliski oldu 16.gunumdeyim acaba test yapsam cikarmi bisi
Test yaptim ama bisi cikmadi ne yapmaliyim pekiMrb 3 ocak catlama ignesi yaptirdim 36 saat sonra iliski oldu 16.gunumdeyim acaba test yapsam cikarmi bisi
Testte bisi cikmadi ne yapmaliyim pekiÇıkar testte bize de haber ver
16. Günde idrar testinde çıkardı bence o zaman adetini bekle. Benim çatlatma iğnesi sonrası 18. Günde adet olmuştum hamile olsan silik de olsa çıkardı ama en kesin sonuç adetini beklemek ya da kan testi doktorun ne önerdiyse onu yapabilirsinTestte bisi cikmadi ne yapmaliyim peki
Hala adet olmadim yarin uc gun gecikmis olucak korkuyorum doktora gitmeye bisi cikmazsa16. Günde idrar testinde çıkardı bence o zaman adetini bekle. Benim çatlatma iğnesi sonrası 18. Günde adet olmuştum hamile olsan silik de olsa çıkardı ama en kesin sonuç adetini beklemek ya da kan testi doktorun ne önerdiyse onu yapabilirsin
Kimisi 18 gün sonra oluyormuş adetHala adet olmadim yarin uc gun gecikmis olucak korkuyorum doktora gitmeye bisi cikmazsa
Dun gece acile gittim ateslendim adetim iki gun gecmisti gebelik testi yapildi ama negatif cikti simdi ne olcak ki ne yapmam lazim pekiKimisi 18 gün sonra oluyormuş adet
Geç döllenme olabilir yada adet gelmiyorsa kist oluşmuşta olabilir öyle okumuştum inşallah bebek oluşur hayırlısıDun gece acile gittim ateslendim adetim iki gun gecmisti gebelik testi yapildi ama negatif cikti simdi ne olcak ki ne yapmam lazim peki
Merhaba bende çatlama iğnesi yaptırdım 25 Mart'ta beklemedeyim siz hamile kalabildinizmiArkadaslar 5 ocakta catlama ignesi oldum adetim gecikti ama sonrasinda oldum doktora gittim iyiye gidiyor dedi bana klomen verdi bugun basladim 11 subatta kontrole gidicem sizce hamile kalirmiyim
Mrb ben de ilkdefa bu ay klomen kullandım ayın 19 unda da catlatma ignesi oldum merakla ben de bekliyorumMerhaba bende çatlama iğnesi yaptırdım 25 Mart'ta beklemedeyim siz hamile kalabildinizmi
Sonucun ne çıktıMrb ben de ilkdefa bu ay klomen kullandım ayın 19 unda da catlatma ignesi oldum merakla ben de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?