Yarın nöbetçi bul nöbetçi=))Ay ciddi misiniz kizlar doktorumda devamli mesaj atiyor nasil sabrediyosun yap artik diye ama yapamiyorum pazartesi kan vericem nolur dua edin her an dua ediyorum Allah saglikla tum isteyenlere nasip etsin insallah bu duyguyu bende tadabileyim
Yarın nöbetçi bul nöbetçi=))
Ben her ay bu ay test yapıcam diğip günler öncesinden başlıyorum 1,5 yıldırumarım güzel haberi alırsın..
Ayy masallah canim benim gozun aydin Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza
Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin..ne güzel sonunda konuştuğum birinden hamilelik haberi duydum darısını kendime istiyorumHamileyim 1049 cikti♥♥♥♥
Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah hamileliğin..ne güzel sonunda konuştuğum birinden hamilelik haberi duydum darısını kendime istiyorum
Sağol canım..Eveettt canim benim en umutsuz oldugum ayda kaldim ne pozisyon ne bisey takilmayin bolca dua insallahh en kisa zamanda hhemencik al haberini cok cok diliyorummmm
Nasıl yapılıyor cnmAminnn cnmm valla maydanoz buhari etkiside olabilir :) deneyin denetin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?