- 27 Aralık 2019
- 52
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi berra aksa
kizlar 13 aralikta catlatma ignesi vuruldum bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.benim gibi olup hamile kalan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün iğne olmuşuz. Ben hamileyimkizlar 13 aralikta catlatma ignesi vuruldum bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.benim gibi olup hamile kalan var mi?
ayyyy canim ne guzel ne gibi belirtiler vardiAynı gün iğne olmuşuz. Ben hamileyim ☺ bence sen de artık bir kan testi yap. 30 aralıkta yaptırdım pozitifi gördüm.![]()
Klomen içtiniz mi hayırlı olsun bu aradaAynı gün iğne olmuşuz. Ben hamileyim ☺ bence sen de artık bir kan testi yap. 30 aralıkta yaptırdım pozitifi gördüm.![]()
Aslında sadece hafif kasık ağrısı vardı. Birkaç gündür göğüs hassasiyeti uyku hali ve yorgunluk var. ☺ayyyy canim ne guzel ne gibi belirtiler vardi
Teşekkür ederim☺ Allah isteyen herkese nasip etsin. Klomen içmedim ben. Yumurta takibi için gittim kendi gelişmişti. 20.6 mm idi. Doktorum çatlamasını garantiliyelim dedi. O yüzden çatlatma iğnesi oldum.Klomen içtiniz mi hayırlı olsun bu aradareglinizin kaçıncı günü başladınız ilaca
ayni belirtiler bendede var kasik agrisi batmasi ve gogus hassasiyeti bide her an regli olucak gibi diken batmasiAslında sadece hafif kasık ağrısı vardı. Birkaç gündür göğüs hassasiyeti uyku hali ve yorgunluk var. ☺![]()
sen hic test yaptinmi bugunmu ogrendin ben 13.gun tet yaptim negatif cikti sonrada yapmadim simdi 2 gu dur adetim gectiayni belirtiler bendede var kasik agrisi batmasi ve gogus hassasiyeti bide her an regli olucak gibi diken batmasi
Yarın hemen acilde bir kan testi yaptır benceeee. Zaten iğneden 14 gün sonra yaptırılır diyorlar. Ben 17 gün sonra yaptırdım çıktı. Ki normalde adet günüm bu gündü. ☺ Ayrıca sonucu bize de bildir. İnşallah olumludur. Ben keseyi bile gördüm.ayni belirtiler bendede var kasik agrisi batmasi ve gogus hassasiyeti bide her an regli olucak gibi diken batmasi
Merhaba belirtiniz var miydi bende catlatma ignesi oldum beklemedeyim 13 gun var banada dua edinTeşekkür ederim☺ Allah isteyen herkese nasip etsin. Klomen içmedim ben. Yumurta takibi için gittim kendi gelişmişti. 20.6 mm idi. Doktorum çatlamasını garantiliyelim dedi. O yüzden çatlatma iğnesi oldum.
ayyyy ne guzel rabbim saglikla kucagina versin peki adet olicak gibi hissin oldumu bende o his var snki adet olucak gibi batmam oluyorYarın hemen acilde bir kan testi yaptır benceeee. Zaten iğneden 14 gün sonra yaptırılır diyorlar. Ben 17 gün sonra yaptırdım çıktı. Ki normalde adet günüm bu gündü. ☺ Ayrıca sonucu bize de bildir. İnşallah olumludur. Ben kesmeyi bile gördüm.![]()
insallah canim benim rabbm kucagimizi doldursunMerhaba belirtiniz var miydi bende catlatma ignesi oldum beklemedeyim 13 gun var banada dua edin
Amiiinayyyy ne guzel rabbim saglikla kucagina versin peki adet olicak gibi hissin oldumu bende o his var snki adet olucak gibi batmam oluyor
canim benimde adetim 2 gun gecikti bende ekliyorum belirtilerin nelerkizlar 13 aralikta catlatma ignesi vuruldum bugun adet olmam gerekiyordu olmadim.benim gibi olup hamile kalan var mi?
allahim heyanlandim insallahAmiiin ☺ aynen kasık ağrısı dediğim o şekildeydi
Belirti olarak sadece kasık ağrısı vardı. Bir kaç gündür göğüs hassasiyeti uyku ve yorgunluk başladı.Merhaba belirtiniz var miydi bende catlatma ignesi oldum beklemedeyim 13 gun var banada dua edin
İnşallah olumlu olur. Şu an bunu canı gönülden istiyorum.allahim heyanlandim insallah
canim benim cok tesekkur ederim allahim seni ve dunya guzeli minik mucizeni korusuİnşallah olumlu olur. Şu an bunu canı gönülden istiyorum.![]()
Kasik agrilariniz benim kadar erken basladi mi gecen hafta cunartesiden beri kasiklarimda agrim vardi simdi tam orta kisimda hafif batma ve sanci olyr aniden cok erken daha uzulyrmda bu kadar erken olmaz bunlar diye rabbim herkesede bizede nasip etsinBelirti olarak sadece kasık ağrısı vardı. Bir kaç gündür göğüs hassasiyeti uyku ve yorgunluk başladı.